- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
janos1988 #17930 üzenetére
Talán rwin5 mondta, hogy ő ezt csinálta a bet365 bónusszal, ami ugyanilyen bónusz ha jól tudom. Amúgy én se tartom valószínűnek ezt, de ha neki sikerült ott, akkor gondoltam hátha itt is lehet ilyet. Nagyon cselesek ezek a bónuszok. De amúgy nem muszáj az egészet megforgatni szerintem. Elég ha feltöltesz 5K-t mondjuk, akkor lesz 10 belőle, és játszol 500 ft okkal 3x, s akkor a bónuszt már ki is lehet venni haszonnal.
" 3.Ez az ajánlat nem vonható össze más bónuszainkkal, és az első megtett fogadásra érvényes. Csak a vesztes fogadások után jár az ingyenes fogadás.
4. A jogosultsághoz az első fogadásnak 1.5 vagy annál nagyobb szorzóval kell rendelkeznie. (Gyűjtőfogadás esetén minden fogadás minimum 1.5-es szorzójú legyen). "
Amúgy nem nagyon értem, mert itt 30 ezres ingyenes fogadást írnak, de mégis 3x kell megforgatni és gondolom nem lehet egyből kivenni. Elég fura ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest