- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Neked engedek belőle, egy kicsit. De csak, hogy végre teljes értékű klubbtag lehess
Nem tudom, hogy pontosan milyen gépe van az ismerősödnek, úgy ált. értettem a T61-re váltást. A Penryn-en gondolkoztam, de szerintem nem várok addig, most van egy jó lehetőség azt megragadom. A T60-am is "csak" 2 generációval van lemaradva a SantaRosa -tól, nyáron ez már 3 lenne, és most még 1évnél több a garancia rá, többet kapok érte.
De az is lehet, hogy Fateromnak adom vmi "kedvezményes" áron, és lesz egy strapabíró irodai gépe amit mindenhol tud használni. Csak attól félek, hogy 14.1 SXGA+ nem lesz jó a szemeinek, de akkor marad vmi köztes felbontás neki
Egyébként a "Thinkpad" érzést szerintem megértjük mindannyian, én is így voltam közel fél évvel ezelőtt. Megfogott. Nagyon. És az a szép benne, hogy a noti kb. ugyanolyan állapotban van mint amikor megvettem, pláne ha jól megtakarítom. Szóval parádés a kicsike
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest