Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
szállitó #134274 üzenetére
[link]
Egész nap ekörül imbolygott.Túlgörcsöljük ezeket az odds-okat, miközben úgyis a pályán dől el minden.
Szerintem nem fognak rosszul járni azok, akik a hazait pakolták. Amelyik csapat képes kikapni egy ilyen Görögországtól, akik vért pisálnak egy csapatnyi bálnavadásztól, azoktól nem kell rettegni, hogy különösebb csodát művelnének a norvégokkal szemben.
-
djculture
félisten
válasz
szállitó #133636 üzenetére
Erről jut eszembe majd minden diák kötelezően focizni fog és kijutunk majd:
Balogh Zoltán emberi erőforrások minisztere egy olyan módosítási előterjesztést nyújtott be a kerettantervhez, amellyel a labdarúgás kötelező tananyagként bekerülne az általános és középiskolai tantervbe.
Heti két kötelező focióra lesz lányoknak fiúknak egyaránt..
(Költői írás nem kell rá válasz, nekem is megvan a saját véleményem erről) -
-
South Velen
addikt
válasz
szállitó #133490 üzenetére
Nem is értem az oddsot, attól függetlenül is hogy Djokoval találkozhat Nadal, simán ki kell kapnia Wawrinkától. Bár Wawrinka néha Szarrinkaként jön ki a pályára, remélem ma nem így lesz. Na jó, mondjuk a pálya is elég lassú, ami Nadal védekező játékának jobban fekszik
-
yogibear
addikt
válasz
szállitó #132438 üzenetére
Mondom, csak kellene rakni a CS 2:1-et folyamatosa... Ágicára 4,65 volt, Petrára 3,75... és figyelem egy ideje elég sokszor jön a 2:1 a csajoknál... ATP-ben már kevésbé...
Persze nem egy verseny elején, ahol még sokszor nagyobb a különbség két versenyző között, de a közepétől már elég jól jön...
És igaz, hogy most 1:0 - 1:1 - 2:1 lett a játékmenet, de az is sokszor van, hogy 1:0 - 1:2...Lassan már vége az idénynek, de jövőre érdemes lesz figyelni rá...
Bmeg retkes Feyenoord... ilyen ratyi öngólt.... de komolyan... szánalmas pont hu... vagy mikszűt a nyomorult...
-
yogibear
addikt
válasz
szállitó #132385 üzenetére
Igen, bocsi, csak 3 ablak volt nyitva róluk, és én is elbaxtam, mint pohár tennap a Bilbaot.
2,10 van Ágicára
2:1-es Kvitova win 3,75, 2:1-es Ágica win 4,65 - tippem szerint első blikkre 2:1 lesz valamelyiknek..12:30-as kezdéssel: Fio 1,22, Feyenoord 1,75 össz 2,14...
Másik: Southampton win és under 4,5 @1,8 plusz Fio ugyanez @1,55
-
yogibear
addikt
válasz
szállitó #132152 üzenetére
A sajátját most kétszer 0-ra hozta, csak előbb írtam előtte elbaxta, eladta a sajátját, majd azonnal utána 2 brékről nem tudta visszavenni... szerintem tiebreak lesz a vége...
Mugi kettős hibával indít, ez jó.
Muginak megint nem jött be a challengeNa csak behúzta Ágicica.
jöhetne már az auszi GG...
-
yogibear
addikt
válasz
szállitó #131336 üzenetére
Nem, csak hirtelen felugrott a Rózsika oddsa, mivel bukóra áll 3:1-re és a tét * nyeremény nagyobb lett volna 1 millánál, így levette a tétet, hogy egy milla alá essen...
Szóval semmi látnivaló haladhatunk.Az enyémet kellett volna print screenelni a múltkorit, amit félidőben próbáltam rakni, ott messze nem érte volna el a nyeremény a millát, mégis 500-ról vissza akarta venni a tétet 100-ra... nem is tudtam végül rakni, aztán jött is a gól ... összevissza adogatta az oddsot, beborult agyába a rendszer...
Mellesleg gondoltam rá, hogy Rózsika inkább lefekszik aludni... gyakorlatilag 3 forduló 9 pont előny, csak matekilag hozható be, majd az hazai meccsen hoz egy pontot, aztán akkor már úgy sem...
-
-
yogibear
addikt
válasz
szállitó #131329 üzenetére
Jó igazolás volt a Protkó, megy előre, ha kell, ha nem, kicsit olyan, mint a BM-ben Robben, még a 90. percben is megy a gólért...
Benfica meg közben mélytorokra veszi a Sportingét
Liver 1X, Cszka X2, Befica 1X, Legia 1X - na ebből kettő kukára áll, még jó hogy végül nem adtam fel...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szállitó #130980 üzenetére
igyekszik az ember.***
(#130979) C0d3r
én a frankfurt-ot csesztem el. akkor még volt kis apróm fent. ott hazait biztos nem raktam volna, hanem 1x-et. annak sem lehetett rossz szorzója. csak nem figyeltem.
a héten kaptam el ilyet, az asszem 1:3-ról lett 3:3.a tökutolsó apróm 0:1-nél a vicensa-ra ment, de az is bukni látszik, mert már 0:2.
ez egy ilyen nap. 0 találat. -
C0d3r
addikt
válasz
szállitó #130739 üzenetére
És még haverral nekünk van lelkifurkánk, ha eltulajdonítunk egy-egy meccsnézős estéhez egyszerre 10-15 db-ot.
Persze jogos az is, mint mindenben, mindenkinek mások az igényei, nem tehet róla.(#130736) mntn: Egy ilyen méginkább nyomaszó ha elmegy, mint az adott napi fogadások. Legszívatósabb forgatókönyv, amit magamat ismerve biztos be is jönne egyből: hétfő-szombat pipa, vasárnapi első 2 meccs pipa, utolsó pedig 0:0-ás gólzáporos meccs
Viccet félretéve sok sikert, kíváncsian várom az eredményeket! -
szab.tam
nagyúr
válasz
szállitó #130714 üzenetére
akkor kapkodsz, ösztönből csapongsz.
te is pontosan tudod, hogy ez így nem is tud jól menni.
tartós higgadtsággal is piszok nehéz nyerni, ennek hiányában gyakorlatilag lehetetlen."mínuszba voltam kellet egy nagy cucc "
nem teljesen parallel, de ingatlanosként ez jutott eszembe:
amikor az eladó a max 15 mft-os lakását 19-ért árulja, és megkérdem, ezt hogyan sikerült kikalkulánia.
-"mert ennyire van szükségem!".
ilyenkor finoman meg szoktam súgni, hogy ez a vevőket nagyon komyolyan fogja érdekelni.tehát nem azért kell jót rakni, mert buktál előtte, hanem azért, mert jónak gondolod.
-----
black-nél is már tettenértem a téteken a bukás utáni tétrakást, amiben a visszahozás + nyereség játszott, és jött, de ez más kérdés.
ez könnyen vezethet bedőléshez.
viszont ő jól bírja a pihiző 2-3 napot. amit én elcsesztem.én amikor a "tesztidőszaknak" nevezett 7 hétig jutottam nyerőben, akkor nem csapongtam tétekkel, amikor nem indult jól a hét. én ott hibáztam, hogy az utolsó héten, amikor nem jött semmi, nem álltam le a saját szabályaim szerint.. nem emeltem tétet, szelószámot sem növeltem. csak nem tartottam be a bukó szérás kötelező pihit.
****(#130713) B-L-A-C-K
1fi gg.
ezt még úgy annyira nem jártam körbe.
thx.
tájékozódunk, tanulunk. -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szállitó #130404 üzenetére
Elsőnek is gratulálok. Másodszor ilyet sose csinálj, mert gondolj bele abba ha rosszul sül utána csak még rosszabb lesz, és sokkal nehezebb kimászni a bajból. Ilyenkor ha már elfogyott az erre szánt összeg abba kell hagyni, és addig pihentetni míg nem lesz erre megint keret...
-
bwin.party
aktív tag
válasz
szállitó #130404 üzenetére
Amikor elnyomtam 700.000.-Ftot azóta tartom a limiteket. Építkezek, bukok, de akkor se nagyot. Többet nem fogom elbaszni a nagy téteket és azt, hogy erre még a házat is felteheted, mert kurvaéletakkorisnyernifog! Kívánom, hogy Mindenkinek legyen ereje a játék felett. Maradjon játék, ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest