Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
sz_abika
üzenetére
csak eszembe ötlött

élőben (a 3. percben) raktam egy olyat, hogy Ajax nyeri a félidőt 1,9-ért, erre jött a Feyenoord gól... utána na mondom itt lesz egyenlítés, akkor 1. fi. over 2,5 valami bő 2-es odds-on, hát sikerült mindkettőt megfognom úgy látszik

és nem csak úgy látszik

-
L_YKing
addikt
Ma Puskás akadémia nyerni fog.
Tét: 1.000.000 €

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Megraktam, szikra esélye van mivel ha már megraktam eleve van esélye, viszont hogy egy ilyen betaláljon nagyon nagyon minimális az esély. Aki rendszeresen fogad örülhet ha egy életben akár csak 1 ilyen betalál neki. Viszont engem az ilyen tét összegek nem vágnak hanyatt így ha elmegy nem fogom magam felkötni...

-
rwin5
őstag
Jól indul a nap.. a szombat -10K- lett végül a sok ideg fogadás miatt, a mostani meg -5K lett a teniszezőm megint leadja 40-0 ról az adogatását..
-
De jó hogy lecsúsztam az ajax meccsről.
Látom megint alkotnak a srácok. -
rwin5
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
nekem tegnap volt egy tenisz meccsen, hogy pont akkor fogadtam rájuk mikor fogadóként kb 0-40-re hozták a másik adogatását és megraktam mindkettőt, hogy nyer mint adogató

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem értem, de biztos...
-
B-L-A-C-K
titán
-
sz_abika
addikt
b365n csak oda lehet kifizetni, ahonan legutoljára befizettem?
Skrillre tenném ki a pénzt, de csak a bankomhoz enged kifizetni most
-
umek7
őstag
Netes kaminak:
Nürnberg - Hertha X/X 5.00
Chelsea - Hull CS 2:0 6.50
Osasuna - Granada V 3.80
Viking - Brann Bergen +1 AH 1.93
Besiktas - Trabzonspor X 3.30Odds: 786
Tét: 1000 magyar forint -
sz_abika
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Huhh, hát ez kicsit elszállt így a végére

Így utólag persze okos az ember, de tegnapi tenisz meccseken Cincinnatiban nagyon éreztem az overt mindkét meccsre - mégsem tettem. Valahogy nem merem tenni ezeket a tenisz overeket, pedig itt kemény pályán sokkal szorosabbak a meccsek, érezhetően sok a 3 játszmás meccs. Leginkább a kínálattal van a bajom, kénytelen leszek menni a Pinnaclere, ahol van over választék, nem csak egy..
tenisz 3/4:
Bogomolov A. - Hanescu V.
Haase R. - Mannarino A.
Russell M. - Smyczek T. over
Berankis - de Schepper -
NyxNyxNyx
addikt
1.7-ért nem éri meg a Tottenham, én is overt rakok szerintem.
Tegnap jött minden, sőt még élő teniszt is raktam. Kár, hogy élőben visszafogtam a MU overt és csak 200Ft-ot nyertem rajta így.
-
adrian360
őstag
off :
ez a kép tényleg gyönyörű
http://sportgeza.hu/futball/2013/08/17/rooney_es_a_mu_a_kep_mindent_elmond/ -
L_YKing
addikt
Ugye mondtam pohár hogy FTC hendi?

-
umek7
őstag
Montpellier +1 AH 25$
Honka DNB 25$
Granada DNB 50$
Besiktas Draw 25$Él még 2 kombim, plusz előre fogadtam a hétközi BL selejtezőre, ezek pedig single-be mennek a mai napra.
-
Chereiose
addikt
Ma hajrá tottenham! 1,7 èrt raktam őket, de elèg necces lesz

Ja ès standard or is raktam 1,25 èrt...Na az volt a kár igazán,ha azon megy el akkor ideges leszek. -
-
Speedhs
őstag
Ma készülök egy szelvényre, Real Madridddal, Dortmunddal, és Monaco-val és Tottenham is.
Véleményeket kérhetek? Viszonylag nagyobb tét megy rá, 5K.
-
Zé777
tag
Ugyanez fordítva is Jankovic adogatásnál...
Én ilyet amit ezek ma csinálnak még nem láttam, pedig ha valamit tolok élőben hosszú évek óta és amin lehet fogni is szépen az a tenisz.
Egyik sem hozza az adogatását.
-
Zé777
tag
Azarenka 2. játszma 6. játékban adogatóként 40:0-ra állt és képes volt onnan elbukni (zsinórban 5 labdát adogatóként) 26x-os pénzért. Szinte hihetetlen...
Kár, hogy fosos voltam egy 5össel megrakni hirtelen felindulásból.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem ebbe a fejem is belefájdult....előtte raktam 2k-val, hogy Nadal meccsén 3 játék lesz, tie breakben ment el....előtte lévő fogadás 88. percben ment el...az az előtti 0-0 lett, és pont tippmixen raktam, az az előttin hosszabbítás 3. percében szereznek gólt....szerintetek mennyire van tele a faszom az egésszel? Egyszer fent, egyszer lent, de ilyenkor a világ balfaszának érzem magam.
-
rwin5
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
épp írni akartam, hogy idegbe lehet Williams, ha elveszt pár szervát, vagy hibázik adogatásnál van, hogy leszarja azt a játékát, és folyamat beleüti a hálóba a labdákat.. most nagyon ideg lehet, nem csodálkoznék azon sem, ha első szett után nem nyugszik le akkor kikap biztosan. 2 adogatást bukott már az elég sok nála, ritka nagy mákon volt, hogy csak az első 2 adogatását raktam, és azt is csak össz 6ezerrel
-
Cthulhu Dawn
őstag
Williams adogatására 4-1-nél raktam egy all-int....Serena elvesztette 40-15-re....ez így mi...miért történik ez velem?
-
sz_abika
addikt
Na jó8

Rafael Nadal @ 1.30
30 000,00 HUF SingleÉs erre szeretnék reggel kelni.
ARI Diamondbacks -1.5 @ 1.36
5 801,00 HUF Single -
rwin5
őstag
ez is jónak néz ki estére : [katt]
-
Speedhs
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Azért ez durva volt. Sok esze volt a fekának.

-
Cthulhu Dawn
őstag
-
rwin5
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
D odavág, csak azt nem értem, hogy kerül bele a sör ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hál Istennek jött a fogadás.. a szombati nap arany napom volt kb 70ezer jött szerintem, de fogadtam 20K-val egy focimeccsre overt aztán vissza akartam fogadni és a bet365 levette az élő kínálatról és azthittem agyhalált kapok mérgemben, aztán rámentem egy teniszre és 40ezret felraktam, hogy ki nyeri a következő adogatást, és nem fogadta el már a szerva miatt, aztán amire rákerült végül az elment
Ezért nem való nekem az online rész, ha felkúrja az agyam akkor..Egy szó mint száz, szerencsére jött az all in a csajszin
-
sz_abika
addikt
-
rwin5
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Az is csoda volt, hogy 7-1 ről hova felhozták, vagy mennyi is volt
ez kell nekem még /vendégre/
Egyébként tök kami volt, egymás adogatásait nyerték meg.. ez a 3. szett is 1-4 ről 4-4 nek néz ki, remélem nem egy hatalmas bundamunda mert akkor többet az életbe nem fogadok semmire sem
[remélemhozza] -
-
pohár
félisten
na, jó lenne, ha a Valencia nyerne

-
rwin5
őstag
biztos örül aki rakta estére [katt]
-
sz_abika
addikt
Így 20 perc után amondó vagyok, hogy ez az a tipikus Valencia meccs lesz, ahol végiggülüzik a 90 percet, támadnak, majd 0-0 lesz a vége...
Fradi tényleg jobb volt ennyiért. -
gyuromoj
veterán
Ezeket tettem ma pron 200ft-okkal:
West Ham 1,95 Nyertes
Diósgyőr 1,90 Vesztes
Békéscsaba 1,82 Nyertes
Real Sociedad 1,70 Nyertes
Valencia 1,48 NyitottBayern München Hendikep 1,60 Vesztes
Bremen 1,80 Nyertes
Burnley 1,55 Nyertes
QPR 1,75 Nyertes
Wigan 1,90 VesztesBSC Old Boys 18,50 Vesztes
Kriens 11,50 Vesztes
-
B-L-A-C-K
titán
Valami nagy csoda folytán nem bánnám ha nyerne a Bordo...Ha nem lennének emberhátrányba halál sima lenne már...
-
sz_abika
addikt
Ez az Isner - Del Potro meccs sosem hagy cserben

-
sch_a
addikt
válasz
Bati0501
üzenetére
Szerdán.
Védelem: Mertesacker, Jenkinson, Gibbs (fején van egy mély seb, le kellett cserélni), Koscielny (eltiltott tavalyról), Sagna (le kellett cserélni), Vermaelen (sérült - 3 hónap), Monreal (sérült, most kezd majd csak edzeni, tuti nem játszhat)
Középpálya: Cazorla (eltiltott tavalyról), Wilshere (valószínűleg játszhat), Ramsey (kapott egy rúgást, nem 100%), Rosicky (szintén nem 100%), Arteta (sérült, 3 hónap), Diaby (sérült, ki tudja meddig), Frimpong, Miyaichi (sérült)Ennyien vannak, amúgy is szűkös a keret, de még ma is többen lesérültek, plusz ugye a két eltiltott.
Csatárok elvileg rendben vannak.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem raktam meg a MU-ot, persze, hogy simán nyernek kettes feletti oddsért...amit meg 1.7-ért megrakok hazai csapatok akik agyonsérült, utánpótlás játékosokkal megtöltött csapatok ellen játszanak meg elmennek
. -
umek7
őstag
Fenerbahce 1X hétközi meccs, 1.61, 225$
-
sch_a
addikt
Srácok, elfogyott az Arsenal. 2db bevethető védője maradt, összesen 5-en sérültek meg a mai meccsen. Így is kevesen voltak, valószínű teli lesznek ifikkel a Fenerbahce ellen, és még a tavalyi idényből van 2 eltiltott is. 3,10-ért még el lehet csípni a hazait...
-
L_YKing
addikt

Csabi!!
-
rwin5
őstag
Ekkora "szerencsét" a gyengébbik kombira nem fogadtam vissza csak 1ezressel, és jött az overem a 93. perc 50. másodpercében..
Akkor mégis fogok még fogadni U19-es meccsre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szia Csabi [video]
-
stefyY
őstag
Pápa idén nem esik ki az MB1-ből

-
rwin5
őstag
Van 2-overes szelóm még életben, mindkettőre már csak 1-1 gól kéne, persze mindkettő csapat nem képes 50 perce gólt rúgni.. úgyhogy visszafogadtam de tuti most meg így jönni fognak

-de száradjon le a kezem ha még1x u19re fogadok
-
pohár
félisten
ez a Vojvodina ha X marad, nagyon nem nem lenne jó

-
B-L-A-C-K
titán
90 perc egy pizza megevése?

Amúgy pl ide regelj be, és tudod nézni a digi adásokat is...
-
yogibear
addikt
port.hu-n nézd meg szerintem...
de lesz:
Sport1-n
most a Pécs-GyőrSport2-n
19:00 Labdarúgás (élő)
Spanyol másodosztályú bajnokság, 1. forduló, Mirandes - Barcelona
21:00 Labdarúgás (élő)
Spanyol bajnokság, 1. forduló, Valladolid - Athletic Bilbao
23:00 Labdarúgás (élő)
Spanyol bajnokság, 1. forduló, Valencia - MálagaSportKlub
19:55 Labdarúgás (élő)
Francia Bajnokság, Toulouse FC - Girondins de BordeauxA többi ismétlés
-
NyxNyxNyx
addikt
Ment Swansea Manu over 500Ft+ valencia, fradi 500Ft
-
rwin5
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
vicc volt
még raktam overre, és izgultam, hogy jöjjön mert mondom csak megtartják ezt az állást és lehet nem is lesz több gól erre .. 
#2: Valaki nem tudja, hogy ad-e valami focimeccset ma valamelyik tv-csatorna ami nem digi előfizetéses? Pizzázni akarok meccs közben

Raktam még egy 1,5 Overt MU-ra remélem jönni fog, kezdek mostmár aggódni ha nem lesz első félidőben gól

-
yogibear
addikt
-
rwin5
őstag
Írni akartam, hogy dejót nevetek ha kecskemét 1-0 ról behúzná a 17-es oddsért azóta 1-1
és van még 15 perc hátra -
umek7
őstag
Ahogy írtam is, nem szabadott bízni az Arsenal-ban. Jöhet a MU égése is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez kell nekem még /vendégre/