Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
QPR-en elúszott 12K-s szeló
Nem szabad nézni a livescore-t, mert csak felbosszantja az embert ... -
sz_abika
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Inkább a Fradi -1!
Brianna Rollins @ 1.90
3 000,00 HUF Single
-
yogibear
addikt
Fly Away Emirates...
-
pc_seft
tag
Na gyerekek az történik amire számítottam,lesznek meglepetések!
Schalke ha X/V lett volna 20k-pluszom lenne
Arsenal meg Umek kolléga tippje szerint szépen besül"Vannak még játékban lévő szelvényeim,de a fő szelvények szépen úsznak

-
Cthulhu Dawn
őstag
Valencia hendi, mint nagy tétes?
-
B-L-A-C-K
titán
És a QPR is X lesz, janos1988 jól jár velem...

(#19091) rwin5: Hát azért az sem nagy szám, oké hogy eddig 12x lőttek rá de csak 2x találták el a kaput...
-
yogibear
addikt
Na Arsenal ott folytatja, ahol abbahagyta...
A Hamburg meg elmehet a náthás faxba a Leedssel karöltve... -
rwin5
őstag
Azért a bayernnak ez az 1 gólos győzelme, márha ennyi marad akkor az nem egy nagy szám.. az első gól után valami 1,6 os odds volt a 3,5 overra, még jó hogy nem tettem meg...
-
sz_abika
addikt
Meh...timeshiften volt a TV, elfelejtettem visszanyomni és mondom majd a 10. percnél megteszem a női 5000métert. Erre látom inaktív, wtf, ilyenkor még szokott lenni. Aztán el akartam kapcsolni és látom timeshift és igazából már a 12. percben jártak nem 8-ban

GG Defar
-
SUPREME7
őstag
Srácok, bocs ha hülye kérdés, de ha arra teszek, hogy x meccsen kevesebb gól születik mint mondjuk 2,5-3,5 stb akkor az is nyer ha nem esik gól ugye? Ez a logikus számomra, de sehol nem találok konkrét infót, nemrég csöppentem bele a tippmixelésbe. Kezdők szerencséje, ma beesett 300ft-ból 23071Ft

-
rwin5
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem szar itt le senki senkit sem szerintem, csak ha dobsz mellé egy fényképet akkor úgy sokkal gyönyörködtetőbb, most ezzel nem a szelódban kétlek, csak úgy szebb látvány szerintem
Grat egyébként 
-
pohár
félisten
500-as szeló, eredője 23, hajrá hajrá

-
janos1988
addikt
1,727-et ad a Frankfurt gólra. Ajándék!
ANDROID???: Mennyivel ment?
-
sz_abika
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Biztos mert itt mindenki WP7es
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg:
Jesse Huta Galung (adogat) nyeri a(z) 14. játékot @ 1.22
20 000,00 HUF Single0-40ről lett A-40, majd ütött két kettős hibát, 40-A, de végül hozta...kicsit apróra vágtam idegességemben a gyroshoz a húst

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ANDROID???
üzenetére
10 perce írtál valamit, mit vársz gyorsan gratuláljon 500 ember?
mindenkinek: Schalke kifog kapni, Szalait sem játszatják...:/
-
ANDROID???
addikt
Ez forum, vagy csak néhány ember társalgása?
Van akit le sem.... van akit .....
Na mindegy... -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Na most van az hogy örülök, mert rosszul emlékeztem, nem úgy raktam ahogy mondtam...
1. FC Köln - Sandhausen 1. félidő - 1X2 Döntetlen 2,45 Nyertes
Kaiserslautern - Erzgebirge Aue Félidő/Végeredmény Kaiserslautern/Kaiserslautern 1,65 Nyertes -
sz_abika
addikt

Élőben nézem a két júliusi aranytojás tojó tyúkjaimat - Huta-Galung/Pere-Riba meccs.
10.5alatt, brék labdánál 2.10 volt, megtenném..erre visszadobta a rendszer, miután 10mpet ült rajta. Mikor megtettem akkor még csak sétált hogy szerváljon. Ez nem volt túl korrekt így. -
rwin5
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
- Wisla Krakow U19 v Sandecja Nowy Sacz - U19 (számomra noname, csak a statisztika alapján raktam)
(#19043) B-L-A-C-K: Igen az ilyen overekkel buktam régen mindig, hogy jött 5 gól első félidőben, akkor raktam azt, hogy lesz még 2 gól, és egész félidő alatt lett 1 és bukó, ezért ment el a kedvem az overektől, bár az is igaz, hogy 5-0nál már hova teperjenek, de vannak kivételek volt már mikor olyat fogtam ki, hogy jött még 8 gól, az inkább a női focinál szokott lenni

-
ANDROID???
addikt
Frankó megint...
Kaiserslautern - Erzgebirge Aue 1.,2. fi H
1. FC Köln - Sandhausen DEz nem jött össze, inkább D-re kellett volna rakni a Köln 1fi-t.

-
umek7
őstag
Szomorú, a második félidőben (7 perc..) gyakorlatilag egy kapuzik az Aberdeen, az előbb gólvonalról mentett a Celtic, plusz egy narancssárga szituban csak sárgát adott a spori... Na, jöhet a következő vendég gól..
-
umek7
őstag
Beírom már most a véleményem, hátha rászólok, de az összes néptipp ami ellen fogadok lazán jön. Múltkor egy angol bajnoki, most ez...
(#19058) janos1988
Szted esélyesek a fordításra?

-
umek7
őstag
A mai kamiért sem kell nagyon tovább izgulnom, 45. perc emberelőny + büntető a Celtic javára, 0-1

-
plus44
veterán
-
Ps Vita
őstag
Tipikus...187,5 over kéne,és 185 pont

-
plus44
veterán
Igényelte már valaki ezt a 25%-os bet365 bónuszt? Olyan kavarok vannak, a chat se tudta megválaszolni. 155-ból igényeltem, jött is rá a 375 forint bónusz. Előttem az 1500öt, el is ment a fenébe, na mondom feldobom a maradékot is, de nem engedi. Semmire. Olvasom a részvételi feltételeket, ilyen még véletlenül sem említ. Végül találtam egy olyat, hogy gólszámra, 1,5 alatti szorzóra, stb. nem lehet fogadni, de ezt a forgatásra írja, mi köze ahhoz, hogy én mit huszárkodok vele az oldalon. Ha ki akarom venni, akkor nyilván, de addig? Chat se tudta mi van, mondom szép. Valaki?

-
-
umek7
őstag
Elsütöttem 2 kombit is hétvégére, az Aberdeen - Celtic meccset megint mindenki pakolja V-be, pedig pár nap és BL selejtezőt nyomnak, ráadásul több hiányzó ember is a kezdőből. Érték a hazaiakon.
-
rwin5
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Ez ez nem az én számlám hanem a bnőm kártyáján regisztrált (felezzük a nyereményt
) nem hiszem, hogy annyira szerencsés volnék, hogy 400K-t nyernék. Az viszont igaz, hogy bölcsebb volna mindig átgondoltan fogadni 1-1 meccsre naponta. A 7,5 overt én már nem raktam meg, ha egy focimeccsen nyerek akkor arra max már csak 100Ftal rakok, a játék kedvéért. -
rwin5
őstag
Van egy U19-es meccs bet365ön élőben, Wisla Krakow u19 - Félidő 3-3 3 gólnál gondolkoztam megrakjam-e a 4,5 overt, de nem szeretek overra rakni mert többször bukok rajta mint ahogy jönne, utána jött 2 gól, kb 3 perc alatt.. 6,5 overt megraktam 16K-val 1,7-ért rá 1 percre gól. Most a 7,5 overre csökkent az odds 1,66-ra de mivel X az állás, nem tudom elképzelni, hogy ne jönne még 2 gól - Aprót megér
-
giigz
veterán
Egy pici ment a Bayern X-re 6,50-ért

-
janos1988
addikt
-
umek7
őstag
válasz
Ps Vita
üzenetére
Így lenne logikus, de én nem teszem, nem is ajánlom, akár mindkettő lehet papír is, más értelemben gondolva tartom lutrinak a két meccset:
Arsenal:
Nem erősítettek - amit a szurkolók valószínűleg fütyüléssel fognak jutalmazni -, Arteta sérült, Cazorla pedig nem 100%-os, nem fogja végigtolni a meccset. A két spanyol hiányát nagyon megfogják érezni, egyik elől, másik hátul ad stabil megfelelő stabilitást a csapatnak. Alapjában véve a kezdőjük erős, viszont onnantól kezdve elfogyott a tudomány, a padon ifik ülnek....
A győzelem lenne elvárható tőlük, kérdés, hogy mennyire adnak ki magukból mindent, hisz a 3 nappal utána lévő idegenbeli BL meccs nem lesz egyszerű. Évek óta a BL-ért küzdenek, hisz egyedül az tarthatja fent a színvonalat (jó játékosok igazolása, pénz, szurkolók..), keményen lecsúsznának ha nem lenne meg a főtábla, szóval ennyire fontos is lesz nekik ez a párharc.Lehetne még sorolni tovább, de a lényeg, hogy ezen a szorzón nem éri meg kockáztatni véleményem szerint. X2-t azért nem fogok erőltetni mert nem tudom mire számíthatok a vendégektől, lehet kifognak egy pocsék napot és 3:0-al buszoznak majd haza. Persze, tudom hogy ez bármilyen meccsen bárkivel előfordulhat, de amíg nem lesz tiszta a kép, addig nem tudok tőlük semmi extrát várni, pláne nem idegenben(!!). Lambert az edző, a védelem és középpálya sem bitang, elől Benteke-ben bízhatnak.
No bet.
MU:
SAF visszavonulásával jobb csapat mint az Arsenal, viszont elég sok dolgot nem látok tisztán náluk, nem szeretem a long-term fogadásokat ezért nem fogadok rá, viszont van rá egy söröm hogy nem végeznek a TOP3-ban sem, égés lesz. A felkészülésük baromi gyengére sikerült, egyik találkozón sem mutattak semmi biztatót, mintha Moyes nem is dolgozna velük. SAF nagy erénye a publikum szerint mindig is az volt, hogy többet tudott kihozni a játékosaiból mint amire egyébként valóban képesek voltak. Ezzel lehet egyet érteni, meg nem is, én egyetértek ezzel. A kezdő itt is erős, a pad már kevésbé hosszú, állítólag Fabregas-t akarják (noormális??)...
Nincs erőm túl ragozni, nem érzem azt hogy ez a MU jelenleg teljesen felkészülten, erőtől kicsattanva várja a szezont, sokkal inkább tűnnek a játékosok kis óvodásoknak, akik csak pislognak ki a fejükből, még mindig nem feldolgozva azt hogy már nem SAF dirigál.Jó, masszív csapat ez a Swansea, előszezon pipa, erősítések + játékosok megtartása pipa, és ne feledjük, tavaly SAF csapata is csak ikszelni tudott náluk. Ennél jobb eredményt ma sem várok tőlük.
Swansea +0.5 vagy mindkét csapat lő gólt
-
rwin5
őstag
Szegény Roger nincs túlpörögve ma
Kíváncsi vagyok mit meccseznek Nadallal jó volna ha Nadal alkotna egy kis aprót -
umek7
őstag
Arsenal + MU, a hétvége két lutrija.
-
rwin5
őstag
válasz
pc_seft
üzenetére
Á én épp az, hogy nem vagyok az a fajta van mikor csak 100Ft-os téttel fogadok. Viszont most befagyott az egyenlegem mert a sérült csaj ellen fogadtam egy nagyobb összeggel és a játék vége előtt 15-40-nél fel is adta, és most se nem kapom vissza se a tétet, se a nyeremény nem jött még meg
(kommentelés közben látom 1,0ás odds lett na mindegy...)
Egyébként nem fogok csodálkozni ha megver a sors, mert megfogadtam, hogy októberig nem fogadok, de mondom bnőmmel a közös számlán próbálok alkotni valamit, hátha elkapott most valami nyerő széria, de még ráfér dolgozni rajta
-
rwin5
őstag
Dejó, bnőm accján próbálok alkotni valamit, jött Serenan 16K, azt felraktam egy játékra, hogy hozza a következő adogatást, erre adogatás előtt lesérült.. na most gondolom összerakják arra, hogy végigjátsza de kikap...
Hú * bázz jött.. asszem pihentetem is a meccset

-
pc_seft
tag
Az is benne van bár az X mester te vagy
mindig megérzed ha x lesz 
Holnapi X próbálkozás kombinációs szelvénybe!
Fc.Köln X
Kaiserlautern X
Molde X
Aalborg X
Bolton XAmit érzés szerint fogok tenni és oddsokkal nem foglalkozva...
Chralton
Colchester
Bradford
Marsielle
Lille
GroningenNagy tétes szelvény még homályos

B-LA-C-K: Így már világos a hatalmas odds módosítás,de én megteszem 1k-val V-re

-
pc_seft
tag
Picike odds módosítás [link]

Nem lepődőm meg ha V lesz Oroszoknál nem lehet tudni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
6k, 16 volt fent online, úgyhogy most ez a nagy tét nálam, pléne hogy nem tervezem lenullázni magam. Raktam volna umek7 tippjét, akkor legalább visszakaptam volna a pénzt. Ez már zsinórban a 4. meccs amit megrakok ezrekkel, és elmegy, megint immunis lettem a nyerésre
. -
Ps Vita
őstag
Na remélem Murray továbbjut,mert élmény az adogatásait rakni

-
GabN73
addikt
Nekem ma volt egy kis szabadidőm, elmentem a lottózóba, raktam egy tippmixet:
M. Farah nyer
Otelul Galati-Brassó H pipa
Bochum-St.Pauli D pipa
Niort Le Havre D pipa
Clermont-Lavar H pipa
Dijon-Angers D -----
Nimes-Troyes D -----
Caen-Creteil H pipa
St.Patricks-Shelbour H pipa....500-->291,900 ....

-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Mondjuk addigra már megraktam a hazait, de hihetetlen h megint igazatok volt....
-
Cthulhu Dawn
őstag
Szép is a foci. Én lehet már az első pirosnál gyűrtem volna a szelvényt, erre lőnek négyet
.Holnap meg remélem Bayern megint nem fog gólt lőni az első félidőben, mert akkor élőben megy majd rá a ház, kutya, macska, asszony, provident hitel.
Partick - Hearts meg 1-1 lesz, nem tudom elhinni....és megint írtátok, hogy inkább gg....
-
janos1988
addikt
-
rwin5
őstag
Bűn Serenat most nem élőzni annyira megy neki..

-
ANDROID???
addikt
Bochum - St. Pauli 1X2 Bochum 2,25 Nyitott
Bielefeld - Paderborn 1X2 Döntetlen 3,20 Nyertes
Karlsruhe - Fürth 1X2 Döntetlen 3,20 VesztesNa ez is egy f.szán sikerült szelvény volt....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen monitort vegyek?
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- PlayStation 5
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szabad nézni a livescore-t, mert csak felbosszantja az embert ...
Na így akkor még a 155 ezres várhatós kami szelóm még él...

Arsenal meg Umek kolléga tippje szerint szépen besül"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)