Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Hát én tudtam, hogy ezt a celticet hagyni kell....Ahhoz képest,hogy mekkora neve van, még a bajnokságban is csomószor épphogy nyer. + Múltkori selejtezőben is ezt az Elfsborgot is otthon csak 1-0 ra győzte le meg stb... vicc az a csapat
-
stefyY
őstag
Ne haragudjatok, de bár ne lőne gólt a Celtic...

-
B-L-A-C-K
titán
Hát ez a Celtic tényleg nemfog nyerni, nagyon hajtanak a hazaiak, meglep a játékuk nagyon jól nyomják...
K@pják be...
(#19696) Shkiz0: Rak a f@szom...

-
Elnézve ezt a meccset, közel csoda kellene ahhoz hogy a Celtic nyerjen.
Lassan már abban sem vagyok biztos, hogy képesek gólt lőni(#19697) B-L-A-C-K
Mehetünk tenni másikat

-
válasz
ANDROID???
üzenetére
Bennmaradt a pénztárcámba egy ideig

-
B-L-A-C-K
titán
Na úgy látom izgalmasan indul ez a rohadííík meccs....
De statisztika alapján eddig úgy látom még simán jöhet így is... -
L_YKing
addikt
Celtic

Egész világ bukik.

-
Bati0501
őstag
Na kazahok büntetnek...ők értékesíteni tudták az esélyüket,míg az ellenfél nem...
-
prannk
őstag
Melyik a legjobb netes fogadó oldal?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DeathBat666
üzenetére
Miért érdemes? Nincs bónusz, oddsok se valami jók, alig van élő fogadás...
-
pohár
félisten
válasz
ANDROID???
üzenetére
azt már nem merném bevállalni

-
L_YKing
addikt
válasz
DeathBat666
üzenetére
Jó látni újra!

Várom majd a korong tippeket.
-
tipszmikszül
csendes tag
Mai :

-
pohár
félisten
válasz
ANDROID???
üzenetére
gól-gól a legjobb arra a meccsre szerintem
-
ANDROID???
addikt
PSV mára?
-
SUPREME7
őstag
Nagyon nem akarja megadni a 7,5K bónuszt a bet365
Már csak 6300 kellett tétnek, megraktam, erre nem számolta el(közben az üfsz-es mondja, hogy csak 1,5 odds felettiek számítanak.) Az is durva, hogy minimum 14K-t kell kiutalni a saját pénzemből, és azt is csak 28 naponta tehetem meg ingyen, egyébként meg ~4000ft, hogy kifizessék. Nevetséges. Azt hiszem vissza a tippmixpro-ra, de legalább 2 nap alatt ha végre megadják a bónuszomat akkor 30K+

-
sch_a
addikt
Közben úgy tűnik mégis összedrótozzák az Arsenalnál a legtöbb játékost szerdára... Mindenesetre 3.10-ről leesett 2.7-re a Fenerbahce szorzója.
-
B-L-A-C-K
titán
Á lakás csúszik...Suli csúszik. "-15 kiló..." jelenleg +5 lett helyette...
Egyedül a fogadások azok amelyek tartják az elvártat...
Nem is gondoltam volna 200K tiszta haszonban vagy, nagyobb nyereményedre nem emlékszek, a nyelvvizsgához meg grat nekem is kellene még egy szóbeli...
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Neked [link] az április-május környékére tervezett lakásvásárlás?

Egyébként nekem az 5 pontból 4 teljesült, nyelvvizsga már rég megvan, autót tudom tankolni, haverokkal is b@sszuk a pénzt rendesen, egyetemre felvettek, és komolyan is fogom venni, dolgozni nem kellett, mert már majdnem 200k haszonban vagyok ebben az évben fogadásból, az első pont viszont nem teljesen jött össze, mert a nyereményeimet egy kicsit meg kellene turbózni

-
B-L-A-C-K
titán
Viszont így a megfogadott céljaid nem is fognak bejönni, mi is volt neked a célod amit kikötöttél év elején, havi 500 ezer tiszta nyereség...

Jaj meg is van...Ilyen mohó összeget még én se mertem mondani...

-
B-L-A-C-K
titán
-
giigz
veterán
Zenit X2 + Celtic X2 = 1,51
5k -> 7,5k
-
Bati0501
őstag
válasz
tipszmikszül
üzenetére
Gyanús volt,h az nem 2.470,ezért kérdeztem rá...
Szép,grat,csak máskor ha már fénykép,akkor legyen igényesebb.
-
Bati0501
őstag
válasz
tipszmikszül
üzenetére
740 Forint a nyereség jól látom?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tipszmikszül
üzenetére
Vegyél egy normális mobilt inkább....

-
Chereiose
addikt
válasz
tipszmikszül
üzenetére
Igazi minőségi a kép

-
pohár
félisten
válasz
tipszmikszül
üzenetére
well played

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tipszmikszül
üzenetére
Szoliba csináltad?
-
thatsofemre
tag
Belinkelem már a hülyeségem tegnap estéről

[link]
A két spanyol meccsre tettem, á mondom rakok még az U20-as meccsre is, csak úgy próba cseresznye alapon (a tét azért ilyen hülye összeg, mert úgy akartam, hogy kerek szám maradjon még hátra...
hülye szokásaim egyike
). Az utolsó kettő bejött... A lényeg, hogy máskor komolyabban veszem, noha nincs szó nagy tétről. -
pc_seft
tag
válasz
janos1988
üzenetére
Tegnap egész hajnalba ezeket olvastam a topikban 2009-től 2011-ig. de olyan jól szórakoztam,például aki itt már régi tag giigz,pohár,hogy izgultak meccsekért
mentek a trágár szavak rendesen de ez így a jó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyan mondom egy könyvet lehetne írni a topik történetéről

B-L-A-C-K Az kemény biztos menő szeretett volna lenni a kamu szelvényekkel,én ilyenre sosem vetemednék.

Shkiz0 janos1988 Sok szerencsét előre is

-
janos1988
addikt
Jáj, szegény arc a tipp365-ön. A 20. tippje elvérzett.

-
-
Bencus88
nagyúr
Celta Vigo - Espanyol
Összgól alatt/felett : 2,5 felett1079,88 Ft
2,20
2375,74 Ft2,2-ért ajándék volt. Kezdek jönni felfele ismét a bukó után
most megint kéne valami jó duplázós 
-
stefyY
őstag
Megeshet.

-
L_YKing
addikt
Mai tuti:
Psv Eindhoven - AC Milan V 2,6

Ezt se rakom de szerintem ezt kötelező behúzni a milannak.

-
Phili
tag
Ezek jöttek tegnap,a sorozatos 1 meccsen megy el bukó széria után

024 AIK-Atvidaberg H 3-2 1,5
035 Galata-Gaziantepspor H 2-1 1,22
069 ManC-Newcastle 2,5 over 4 gól 1,54
másik:
039 Galata-Gaziantepspor 2,5 over 3gól 1,6
069 ManC-Newcastle 2,5 over 4 gól 1,54 -
stefyY
őstag
válasz
stefyY
üzenetére
015 Rosztov - Volga Nyizsnyij Novgorod 1.78 H
023 Lilleström - Strömsgodset: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.54 V027 AIK Stockholm - Atvidaberg: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.76 H030 Mjällby - Helsingborg: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
039 Galatasaray - Gaziantepspor: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.60 V050 Celta Vigo - Espanyol: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.64 H
057 Union Berlin - Düsseldorf: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
065 Manchester City - Newcastle 1.32 H
070 Atl. All Boys - Vélez Sarsfield 2.80 D
-
giigz
veterán
Sajnalom, hogy csak 1 dontetlen jott be, abban biztos voltam, hogy legalabb ennyi lesz, de ugy ereztem, h 2 is siman lehet... Igy legalabb a City X-es kami ara egy 100-as hijan visszajott.

Kepet mar regota nem mutat senki, max. ritkan 1-2-en, aki elhiszi h megraktam elhiszi, aki nem, az meg nem, ez van. Irtam korabban, amint nyerek egy szelon 50k fölött, arrol tuti töltök fel kepet

-
pc_seft
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem tudom megrakta-e bár sosem értettem mire jó ha összevissza beír valaki ezt tettem meg 200k-val utólag.
Én ma is leírtam már kora délután miket érzek,nagy része jött is de egy-két esemény beleköpött" a levesembe.Szerintem nem leszünk okosabbak,gazdagabbak,menőbbek sem ha egymásnak hazudunk.
Szeretem ezt a Topikot mert vannak hozzáértő emberek is.Én azért járok ide be hogy ha van valami jó kis tippem megosszam veletek.Ti is azért írjátok le előre ki mit érez,aki megteszi a saját dolga aki nem az nem.De most olyan mérges vagyok magamra miért nem tettem meg a 3 eseményem amit nagyon éreztem.
(Vikingit X,Teplice,Manch 2,5gól főlé) mindegy ez egy ilyen nap volt majd holnap szerencsét próbálok.
Mai napon nem kerestem egy petákot sem,holnap fel is teszem ami jött a pici kombison
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)