- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pc_seft
üzenetére
és volt még másik 5-6 szeló, ami nem egyen ment el?

mert úgy elég fos a képlet, és nem néz olyan jól ki, mit az 1. kép után...***
3/4
Irak - Dánia 1X2 Döntetlen 3,10 Nyertes
Honduras - Algéria 1X2 Döntetlen 3,00 Nyitott
Mexikó - Németország 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
Portugália - Argentína 1X2 Döntetlen 3,00 Nyitottalgéria kiegenlíthetne...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pc_seft
üzenetére
Gugli 1 másodperc alatt:– Nyissuk meg a Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás / Gyári adatok visszaállítása lehetőséget.
– Annak érdekében, hogy töröljünk minden információt (képek, zenék stb.) a belső tárhelyről, jelöljük be a Belső tárhely tartalmának törlése lehetőséget.
– Koppintsunk a Telefon visszaállítása gombra.
– A megerősítéshez érintsük meg a Minden törlése lehetőséget.Ja hogy menü se jön be akkor passz, de van topikja is...
-
yogibear
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pc_seft
üzenetére
szép meló.
de sok ilyen duplázóst toltam tavasszal papíron.****
(#134013) ETOM
5-ből 4* a 96. percben menni szokott a szeló, nem jönni.
én pedig bosszankodtama végén, mert általános over 3.5-öt akartam, és ez lett belőle:
St. Pauli - Düsseldorf (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 3,5 3,65 Nyertes
még jó, hogy nem a vendég rúgta...*****
United of Manchester - Chesterfield (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,40 Nyitott
-
törölt tag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pc_seft
üzenetére
mit kívánsz?
esetleg egy rosenborg fordítást?

ma csodásan érzem az 1.5 overeket.
az estiekből kivettem 6 meccset.
10 meccsből 4-ben nincs meg az 1.5+ már az első fi-ben, de mind a négy rajta van a szelómon...

igaz, ho gyvolt olyan, ami tutinak látszoktt, de 1.1 körüli szorzóval kihagytam.
pakolnám a sporting x2-t, de nem van vasam sem a pro egyenlegemen....

és semmilyen azonnali, netes átbűvölési lehetőségem nincs.
(igaz, ez utóbbit nem bánom annyira...)****
(#133329) pohár
nézed a meccset? vagy általában mondod a különbséget?***
(#133336) Daniel Alves
mert a stat alapján kapura sem lőttek az 1 fi-ben.
az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a ., fi-t úgy kezdik, hogy az 53. percben már 2:2 lesz. -
Atti1112
aktív tag
válasz
pc_seft
üzenetére
Pontosan tudom a sztorit, a "bukott"-at ezért is tettem idézőjelek közé
Én is és rajtam kívül még sokan rádumáltuk, hogy vegye csak ki és kivette, pedig sima 2-0 lett a vége, vagyis nyert volna +8-at , így viszont nyert sima 6-ot idegroncsolás nélkül. Azóta meg már szerintem meg is van neki a 8, bár ma nem úgy ment a szekér, ahogy elgondolta....Én is úgy tippelem, hogy a szilveszteri összesítőnél Ő "sok pénzzel fog lefeküdni" 
(bár addigra már el is költhette...) -
lecsokolbi
aktív tag
-
Dani_kp
addikt
válasz
pc_seft
üzenetére
Az odds mozgás miatt, vagy mert a fél világ a H-t rakta? Esetleg más okból?
Én azért gondoltam X-re, mivel egy ilyenem most elment: link és elvileg, nekem is általában 1 meccs szokott elmenni
, ha peresbe rakom, akkor meg kettő. Szóval ebből kiindulva tippelnék X-re
.Viszont ebből jött egy kis apró (szó szerint).
-
-
válasz
pc_seft
üzenetére
Volt munkahelyemen volt a főnöknek merci C220 de ha ingyen adnák se kéne. Ismerősnek is volt Vito az is csak vitte a lóvét, ahogy az ex főnök kocsija is.
Én a német autókra esküszöm, abból is a dieselre.De hogy ON is legyen. Ha nyer a twente hendivel akkor jön egy kis apró
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pc_seft
üzenetére
-West Ham - Newcast V
Csak nézzük az utolsó 3 bajnoki meccsüket. West H.: 1x nyertek 1x kikaptak, 1x döntetlent játszottak, mindezt úgy hogy végig gyenge csapatokkal kerültek össze. Newcastle: 3x kikaptak zsinorba ebből 2 top csapat ellen, úgy hogy végig egyenlő teljesítményt nyújtottak a pályán de nem nekik jött ki a lépés. Lásd City ellen (megjegyzem most kupában 6-0 ra fújta ki a City a West H. orrát), illetve Arsenal ellen. Szóval most én úgy vagyok vele 3 vereség után úgy hogy 2 top csapat ellen is szinte egyenlő teljesítménnyel fociztak illene megverni egy gyenge West Ham-ot. Nem egy 10/10-es tipp az tény, de 2,30-as oddsért szerintem még egy nagy tétes szelóra is ráfér.
- Betis - Real Madrid V
Itt nem nagyon lehet mit írni, illene hozniuk, hendibe én se erőltetném, de egy góllal csak nyernek.
- Arouca - Sporting CP V
Itt is ugyan az van mint a Real-nál, nem nagyon kell magyarázkodni, elvileg jönnie kellene.
- Toulouse - Monaco V
Toulouse 7 meccs óta veretlen a bajnokságban azaz már érik egy botlás. Monaco meg 2 meccset elb@szott most legutóbb, egy kikapás egy X, mivel bajnokságot akarnak nyerni ezt most illene hozniuk. Ez se egy 10/10-es tipp az tény, de 1,95x oddsért nem fogom otthagyni.
A Róma meg a Juvét szerintem sem éri utol, de itt nem is az a lényeg, hanem nem úgy gondolkozik egy top csapat hogy ú vezetnek 8 ponttal na akkor hagyjuk a francba már az egészet...19 meccs van még hátra ami rengeteg...

-
válasz
pc_seft
üzenetére
Épp most akartam írni, hogy mekkora felelőtlenség és butaság.
Én nem kívánom kárát, és hogy bukjon, de majd ha egyszer egy ilyen tutira vett dolog megszivatja akkor majd pislogni fog hogy megérte e kockáztatni egy kis aprót. Nem 1x láthattuk már hogy még az 1.01 is elmegy néha
Tenisz meg pláne lutri, főleg hogy a szerencsejáték zrt nem bet365 és ha netalántán Djokovic megsérült volna és feladja, akkor szép teasütemény lett volna, és táthatta volna a száját, mint hal a szatyorba.
Gecire fel tudja baszni az embert amikor egy ilyen kis oddson megy el. Ott van az én múltkori 1.2x-es real gólom azt szép 0-0 lett, 2 szelvényen is már csak ez volt az utolsó meccs, aztán gáláztak a fiúk egy szép 0-0-t
Ha azt akkor 50K-val tettem volna biztos megmarom magam.
De én nem turkálok más zsebében, lehet ez neki olyan mint nekünk 5K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1 darab csapatot sem ismerek a listáról, de fele ilyen szép szelvényeket is elfogadnék 

)?