- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Köszi a melbourne tippet, fél óra alatt lejött két gól amire tettem!
-
Amur
addikt
válasz
lacy86 #141591 üzenetére
Ha elemezném
de egy ideje nem követem az ausztrálokat mert gólok tekintetében legalább olyan kiszámíthatatlanok mint a spanyolok vagy az angolok(ezeket csak azért követem mert szeretem az angol és spanyol focit, amúgy ha eszem lenne nagy ívben elkerülném a top bajnokságok zömét, egyrészt mert egyre kiegyensúlyozottabbak az erőviszonyok, ezért egyre kiszámíthatatlanabb eredmények születnek, másrészt ezekben a bukmékerek kilométeres előnyben vannak, nézve csak a tegnapi real-t, tény hogy ők már valamit tudtak, amit mi nem, és valószínüleg nem is fogunk megtudni. Tény hogy Zizu elkövetett 1-2 hibát, de ennek a csapatnak automata üzemmódban is nyernie kellett volna, vakon, összekötött lábakkal...
Előnyben a bukikkal szemben a sokadosztályokban, ifi ligákban , egzotikus bajnokságokban lehetünk.
Ott egy jó infó aranyat érhet. Tavaly az ázsiai női focibajnokságon óriásikat kaszáltam pl. azzal az infóval hogy két félvér amerikai-filipinó csaj aki nem fért már be az amerikai válogatottba, a fülöp-szigetek válogatottjában szerepelt! Így az esélytelen kiscsapat simán verte a riválisait, és még a "nagyokat" is megszorította(a ő térségükben egy vietnámi és thai válogatott már jónak számít...)
Tehát az info hatalom, főleg ha a bukik nem tudják!Egyébként ránéztem erre a melbourne meccsre, tényleg kurva jók a számok! Lehet elcsábulok és megtolom overre!
Lacy: nagyon profin olvasol a számokban!
Tényleg mindkét csapat gólt szerezre is tökély a meccs! -
stefyY
őstag
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #141584 üzenetére
az a baj, hogy a kilo-nak 1000-nek kéne lennie. csak a szlengben lett 100. és a szövegkörnyezettől függően 100 ft, vagy 100.000...
és innentől kezdve a 100k-ról tudjuk, hogy az 100e, de aki nem itthon született, hanem pl. bulgáriában, és utólag tanulta meg a magyart, az sosem fogja ezt megérten. és ha ezt kombinálta egy kis zenével, akkor végleg "zé" lett a "ká"-nak. -
szab.tam
nagyúr
popcorn zabáló gif helye.
szerk.
ez súlyosabb, mint elsőre gondoltam.
csak tudni kéne, mit használ. és honnan szerzi be.
mert az, hogy üt rendesen, nem kétséges. -
B-L-A-C-K
titán
Odds paráztam? Ez mit is jelent? Hogy bántam fel ment odds vagy mi? Gondolj bele megrakom 2,24x oddson a kettőt és 100 ezerre 124 tiszta, ha szombaton rakom meg 100 ra 40-50 ezerrel többet hoz, nem mind1. Az meg hogy nem tudtam hova tenni hogy miért megy fel a Real oddsa csak beírhatom, mivel semmi nem indokolta.
(#141568) top3: A másik meg igen balek vagy, tudod miért? Mert látom fáj amennyit buktál, ami egyrészt érthető, viszont mindig el van mondva, mindenki tudja ez szerencsejáték, annyit kell felrakni amennyi nem baj ha elmegy, és nincs hiszti. Ebbe is biztos voltam jön, felrakhattam volna 1 milliót is akár, de szerencsejáték, és ha ilyen alapon játszanék meg minden tuti megérzésem, már lehet rég hitel lenne mindenemen.
-
yogibear
addikt
Nem kötekedés de azért nem gyenge mennyi gyengeelméjű talál ide csak hogy fasságokat szóljon be.
Az mondjuk érdekes, hogy már nem először betlizik vagy játszik hulladékul a 3 "nagy".
A Barca legalább a 3 pontot hozta, de a másik kettő no comment kategória...
Érdekes lesz, hogy ezek ketten két átigazolási szezonból is ki lesznek zárva, mint amit a Barca is kapott, na akkor lesznek bajban igazán... -
lacy86
addikt
válasz
Daniel Alves #141563 üzenetére
Werder Bremen szepen befogott!
Amugy ennyibol jobb a bet365 ( azsiai hendikep )
Tippmixpron ilyet nem akarnak csinalni? -
Pepeninho
őstag
Valaki tudna adni linket a Denver meccsre?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szab.tam #141555 üzenetére
Félidő előtt azt a jogos 11-est megadja talán lett volna esély, na de kár az okokat keresni, elment és kész. Nekem sem esik jól 1 kiló mínusz, de máskor legalább tudom csak élőben kell fogadni, meccs előtt tényleg semmit, azzal csak bukok, pedig erről tényleg nem gondoltam volna egy kínkeservér 1-1 lesz.
-
lacy86
addikt
válasz
Daniel Alves #141559 üzenetére
Osztan miket tettel jo ember
Amugy gratula!
-
Daniel Alves
őstag
Mai nap 93k plusz
10fogadas ebből az utolsó kettő bukó 36k -
Amur
addikt
válasz
egyhonapja #141552 üzenetére
Nem. Teljesen jogosan nem, elvégre a 70.percig első gól az 69perc59mp-ig él.
Ilyet nem is szabad tenni, vagy kivár az ember ha alacsony az odds, és teljes meccsre rakja, vagy egyáltalán nem rakja.
Fogadói hiba volt. -
top3
tag
+ a nyerési formád alapján sokan bementek + én is , uccso volt részemről /2 nd
-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #141541 üzenetére
modric-on kívül mindenki ötlettelen volt.
cr játékát kifejezettem figyeltem.
kb. 3 labdaérintésén és egy pörgetésén kívül csak hibázott.régen raktam ilyen duplázóst:
real + juve.
igazi pancserek szelója.**
na jó.
visszatérek a kaptafához...Juventus - Roma (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 6,00 Nyitott
Porto - Marítimo (élő) Kétesély Döntetlen vagy Marítimo 7,00 Nyitott
-
pohár
félisten
hát csak nem akart összejönni az a szájbakúrt 2. gól, Adán azt is fogta, már amit lehetetlen lett volna, faszom
-
catalano
tag
a hétvégi nyereséget el is vitte...
akkor keressünk valami jó kis meccset!
-
Amur
addikt
Azért én jeleztem hogy ez is benne lehet..
A számok tényleg nem voltak jók..
de hülye mód én is raktam rá, nem hallgattam a megérzésemre. -
mtcob
senior tag
Na így fogadjon az ember....
Fél világ bukott kb ezen, az ilyen meccsekből szedik meg magukat az irodák mocskosmód, mégha ez talán nem is előre lebeszélt volt...
Kár érte, pedig a Juve vezetés is ott van
-
tegye fel a kezét, aki akár egy levágott lábujjkörmöt is rakott volna erre
-
Digestive
veterán
Az igazán szép az lett volna, ha ezt az utolsót beveri a Betis!
-
egyhonapja
csendes tag
úgy néz ki, ezt is cseszhetjük
-
B-L-A-C-K
titán
Tipikusan az a meccs hogy semmi nem jön össze.
-
egyhonapja
csendes tag
nekem már csak 1 gól kéne, mindegy kitől, miattam a bíró is rúghatja
-
bammbula
tag
Még 2?! -
Amur
addikt
71.perc kapjátok be.. csak egy perccel kellett volna hamarabb..
-
yogibear
addikt
egyre inkább az az érzésem, leszólt a Bwin, hogy ki kéne kapni fiúk...
Máskor ha nem megy a játék, eddigre Roncsi már rég idegroncsi, most meg csak somolyog egyet és annyi...
de a többi sem reklamál nagyon, csak úgy ímmel-ámmal, a tisztesség kedvéért...Ha nincs 11-es, jó lesz a lesgól is, vagy hogy?
-
Chereiose
addikt
Na Carvajal bejött végre a szerencsétlen Danilo helyére, most gól lesz
-
yogibear
addikt
Megint jön a rohamkocsi rohamtempóban.
-
zolynet
veterán
Nézni is rossz mennyire erőködnek a madridiak.
-
yogibear
addikt
ott folytatják, ahol abbahagyták... vicc ez a Madrid ma... bevették az antifutballitisz tablettát, vagy mi?
Mintha a Celik Nisicet látnám a Honvéd ellen.
Bmeg most a rohamkocsi is átautózik a pályán... ez már szánalmas.
-
Víz Elek
senior tag
én a real meccsre ilyet toltam... 1. félidő Felett 1.5 @ 2.10-ért 25k-val..
7. percben megörültem a betis gólnak, mondom ez így tuti lesz, felszívja magát a madrid.. de mégsem..Tuti lebeszélt eredmény lesz... félidő H vége V
-
pohár
félisten
válasz
DeathBat666 #141523 üzenetére
hát szeretem őket, na
ej, nagyon nem bánnám, ha a Real rúgna 2-t, ha már all in vagyok rajta, meccs előtt milyen simának tűnt pedig...
-
mtcob
senior tag
válasz
egyhonapja #141519 üzenetére
A Real Madridról beszélünk, ha elkapják a fonalat, tudnak ők 5-öt is lőni...nagyon remélem ez egy lebeszélt 1/2, és nem a Betis letámadójátéka ilyen hatékony
Ez a 2-3 rendes helyzet ami első félidőben volt, kevés lesz a hendis, de még a sima fordításhoz is, szóval muszáj feljavulniuk
Nekem vagy Juve win, Real hendi kéne (
), 20k várhatóért, vagy sima Real win Roma góllal, akkor a nap -1k lenne -5k helyett...már inkább ebbe bízok mintsem az előzőben
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
egyhonapja #141519 üzenetére
Ha ilyen játékkal tolják majd 3 gól úgy hogy nem kapnak mellette elég esélytelen.
-
pohár
félisten
válasz
DeathBat666 #141517 üzenetére
naaaaaaaaaaaaaaa...
na jó, kérek gyors 2 Real gólt
-
egyhonapja
csendes tag
a múltkor is ezt csinálták az 1. f.-ben, aztán utána meg lóttek vmi 8 gólt, most nekem elég lenne 2 is
black: jaj de jó neked hogy100e mínusztól nem omlik össze a világod, az enyém csak 400 forint mínusztól nem omlik össze, ezért annyit tettem 2,5+-ra
-
DeathBat666
aktív tag
Hajrá Patriots!
-
törölt tag
Na, most már hagyja abba a Madrid az idétlenkedést és lökjenek be szépen 3 gólt...
-
margithid
veterán
Gyerekek, itt még egy betis gól is benne van.
Zidane-nak fel kell ráznia a társaságot, különben, nemhogy pontokat, de még pontot se fognak szerezni! -
Amur
addikt
Na végül egy ilyen ment:
Real Madrid - 1. gól 70:00 előtt Real Betis v Real Madrid
(Vendég csapat következő góljának ideje) 24/01/2016 Egyik sem 1.50
egy gólt csak bekotornak addig.Lacy: Juve-Roma rangadó, az olyanokat kerülöm gólra, lehet gólzápor meg 0-0 is..
Mondjuk Roma védelmét ismerve ez utóbbira igen kicsi az esély...
Bele kell nézni! Ha pörög a meccs akkor jó lehet gólra. -
B-L-A-C-K
titán
Full 11-es, nem baj nem kell az oda...
-
mtcob
senior tag
válasz
yogibear #141502 üzenetére
Roncsinak nem vált be az új cipellő, most hagyott ki egy szép kis ziccert
Eddig nagyon hasonló a forgatókönyv a Villareal elleni meccshez, ott is korai hazai gól és egészpályás letámadás, a kérdés hogy meddig bírja a Betis, illetve hogy elrontja e a Real ezeket a ziccereket mint az iménti...nem lesz itt gólzápor
Nem megadott tizi, fasza bírót fogtunk ki
-
yogibear
addikt
Simán meglesz a Real hendis győzelem...
mármint a Real Betisé -
yogibear
addikt
Roncsinak törte a lábát a cipellő.
Nem cserét, hanem cipőcserét jelzett... adnék neki spanyolcsizmát.Zidane félidőben mindenkit lefejel az öltözőben
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OLED monitor topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest