- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
zedii
aktív tag
erre tud valaki valamit?
-
Shadowfax
addikt
Őket kellene még felhívnod, bediktálni az FRU számot, hátha olcsóbban adják az eredeti akkut:
IBM Spare Stock Request Handler
1117.Budapest, Budafoki út 60.
tel : ( 00-36-1 ) 481-0532
fax : ( 00-36-1 ) 382-0285Már válaszoltam amúgy erre a hszre reggel, csak a melóhelyen szakadozik a net, s nem küldte el. Szóval három órája próbálkozom, talán most menni fog.
-
Tim82
félisten
válasz
jtrompi #5792 üzenetére
Két eltérő gondolkodásmód van a TP és a Mac-ek dizájnja mögött. Szerintem nem rosszabb egyik sem a másiknál. Mármint dizájn-szempontból.
Annak meg tudok örülni, hogy Steve Jobs-ék kezdenek rájönni, hogy nem hulladékműanyagot kellene használni az alma laposokhoz.
A T41p-met én sem cserélném le. Max. egy szintén 4:3 arányú, SXGA+ felbontású T61-re.
-
jtrompi
csendes tag
Köszi a gyors választ! Ennek fényében eldöntöttem,hogy gyári lesz, ez a masina megérdemel ennyit.
Általában velem jól járnak a vevők mert vigyázok a cuccaimra, a régi Tecra M1-emet, olyan állapotban adtam el,hogy a srác,aki megvette,azt hitte,hogy ház + billentyűzet csere volt rajta..
Hál'Istennek a TP is karcmentes és meg kell hogy mondjam, eddig messze ez a legjobb gép amivel dolgom volt.
Ja,néztem az x301 tesztjét a youtube-on de egy angol nyelvű komment felidegesített: azt írta a fazon,hogy miért nem tud a lenovo kilépni a 80-as évek formatervezési zsákutcájából ezzel az unalmas dizájnnal és felhozta követendő példának a Macbook-ot. szvsz. Macbook-ot sosem vennék,túl csicsás,ellenben a TP a masszivitást ,a megbízhatóságot és az átgondolt tervezést sugallja.Persze lehet h rosszul gondolom. -
Tim82
félisten
Egyébként durva, de most a tegnap már említett ventizaj-probléma nem tűnik vészesnek. Van a forgás mellett egy alig hallható alapzaj és kész. Remélem, így is marad.
-
jtrompi
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Vettem egy nagyon jó állapotban lévő T41-et,de szeretnék új akkut venni hozzá. Néztem az usanotebook.hu-t és a gyári akksi a 6 cellás 92P1101 32.400.-. Az akkuk.hu-n lehet kapni utángyártottat egy tízessel olcsóbban,de ha megéri a különbözet,akkor megveszem a gyárit. Az a kérdésem,hogy érdemes-e a gyárit választani? Köszi előre is! -
Tim82
félisten
Igen. A korábban már linkelt mobmeter-rel az akku állapotát is le tudod ellenőrizni egyébként. (Elindítod, ráklikkelsz jobb egérgombbal, Options -> Battery Information. Most megnéztem az enyémet, egy éve vettem alig használtan, akkor talán 5%-os volt a wear level-je, akkor tudott kb. két és fél, három órát, most tud úgy 1 óra 50 perc körülit, 37%-os wear level-lel.)
Egyébként a T40p-nek gyárilag az a kilenc cellás kellett hogy legyen az akkuja, ezeket a modelleket eredetileg ilyenekkel adták.
-
Tim82
félisten
-
piqla
őstag
No kedves kollegak!
Szekondhend ruhaztam be anno domini egy T40p-be, van oom e bodotta, jo itt minden. 6 cellas akkum van (azt hiszem), de jo esetben masfel ora az uzemido. Na jo, filmnezes kozben talan ket ora, de a Traffic Giant miert viszi le ennyire?
Masik pedig: szeretnem, ha lenne egy olyan akkum is, ami "nem log ki" a gepbol. Ami kell nekem, az egy negycellas? -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Pár napja a notim (T41p) ventije elkezdett zörögni (kb. mint egy halk fűnyíró). Gondoltam, biztos a por miatt, szétkaptam a notit, kifújtam óvatosan a megfelelő helyeket sűrített levegővel, de nem használt semmit. Valami ötlet, már azon kívül, hogy kezdjek el keresni egy csereventit?
-
Otisz
őstag
Hátha esetleg tud valaki eladó laptopot: Thinkpad X vagy T szériás gépet keresek megvételre
-
Tim82
félisten
Nem kell különösebben aggódnod, bírni fogja.
Esetleg ezzel a programmal elég jól nyomon lehet követni a hőmérsékletet.
-
piqla
őstag
Igen, a MOD lejarta utani masodik masodpercben megtalaltam a user's manualban a valaszt.
Masik dolog: olyan jatekokkal szoktam volna orakat eltolteni, mint peldaul a Traffic Giant, a Settlers III, esetleg Sim City. Egyikrol sem allithato, hogy kifejezett vizualis orgazmust okozna, de ha mellette meg egy foobar is fut, akkor porog a proci, melegszik rendesen... Kerdesem, hogy asztalra rakva mikor hagyjam kicsit pihegni, hulni? Vagy ameddig nem folyik a gep, addig jo?
-
piqla
őstag
Csak ritkan porog fel, ha nagyon dolgozik a proci, alapjaraton eleg ritkan. Sot...
Mas: a kijelzo alatti kis ikonokrol tudnatok linkelni valami okossagot? Elkezdett vilagitani ketto olyan, ami eddig meg nem. az egyik egy haziko, A betuvel (talan), a masik egy hat... nem is tudom... Olyan nyomott Z betu -
piqla
őstag
Sziasztok!
T40p gepem van. Az alapjarati kis zugas-bugas a merevlemez, vagy pedig mindig van egy alapjarati menete a ventillatornak?Szerk.: Magyaran ez van benne a gepben, vagy ez valami tuning cucc?
-
Tim82
félisten
válasz
Kukupenko #5767 üzenetére
Jobbra lent ott kell lennie a wifi systray ikonjának, a Windows kirakja, függetlenül attól, hogy fent van-e az Access Connections vagy nincs. Ráviszed az egeret, jobb gomb lenyom, "az elérhető vezeték nélküli hálózatok megjelenítése" (vagy ugyanez azon a nyelven, amilyen a Win), innen sínen kell, hogy legyél. Valószínűleg újra meg kell majd adnod egyébként a hálózati kulcsot, utána rendben kell lennie mindennek.
Ha nincsen ott, akkor valami nem stimmel, pedig az R & R-rel visszaállított oprendszerbe integrálva benne kell lennie a wlan-kártya driver-ének.
-
Tim82
félisten
válasz
Kukupenko #5762 üzenetére
Izé, inkább a Windows hálózatkezelőjét használd, többeknek nem túl jók a tapasztalataik az Access Connections-szel. (Én is inkább leszedtem, mert nem jól viselt egy wlan-kártya cserét.)
Amúgy meg célszerű nem a kepfeltoltes.hu-ra rakni fel képet, hanem inkább a kepfeltolto.hu-ra - gyorsabban töltődik be.
Képet linkelni pedig úgy tudsz, hogy amikor hozzászólást írsz, a "kattintható kódok és arcocskák" között van egy "kép" gomb, rákattintasz, a felugró JavaScript-ablakba pedig beírod/bemásolod a kép URL-jét, majd OK. Ha túl nagy a kép a fórumnak, akkor ugyanezt kell csinálnod, csak a kép helyett a "link" gombra kell kattintanod.
-
donci2
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem valamit mondani a t500-as gépekről (NL34EHV a pontos típus) -
Kukupenko
csendes tag
válasz
Shadowfax #5754 üzenetére
Sziasztok!
Egy újabb probléma merült fel. Shadowfax instrukcióinak segítségével 2 napja újra raktam a T43-omat. Minden szuperül működött, minden jó lett, de ma reggel nem tudtam életet lehelni az internet elérésembe.
Mi lehet a gond, vagy mit tegyek, hogy újra jó legyen???
Csatolok 3 képet ami alapján tisztább lehet a probléma (annak pl.aki ért hozzá)http://kepfeltoltes.hu/view/081023/7601100721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081023/5853818422_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081023/4699512163_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAz 1-es képen a "Wireless Connection Status" ikonja látható, amin nem szokot piros X lenni, de most van.
A 2-es képen az ikonra klikkelve felugró ablak látható. Na ott meg nem 0%-szokott lenni.
A 3-as képen a "Vezeték nélküli hálózati kapcsolat" ablak látható. Enyém lenne a D-Link wireless. Ezzel tutira nincs gond mert az asztali gép megy róla jelenleg is antennával.Akinek van valami elképzelése a probléma megoldásáról az írja már le.
Előre is köszönöm! -
Csedit
aktív tag
Ide is beírom, hátha nagyobb szerencsém lesz.
Vennék 15"-os T43p-t. A többi paramétere igazán nem számít, a kijelző minősége lenne a fontos.
Ja és azért a 128Mb vga is jól jönne hozzá..... -
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #5742 üzenetére
Power Manager, Batterz Information, Battery Maintenance, Battery Gauge Reset, Perform Reset
Kicsit hosszadalmas, érdemes éjszakára betervezni: lemerít, feltölt, közben kiméri, hogy ténylegesen mennyi is az annyi.Amúgy SANYO cellák? (azokról találtam több helyen panaszt, hogy 1x csak nagyon leromlik a kapacitásuk - ellentétben a Panákkal, amiknek már startban sem az igazi)
-
Adrian Mole
senior tag
Erre tud valaki tippet?
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5756 üzenetére
A t61-en bejön a recovery és mégis köztes ablakot kapok előbb, pont ugyanolyat mint a t43-on
Nem hiszem hogy a t43 csak azért adná a köztes ablakot mert nem tudja indítani az R&R-t, és ezen a köztes ablakon direkt felajánlaná hogy elindítja azt amiről már tudja hogy nem indul el, szóval érted.
Akármilyen predesktop beállításnál sem illene ilyen üzenetet adnia (ami persze nem zárja ki).
Erre majd még visszatérek, már csak kíváncsiságból is, valamikor jövő héten, ha a t43 újra kéznél lesz.
-
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5754 üzenetére
"T43-nál próbáltam csak, ott az Access IBM gomb lenyomására egyből a Recovery felület jön be"
Úgy látszik nem feltétlenül. Ezen a t43-on köztes ablak jön kékgombra. Talán rájöttek, hogy kell egy gyorsan beugró választási lehetőség még az R&R előtt, és a későbbi példányok már így működnek.
"Mi történik, ha F11-et nyomsz bootnál?"
U.a. Missing operating system
Na, majd megpóbálom kipörkölni a helyreállító lemezeket, remélem az még sikerülni fog. -
Shadowfax
addikt
T43-nál próbáltam csak, ott az Access IBM gomb lenyomására egyből a Recovery felület jön be (s onnan lehet BIOS-ba is belépni, stb.)*. Lehet, hogy a T6x sorozatnál már van köztes ablak is.
*T4x-nél BIOS-hoz való belépésre ezért célszerűbb F1-et nyomni, mert akkor rögtön odatalál, nem szöszörög a Recovery felület elindításával. Ugyanígy bootsorrend változtatáshoz meg F12-t érdemes nyomni neki, nem az Access IBM gombot.
valami megroggyant a t43 szervizpartícióján, mert a fent említett kék menü után Missing operating system üzenettel lehal, pedig senki nem bántotta a partíciót
Mi történik, ha F11-et nyomsz bootnál?Kukupenko: Szívesen!
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5749 üzenetére
"Access IBM VAGY F11"
Nem egészen
Access IBM-re nem ugrik be egyből a R&R, csak bejön egy újabb menü (kék, karakteres ablakban) ahol különböző irányokban (másik booteszköz választás, BIOS, stb) lehet folyattni a mókát, itt F11-re jön a szerviz R&R. Persze lehet, hogy sehol máshol nem így működik, csak az én t61-em, meg az a t43 amin kipróbáltam
"Csak_ futó Windows alól tudod kiírni a Recovery lemezeket"
Jogos, összekevertem. Bele akartam nézni mielőtt fejből baromságot írok (
) de valami megroggyant a t43 szervizpartícióján, mert a fent említett kék menü után Missing operating system üzenettel lehal, pedig senki nem bántotta a partíciót
-
Tim82
félisten
Tudom, hogy izé meg bigyó meg a fórum nem hirdetőfelület, de hátha valakinek kell. Azt tudom, hogy nekem kell a pénz drogra.
Szóval van egy eladó mini-PCI wlan-kártyám, Thinkpad-ekhez.
[link]
Modiktól előre meg utólag is elnézést, többször nem fogom feldobni.
-
Crystalheart
őstag
Ez nagyon durva... Nézegetem a lenovo USA-beli honlapját.
ThinkPad W500 - 1 Year Depot Warranty $2,083.00
Processor: Intel Core 2 Duo processor T9600 (2.8GHz 1066MHz 6MBL2)
Operating system: Genuine Windows Vista Home Basic
Operating system language: Genuine Windows Vista Home Basic US English
Display type: 15.4" WSXGA+ TFT, w/ CCFL Backlight
System graphics: ATI Mobility FireGL V5700 with 512MB VRAM
Total memory: 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM)
Keyboard: Keyboard US English
Pointing device: UltraNav (TrackPoint and TouchPad)
Camera: 1.3 Megapixel Integrated Camera
Hard drive: 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm
Intel® Turbo Memory hard drive cache: Intel Turbo Memory 2GB
Optical device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA)
System expansion slots: Express Card Slot & PC Card Slot
Bluetooth: Integrated Bluetooth PAN
Integrated WiFi wireless LAN adapters: ThinkPad 11b/g Wireless LAN Mini PCI Express Adapter III
Wireless WWAN accessories: Integrated AT&T Mobile Broadband (3G)
Battery: 9 cell Li-Ion Battery
Power cord: Country Pack North America with Line cord & 90W AC adapter
Language pack: Language Pack US EnglishEzt sikerült "összekusztomizálni" 2000$ körül. Vajon mennyibe kerülne ez itthon, ha egyáltalán létezne?
Jó, még erre rájön az ottani tax, de ha jól tudom, az ott sokkal kevesebb, mint az itthoni 25% ÁFA.
-
Shadowfax
addikt
bootolás elején nyomsz egy Access IBM gombot, majd F11...
Access IBM VAGY F11.és ott ha minden igaz, lesz egy olyan pont ahol ki tudod írni pár lemezre a recovery készletet,
Nem. _Csak_ futó Windows alól tudod kiírni a Recovery lemezeket (Start menü - Minden program - ThinkVantage - Create Recoery media)! Rescue & Recovery felületről ez nem lehetséges. -
Shadowfax
addikt
válasz
Kukupenko #5745 üzenetére
Odáig eljutok, hogy bakapcsoláskor nyomok egy Access IBM gombot, de ott hogyan tovább???
A Rescue & Recovery felületnek kell megjelennie. A bal oldali menüsorban Restore your system-et kell kiválasztani. (Ezután lesz egy figyelmeztetés, hogy ha USB-s kütyüről akarod helyreállítani a rendszert, s az nem látható az eszközök közt, akkor indítsd újra a gépet, stb. - ez most nem lényeges, ezt okézd le.) A következő képernyőn a Restore my harddrive to the original factory state opciót válaszd (ez a gyári állapot helyreállítása), utána NEXT-et kell nyomni. Következő képernyőn: I do not want to save any files (ha már tényleg minden fontosat elmentettél, s semmilyen fájlt sem akarsz lementeni), utána NEXT. A következő képernyőn lesz még egy figyelmeztés, hogy mindent törölsz a merevlemezről, ha folytatod. Ha komolyan gondoltad, NEXT-t nyomj. Ezután jön egy figyelmeztetés, hogy ne kapcsoljuk ki közben a gépet. Leokézod, s jöhet a mehet.Érdemes full akkuval és bedugott táppal csinálni végig. Kábé egy órát fog elszöszögni (néha újra is kell indítani, ha kéri).
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Kukupenko #5745 üzenetére
Öööö, kezdd ott, hogy lemented az adataidat
Erre egyébként van beépített progi is akár.
Aztán tényleg úgy kell folytatni, hogy IBM access. Onnan kiválasztod a megfelelő lehetőséget. Nekem ThinkVantage gombom van, gondolom, hasonló a dolog, ott tök egyértelmű volt, hogy mit kell csinálni, tulajdonképpen egy IBM által reszelgetett Windóws telepítést kell lezongorázni, csak a gép pakolja fel a mindenféle drivert is (meg sok újraindítás kell, erre emlékszem). -
Kukupenko
csendes tag
Megvan rajta a gyári patrició, mert nem lett leszedve. Foglal is egy csomó helyet a vinyóról.
Engem maga a technika érdekelne, hogy miként fogjak neki az újratelepítésnek.
Soha nem csináltam még rajta ilyet. Odáig eljutok, hogy bakapcsoláskor nyomok egy Access IBM gombot, de ott hogyan tovább??? -
Yaye
őstag
válasz
Kukupenko #5741 üzenetére
Ha nincs gyári, vagy írott recovery lemezkészleted, akkor bootolás elején nyomsz egy Access IBM gombot, majd F11... és ott ha minden igaz, lesz egy olyan pont ahol ki tudod írni pár lemezre a recovery készletet, arról vissza lehet telepíteni a gyári állapotot.
Ha a szervizpartíció le van gyalulva, akkor kénytelen leszel szerezni egy win telepítőt máshonnan, föltenni a matricádon lévő kulccsal, és a netről egyenként levadászgatni az IBM-es meghajtókat.
-
Adrian Mole
senior tag
T60, kérdés. Lehet, hogy telepgondom van?
Reggel hálózati csatlakozás nélkül használtam a gépet. Kb 45%-os akkutöltöttségnél (ami majdnem 2 órás üzemidőt ígér elvben) hirtelen átváltott 5%-ba a kijelző, és közölte velem, hogy állítsam le a rendszert. Természetesen most már hálózati csatlakozással használom a gépet, de 64%-on áll a teleptöltöttség jelző, miközben közli, hogy 6 perc van még a maximális töltöttséghez
Mondjuk a telefonom fel van téve az egyik USB-ra, és tölt is szorgalmasan, nem tudom, hogy ez bekavarhat-e. -
Kukupenko
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Van egy T43-as gépem amin szeretném újratelepíteni az XP-t. Mi ennek a módja és menete?
A válaszokat előre is köszönöm!! -
jtrompi
csendes tag
Sziasztok! Csatlakoznék a csapathoz: egy T41 tulaja lettem egy hete. Remek kis masina,a Toshiba Satellite-ot,ami előtte volt,megörökölte a család,még nem tudják,milyen jó cserét csináltam.
Sikerült egy magyar klavit kerítenem hozzá,az angol bill. most tartalék,de vmi azt súgja,hogy nem sűrűn kell majd cserélnem.
Üdv! -
Yaye
őstag
Na jó, hogy legyen valaki, valamit...
"Beraktam egy DVD videót lejátszani, és úgy süvített a lejátszó, hogy a beépített hangszóró hangját is elnyomta. Ez hiba?"
Igen.
"Szintén ezzel kapcsolatban, az normális, hogy CD/DVD merevlemezre másolás közben akadozik az egér (vezeték nélküli)."
Nem.
Próba:
Másik lemez, másik meghajtó, másik (drótos) egér, Linux live cd. Ki fog bukni hogy ki a hunyó. -
Dottore
addikt
Sziasztok!
Információt szeretnék kérni erről a Thinkpad T61 típusról. Mennyire éri meg az ár amit kérnek érte? Próbáltam utánajárni de ez egy CTO típus, bármit is jelentsen ez, így a típusa alapján nehezen tudom összehasonlítani más termékkel.
-
SNor
tag
Erre senki, semmit?
-
zedii
aktív tag
:-) Teljesen új vagyok a thinkpadekkel, ezér aztán nem is futottam még össze az általad felsoroltakkal sem, ezér volt a dilemmám is,h vajh milyen lehet nem fotón hanem élőben, de ma pont volt szerencsém kutyafuttában látnom egyet. Mindegy. maholnap remélem megoldódik e remek kis problemám
-
Yaye
őstag
Fogdostál már t42-t, r60-at, r61-et, t43-at? Hát a t61 pont ugyanolyan mint azok, se jobb, se rosszabb
Itt-ott lehetne egy picivel masszívabb (pl burkolat széle a pcmcia és a cd-meghajtó fölött elég vékonyka, hajlós), egy-két helyen (de tényleg csak egy-két helyen) lehetne feszesebb az illesztés (kéztámasz burkolat), szóval nem hibátlan, de egyébként ugyanolyan masszív, korrekt darab. A billentyűzetük is kb tökugyanolyan.
Az (is) a jó a thinkpadekben, hogy olyan igazán nagy meglepetés egyszerűen nem érheti az embert.
-
Tim82
félisten
Sziasztok! A Dock II-m elég furán viselkedik, ami a hangkimenetet illeti. Egy 2.1 szett van rádugva most zenehallgatáshoz, és meglepő, de régebben ilyenkor "kikapcsolta" a noti hangszóróit, most pedig nem, ill. a noti hangszórói is mennek (a mélynyomóra a mély hangok, a két hangfalra a magasak, ami közöttük van, az a noti hangszóróin keresztül hallatszik). A noti saját hangkimenetére kötve a hangfalat nincsen probléma, csak hát a dokkoló pont azért volna, hogy ne a notira kelljen kötni a perifériákat...
Valakitől tipp, hogy miért csinálja ezt és hogyan lehet orvosolni?
-
zedii
aktív tag
Köszi! a súly természetesen a 15ös képátmérőnél 3kg körüli, a pixel szám 1680x1050 tutin. az előző notim esetében is ilyen kijelzőm volt, tehát szerintem az nem elírás. A ram kérdés meg nem érdekes mer 10pénz alatt kapni ma 2GB ramot.. a fogdosás az már inkább, de egyenlőre csak r500-as sikerült többször is míg t61-et nem nagyon látni..
Kártyaolvasó másodlagos, persze jó dolog első a kényelmes ház&billentyű halk működés, tartósság. hát nemtom. tényleg jó lenne egy helyen látni a kettőt
-
SNor
tag
A belinkelt R500-asnak szerintem el van írva a súlya (~3kg reálisabb), és csak 1 év gari van rá. Ja igen és WSXGA-az 1440x900px. Szóval vagy a pixelszám, vagy a kijelzőtípus van elírva. A t61-nél kérdéses, hogy a RAM 2x512Mb, vagy 1x1Gb. Bár a DDR2-es ram elég olcsó jelenleg... Érdemes megfogdosni is a kettőt élőben, egy T61/R61 között van eltérés. Ízlés dolga. A t61-en van már kártyaolvasó? Van akinek ez is számít. Összegezve: Ha az R500as WSXGA+ -os megfontalandó. modernebb, de nehezebb. Ellenkező esetben a T61 felé húznék.
Üdv:S! -
zedii
aktív tag
nem tom ki mennyire van képbe a változásokkal, kis cikk erről itt.
-
zedii
aktív tag
Most már össz-vissz két versenyzőre szűkítettem a dolgot. vagy ez a T61 vagy pedig az újabb R500. de a T61 tetszik jobban, meg könnyebb is viszont a rajzoláshoz meg jobb a nagyobb felületű R500-as.. árban kb mindkettő ottvan, talán egy 10essel olcsóbb az R500. Kérdés viszont ,h pl a T61es hez drivert hogyan szerzek pl a fent említett típushoz cikkszám van megemlítve ,de nem tudom az ALL TYPE fülön kiszúrni mellik lehet az [Cikkszám: ND913HL]..
. Mennyire jobbak egyébként az új szériások? nekem a régi jobban tetszik, ha a kifutó szériát választom végül lesz hozzá támogatás driverileg..?
-
i400
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5718 üzenetére
hát pedig eddig minden alkalommal elsőre ment
de csak a jobb mutatóujjammal problémázott
lehet éccaka az pufók ufók megszálltak és kicserélték/átrajzolták -
Shad_
csendes tag
SL szériával (400) van már valakinek tapasztalata?
Köszi -
i400
senior tag
nemtom találkoztatok e már azzal hogy az ujjlenyomat olvasó nem veszi a lapot azaz ma nem ismerte fel a ujjamat... mindig azt írta hogy lassabban húzzam meg hogy fordítsam el
-
Zomby8
tag
Hi
Az access connection-on keresztul szeretnem hasznalni az itteni halozatot egy egyetemi proxyn keresztul. A beallitasoknal be tudom potyogni a proxym adatait, illetve ami itt kell a vezetek nelkuli halozat eleresehez, de sehol nem latom, hogy hogyan lehetne beallitani a felhasznalonevet es a jelszot a proxyhoz. Igy valahogy kell hasznaljam a Vista beepitett halozatkezelojet is mert csak az access connection nem mukodik egyedul.
Letezik valami megoldas, hogy csak azon keresztul is tudjam hasznalni?
Koszi
-
SNor
tag
Beraktam egy DVD videót lejátszani, és úgy süvített a lejátszó, hogy a beépített hangszóró hangját is elnyomta. Ez hiba? Szintén ezzel kapcsolatban, az normális, hogy CD/DVD merevlemezre másolás közben akadozik az egér (vezeték nélküli). Gép T60/combo meghajtó
Ui: Power Man... Global P.S. ... Advanced: CD-ROM speed: Normal
Köszönöm:S!
-
Dr. Akula
félisten
Az X200-akról van már vmi konkrét megjelenési dátum? A "hivatalos" szeptember ugye már kiesett.
Nehalem alapú notik vannak már bejelentve?
-
Yaye
őstag
-
ttower
aktív tag
a t30as notik alján mi az a kis gumikupola? nem igazán veszek észre semmi változást ki illetve benyomott állapotban.
-
Shadowfax
addikt
A T4x(p) kézikönyv nem ír % szinteket, azokat a thinkpads.com fórumról vettem. Amit előzőleg írtam, az ezek szerint vlsz csak a T6x sorozatra érvényes.
Green: The battery is in use and has enough power. The ac adapter has charged the battery completely. Blinking green: The battery is being charged, but still has enough power to operate. (At regular intervals, the indicator light turns off briefly.) Orange: The battery is being charged, but the battery power is still low. Blinking orange: The battery needs to be charged. When the indicator starts blinking orange, the computer beeps three times. [link]A T6x, Z6x és X6x-nél viszont már szerepelnek a % szintek: [link]
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest