- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
válasz
nagypasztor #5297 üzenetére
Ha a gép száma alapján garis és nincs bejelentve lopottként akkor simán szervízelik.
Nekem sem volt papírom hozzá és csak a számot ellenőrizték le.
Az ibm honlapján lehet garit csekkolni,Shadowfax szokta belinkelni.szmissz Nemááár
Én pedig t400at szerettem volna a t60 után... -
nagypasztor
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: most szeretnék egy használt T60-ast venni. A gép száma alapján fogom megtudni, hogy van-e rajta még gar. Ha nincs hozzá papírom, és meghibásodik, akkor a cég javítja, ha a nyilvántartás szerint van még rajta gar? És ezeket az adatokat a gyártó honlapján tom megnézni? Köszi
-
szmissz
senior tag
Mostmár tényleg menjen a p-csába a Levonó az "újításaival"! Olvasom a T400 tesztjét a notebookreview-en és írják, hogy a billentyűzetet annyira kikönnyítették, hogy a billentyűzet nyeklik-nyaklik, benyomódik.
/hányós szmájli
-
tototos
addikt
-
Gondwana
addikt
válasz
stamas2 #5290 üzenetére
T41... Lusta vagyok visszakeresni, de volt valami ilyesmi, hogy T41-ek meg T42-k déli hídja képes volt kicsit megsülni "túl nagy" (mármint a portnak nagy, de az USB 2.0 szabványnak nem az) terheléstől, ami után csak USB 1.1-ként hajlandó működni.
Majd jön valaki, aki elmondja részletesebben. -
stamas2
csendes tag
Sziasztok, hátha tudtok segíteni. A gondom az, hogy van egy hordozható vinyóm, ami eddig jól működött, 20MB/sec sebességgel másolt a laptop és a vinyó között. Egyszer csak fogta magát a laptop és azt mondja dugjam át a vinyót másik portra, mert az nagysebességű usb eszköz , a port amibe be van dugva az meg nem az. A legszebb pedig az, hogy amikor megnézem eszközkezelőben a gyökérhub alatt azt mondja 6 port elérhető
kár h csak kettő van a gépen T41. egyébként.
Full reinstall után is ez a helyzet, vkinek van ötlete hogyan lehetne megint usb 2.0 sebességű ismét az usb portom.
windows xp recovery particíóról. Összes microsoft és thinkpad frissítés fenn.kösz
stamas
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
-
Krissz22
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5287 üzenetére
Amúgy mi az, hogy villan? Bekapcsol, majd egy pillanatra megint kikapcsol?
Pontosan.
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Biztos, hogy volt már kérdés, de azért megkérdem. Mikor lecsukom a kijelzőt (az van beállítva, hogy ne menjen készenlétbe) és utána felnyitom, akkor mikor a kijelző újra bekapcsol, akkor van egy villanása. Az IBM oldaláról leszedett legfrissebb driver van fent. Hogy lehetne kiküszöbölni?
Köszi!
-
Tim82
félisten
Szelektíven olvasol, vagy csak átfutottad? Merthogy afölött elsiklottál, hogy érdekes módon egy Hitachi HDD sincsen felsorolva az azonnal működők listájában. Ezek csak firmware frissítés után fognak működni. (Itt a kipróbált módja. Ami azt illeti, az oldalon is szerepelt a link.)
Nem utolsó sorban a Thinkwiki-nél van egy megjegyzés, hogy ráadásul csak az IBM számára gyártott Hitachi HDD-knél működik a módszer.
További olvasnivaló: [link] - szintén linkelve volt a Thinkwiki-n.
-
Kiss67
senior tag
Ezzel sajnos nem lettem okosabb, mert ami nekem van hdd egy hitachi 160 gb-os. Benne van a listában és még sem jó neki. Akkor most mi tegyek? Vegyek valahol olyat ami jó? De honnan foom tudni hogy jó bele mikor most sem jó? Az ibm-nél meg annyiba kerül mintha máshol 3 -at vennék ennyi pénzért.
-
bonaparte77
csendes tag
Üdv.
GMA900 van rajta.
Időközben megtaláltam a hibát. Msconfig (vagy vmi hasonló program, pl Autoruns) alatt az automatikus indításból ki kell venni az "igfxpers" és "igfxtray" tételeket. Ez csak intel vganál működik. Most úgy néz ki jó.
Forum.thinkpads.com rox -
rage00
csendes tag
válasz
bonaparte77 #5272 üzenetére
Hali.
Egy driver frissítés után nem fogja csinálni, nekem a t61 -em csinálta hogy bekapcsolás után mindig villant egyet de feltettem a 2008.06 havi drivert a 2007.07. helyett és utána nem csinálta többet.( igaz nem integrált videokártya hanem quadro nvs 140m van benne)
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Nekem is csinálja T60-on, de én azt hittem, hogy ez normális és az integrált videókártya miatt van.
Az a baj, hogy a GMA950-hez nem enged feltenni hivatalos intel drivert, mert neki lenovo-s kell, azt meg már rég frissítették. (Legalábbis a system update nem frissítette.) -
Tim82
félisten
-
Kiss67
senior tag
Mindenkinek üdv. Tudna e valaki segíteni nekem T43 HDD ügyben. Ha jól olvastam a lenovo oldalán semmiképpen nem tudom betenni hibaüzenet nélkül a 160 Gb -os Hitachi HDD-t a gépbe. Ezért kellene egy 80-100 gigás HDD nekem ami megy 43 -ba. Vagy melyik tipust szerezzem be ,esetleg van e valakinek ilyen használt eladó/csrélhető?
Köszönöm. -
Gondwana
addikt
válasz
mikori Ati driver van rajta? Nekem a 2007 októberi ezt csinálta a T60-on is meg a céges workstationon is. (utóbbin még csinálja, mert lusta voltam drivert cserélni, de a notebook nem)
-
Tim82
félisten
válasz
liebherr356 #5275 üzenetére
Ha találsz bontásra ítélt T30-at, akkor nem. Persze, vigyázni kell, hogy az alaplap jó legyen. A közelmúltban valaki vesztegetett itt a PH!-n egy rossz (nem alaplaphibás) T30-at, 17k-ért, mindennel együtt.
Mindenképpen notebook-bontóknál érdemes érdeklődnöd. A laptopalkatreszek.hu-t messziről kerüld el, náluk kb. 1.5-2x árak vannak.
Egyébként 20k-ért? Az jó vétel volt - kár, hogy csak előbújt valami rejtett hiba...
-
liebherr356
csendes tag
csak azt nem tudom honnan lehet alaplapot szerezni T30-hoz???
-
Tim82
félisten
válasz
liebherr356 #5273 üzenetére
Nincs mit.
Azért az alaplapcseréhez elég mélyen bele kell nyúlni általában a pénztárcába, nem biztos, hogy megéri.
-
bonaparte77
csendes tag
Üdv,
Van egy Thinkpad z60t-esem, és újabban elkezdte azt csinálni, h bootkor (tehát amikor a windows logo felvillan, utána meg amikor az asztal belejentkezik), ki-bekapcsol a kijelző (kb. úgy mint amikor felbontást váltok). Néha, ritkán random is csinálja ezt.
Ez vmi beállítási hiba, vagy hardveres? Mert ha utóbbi akkor még 09.06-ig garanciális, és gyorsan elvinném, h nézzék meg lehet e vele vmit tenni.
Különösen h el szeretném adni a közeljövőben, no mármost egy olyan gép amin drágán javítható hardveres hiba van, rögtön kuka.
Előre is köszönöm bárkinek a segítséget!
-
Tim82
félisten
válasz
liebherr356 #5269 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
liebherr356 #5269 üzenetére
Írnál kicsit bővebben azokról a RAM-modulokról, amivel próbáltad?
-
Tim82
félisten
válasz
liebherr356 #5267 üzenetére
Nem lehet, hogy az egyik RAM-slot elhalálozott?
Félig-meddig OFF: vicces dolog X20-szal netezni - villamoson.
-
liebherr356
csendes tag
Hello. Segitsetek!
Miért van ,hogy T30-as laptopomba 2 db 512Mb-os ram nem megy de külön-külön müködik?
de 2db 256mb os ram se megy eggyüt csak külön! -
evone
őstag
válasz
zolihun #5262 üzenetére
szerviz@hu.ibm.com
ide irsz imelt,
gep pontos megnevezese
Tipus: TYPE *******
Széria szám: S/N ********nev, telszam stb.
szolnak h megrendeltek, es hogy erte mehetsz. addig meg le warezolsz egy windowst. pont igy jartam enis. de vegre mehet vissza a legalis, ma jottek meg a dvdk.
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #5261 üzenetére
Hehe...Szfváriak
Ismerem a boltot, vettem tőlük régen mobiltelefont. -
zolihun
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni teljes rendszer újratelepítésében.
A munkahelyi X60-as notebookra OSX operációs rendszert akartam telepíteni egy másik vinyora, de addig cserélgettem a két meghajtót, amíg az eredeti Windows-os wincsit sikeresen újraparticionáltam. Addig nem is aggódtam amíg ki nem derült, hogy a rendszer visszaállító lemezek nincsenek meg a rendszergazdának. Most van egy OSX alatt többé kevésbé jó gépem, de a vállalati környezetbe csak a windowst tudom használni.
Hogy tudnám visszavarázsolni a régi rendszert? Az iBM oldaláról nem lehet komplett rendszer visszaállító programot letölteni? -
adnoctum18
senior tag
Találtam valami érdekeset:
Szerintetek kamu?
Ennyiért ajándék,szóval rohanjon érte akinek van pénze rá és ha van személyes átvétel is akkor tuti biznic. -
SNor
tag
válasz
adnoctum18 #5258 üzenetére
Szerintem nem.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #5249 üzenetére
Szerintetek a lenovo biztosít cseregépet a szervizelés idejére?
-
Scraffy
csendes tag
válasz
Intelligencs #5255 üzenetére
Szerintem az aszimmetrikus alatt arra gondolt hogy a képernyő nem középen van hanem egy kicsit jobbra.(de nem biztos lehet tévedek)
-
válasz
szmissz #5251 üzenetére
Mármint mi az aszimmetrikus? Az ujjlenyomatolvasó? Megmondom őszintén, én nem sok különbséget látok a Lenovo notik között. Nagyjából mindegyik ugyanúgy néz ki: funkcionális eszközök. Nekem megfelelnek.
Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet úgy venni Thinkpadet Magyarországon, hogy én választom ki a komponenseket? Csak mert ahogy néztem a Lenovo webshopját, teljesen testre lehet szabatni a gépet. Pl. én biztos kérnék bele webkamerát, a készen árult konfigokban meg biztos nem lesz (a hazai T61 kínálatból kiindulva).
-
szmissz
senior tag
válasz
Intelligencs #5242 üzenetére
Aszimmetrikus rondaság.
-
Tim82
félisten
Tényleg nem akarlak bosszantani, de a kereső ebben a topikban is működik.
[link] [link]
Azért mondom, mert átlag két hetente fel szokott merülni mindkét kérdésed.
De röviden: 1. nem valószínű, egyre nem cserélnek tudtommal (franc vigye a Lenovót, hogy hova dugták el újabban a pixelhibákra vonatkozó garitáblázatukat az oldalukon, a régi link nem működik) 2. Start->ThinkVantage->Create Recovery Media (Recovery Disks) inkább.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
parandroid #5246 üzenetére
Szétszedni nemigen akarom a gépet,mert annyira nem vágom az összeszerelését.
A hdd check mind a biosban,mind a pcdokival winből lement hiba nélkül.
Most pedig már ujra se lehet telepíteni.
Ennyi,megy szervízbe.
-
Sianis
addikt
Franc a szemembe, hát rögtön kiszúrtam egy világosabb pontot. Ezt lehet cseréltetni a 3 napos cseregaranciában vagy esélytelen?
Amúgy „Create a backup to CDs/DVDs”-el lehet megcsinálni a komplett mentést?
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
parandroid #5246 üzenetére
15 perc és kiderül, hogy hány pixelhiba van.
Remélem, hogy egy sem, bár nem tudom mennyire szigorú ilyen téren a Lenovo.
Sianis
-
parandroid
félisten
válasz
adnoctum18 #5241 üzenetére
Nekem ez gyanúsan merevlemezproblémának tűnik. Alapos lemezellenőrzés (nem rémlik, biosban nincs hdd-check?), esetleg gép szétszedése a HDD-csatlakozók ellenőrzése végett. Utóbbi eset engem is beszívatott már, akármilyen furán is hangzik.
Sian: wooow, szép állat. Ha nagyobbat akarnék egy szubnál, én is ezt vettem volna. Vagy HP 6910/6930-at.
p
-
Sianis
addikt
válasz
parandroid #5240 üzenetére
Sianis
-
tototos
addikt
válasz
Intelligencs #5242 üzenetére
Tetszik bár mostanában nem cseréltem a t61-t
-
adnoctum18
senior tag
Megint lehalt a t60am az újraindításnál...
Ötletek?
Hibaüzenet:
disk error press any key to restart.
A recovery partíció csak cdről bootol.
Megint telepítsem újra?
Elegem van már ezen a héten az lenne a 3. -
szimeonov
tag
Szia!
En egy T42-re tettem szert nemreg, es egy Ubuntu 8.04 raktam fel ra, gond nelkul felment, minden hardvert felismert, jdk, lampp, eclipse stb gond nelkul ment fagyas meg nem volt (nem ugy mint az asztali vasamon). Amugy sokat meg nem hasznaltam, de eddig jonak tunik.
Udv! -
parandroid
félisten
Tömören: profi VGA (tervezéshez), jobb minőségű, és nagyobb felbontással is elérhető kijelző.
Linuxhoz: IBM (Lenovo) azok közé a gyártók közé tartozik, akik tényleg komolyan veszik a Linuxos támogatást is. Én a Linuxról csak annyit tudok, hogy pingvin a jele, de ismerek olyanokt
, akik tényleg jók benne, és szerintük a Linux Thinkpadre lett kitalálva.
p
-
Sianis
addikt
Mi a különbség a T61 és a T61p modellek között?
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
KilgoreTrout #5234 üzenetére
Olvastam őket, csak reméltem valakinek van éles tapasztalata.
Sianis
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Van valakinek T61-el Linux-os tapasztalata? Mondjuk Ubuntu?
Sianis
-
Kiss67
senior tag
válasz
mitulabattyi #5228 üzenetére
Szia. Én most beszéltem a szervízzel nem olyan rég , és bizony ők döntik el hogy mi a garis és mi nem. Pl . azt mondta hogy ha nincs belepiszkálva meg szétszedve, akkor ok. Na mármost a csvarral átütött palmrest az nem tudom hova sorolható!!
Már a szétszerelés is zűrös , ha megpróbálja az ember precizen szétszedni hogy ne lehessen látni a csavarokat, nem hogy ilyen kontár módon szétbarmolni ! Ha elfogadják gariga akkor az az ő jóindulatukon múlik. -
Gondwana
addikt
válasz
adnoctum18 #5229 üzenetére
Ha az MBR sérül, hiába sértetlen a recovery partíció, nem tud kezdőcímet, honnan kezdheti betölteni, hogy bootoljon.
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Létezik olyan vírus ami a recovery partíciót is tönkrevágja?
Mert én olyat kaptam be a multkor,hogy még a recovery se volt hajlandó bebootolni,és a cdkről kellett helyreállítani (!!!) az egészet.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #5227 üzenetére
Jaja! ezen is van két szép lyuk a palmresten, amit két kelleténél hoszabb csavar okozott, de ez aza hiba ami biztos nem okoz garivesztést mert nincs köze az alaplaphoz.
Amúgy a csavaroknál jelölve van 1-4-ig melyik milyen hosszú, max rövidebbet teszek oda, hosszabat nem. -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
mitulabattyi #5226 üzenetére
Arra figyelj, hogy nem biztos, hogy minden csavarmenet egyforma hosszú (mély). Legalábbis pont a prohardveres x300 tesztben sikerült átütni a fedlapot egy elcserélt csavarral
Bár simán lehet, hogy ez nem értint a t43-at. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #5225 üzenetére
Köszi! Vesztenivalóm tényleg nincs...
Akkor holnap elugrok egy pár szervízbe, rakok bele csavart, aztán felhívom az ibm-et a biztonság kedvéjért, ugyanis debreceni vagyok, és potyára nem akarok felmenni Pestre.
Az LCD az eredeti, szerintem minden gyári benne.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
mitulabattyi #5224 üzenetére
Szerintem csavart pár forintért tudsz hozzá szerezni bármilyen laptop szervízből. Ha mást nem piszkáltak benne, (pl. nem cserélték ki az lcd-t) akkor nem tudom miért ne lenne rá érvényes a garancia.
Memóriát és vincsesztert garanciavesztés nélkül lehet cserélni.
Másrészt egy próbát mindenképpen megér, még akkor is, ha esetleg nem tudsz szerezni hozzá csavart. Vesztenivalód nem sok van. -
mitulabattyi
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kisebb problémám. Tegnap vettem egy T43-at, alaplaphibásan, hogy megpróbálom megcsinálni... Amikor hazaértem, megnéztem az IBM-nél, hogy miújság, és kiderült, hogy augusztus 21.-ig garis.
A gép alaplap problémás, csak úgy működik, ha nyomom a touchpad melett, olvastam hogy ez egy forrasztási tipushiba ennél a szériánál (ebben nem a video chip, hanem ami alatta van). Viszont hiányzik egy pár csavarja (mert átrakta a T42-be a winyóval együtt, és a memória sem a gyári). Szerintetek így él még rá a garancia? Nem szeretnék kifutni az időből gari terén ezért ide írok.
Remélem tudtok segíteni, köszi! -
i400
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5221 üzenetére
akkor nem szóltam
-
i400
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5197 üzenetére
jobb oldalt alul a kis hangszóróra katt és feljön a sokcsúszkás beállítás... ott bepipálni a mikrofonnál a némítást (ha nincs akkor folyamatosan működik, így meg csak akkor ha olyan progit futtatsz amihez kell pl.: skype, msn...)
-
rage00
csendes tag
Értem és köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
rage00
csendes tag
Köszi a gyors választ
Csak azért kérdeztem amugy mert ugye a program nem enged többet késziteni és nekem ugy lett volna logikus hogy akkor nem is másolható.És akkor ha ezzel a 3-om lemezzel újra telepitem akkor ugyan azt az állapotot kapom mint első indításkor vagy csak a vista lesz rajta?(legelőször volt rajta még egy 60 napos próbaverziós office 2007, windows defender meg egyéb kisebb program)
-
rage00
csendes tag
Hali!
Nekem olyan olyan kérdésem lenne, hogy a creat Recovery Media-val elkészített Recovery disceket másik dvd-re átmásolva tudom-e haszálni? Mert jobb lenne ha 2 példányban lennének meg.
Előre is köszönöm.
-
Shadowfax
addikt
A 2010 nem évszám, hanem hibakód. A T43-ba nem tehetsz akármilyen vinyót, különben ezt a hibakódot írja ki, bővebben: [link]
A legújabb BIOS-ban már ki lehet ezt iktatni.
Amúgy a topikban már többször volt szó róla, írd be a 2010-et a keresőbe.Mi a pontos (négyszámjegyű) típusszáma a notidnak? (Az IWS gari miatt kérdem.)
-
Kiss67
senior tag
A garanciákkal kapcsolatban olvasgattam itt a topicban és elmondanám az én történetemet. Vettem egy T43 ast 2 hete az angol Ebay-on. Sajna az ujjlenyomat szkenner nem ment benne és a régi tulaj ezt nem irta le. Azt nmondta hogy nála még ment .( egyébként a gép olyan mintha most vettem volna az IBM-nél !!! szinte hihetetlen szép állapotban van , komolyan mondom hogy a régi tulaj nem tudom hogy vigyázott rá , ráadásul egy vadonat új bontatlan akksival adta el nekem ) .
Szóval megnéztem a lenovo honlapján és 2008.12 garis a gép. Felhívva a szervízt elvittem hogy nézzék meg. Csak a gépet vittem semmi papír meg Paypal-os számla. Megnézte a mióunkafelvevő a gépet és garis. Másnap kész volt a gép!! Kicserélték gariba a palmrest-et. Tehát nekem semmibe sem került a dolog csak egy kis benzinbe. Ráadásul mivel az eladó nem íra ki az árverésbe hogy nem megy az ujjlenyomat szkenner ,( vagy nála még ment ) ezért megbeszéltük hogy visszautal 40 fontot. Ezt kb 10 perc mulva a Paypal számlán volt , és 4 nap mulva a bankszámlámon. Szoval a Világgari az gyakorlatban is gari.
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Lehet hogy már valaki kérdezte : mi a teendő ha le szeretném cserélni a 40 HDD-t egy nagyobbra, de a gép hibát jelez és valamilyen 2010 es évről ír ha jól vettem ki az angol szöveget? Azt hiszem csak sajét hdd vel megy?
-
Tim82
félisten
válasz
DaviD202 #5209 üzenetére
Értem. Ebbe nem nagyon gondoltam bele, hogy (gondolom, főleg grafikai melóknál) jól jöhet egy tablet. (Bár, ha jól sejtem, nem tud kiváltani teljes mértékben egy profi digitalizáló táblát + egy jó CRT-t/S-PVA paneles TFT-t.)
Sajnos, erre fel kell készülnöd, az 1.8" HDD-k még a megszokott 2.5" HDD-knál is lassabbak.
-
Shadowfax
addikt
válasz
DaviD202 #5202 üzenetére
Am a X41 procija milyen erős egy intel atomhoz képest?
Notebookoknál nem ez a fő kérdés, hiszen nem a proci, hanem a vinyó jelenti a szűk keresztmetszetet.
Sajnos az X40/X41 pont a leglassabb vinyóval van felszerelve - 1.8"-os és 4200 rpm - s ezt cserélni se lehet gyorsabbra.Inkább egy X32-t vagy egy X60-at javasolnék.
-
Blaise
veterán
válasz
KilgoreTrout #5197 üzenetére
Persze, normális...ez kb olyan mintha a füleddel akarnál beszélni és a száddal hallani
-
Shadowfax
addikt
válasz
DaviD202 #5202 üzenetére
Warranty lookup
Meg azt halottam h a szervízeseknek elég a kód, papirok nem is kellenek, ez igaz?
Igaz. -
DaviD202
aktív tag
válasz
Tom1939 #5201 üzenetére
Sziasztok
Úgy néz ki, h én is nemsokára thinkpad tulaj leszek egy x41-es formájában.
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet megnézni h meddig érvényes a világgarancia a gépre? Van valami kód, de azt hova kell beírni h megmondja? Meg azt halottam h a szervízeseknek elég a kód, papirok nem is kellenek, ez igaz?
Am a X41 procija milyen erős egy intel atomhoz képest?
Előre is köszi a válaszokat
üdv
Dávid -
Most olvastam a notebookreview fórumán ha valakit érdekel itt, hogy a t500 illetve a t400 esetén is a dedikált videókártyában GDDR3 ramos. A t500 így 3dmark06 4000 +. A t400 estén ledes kijelzővel a 9 cellás akku nagyon lightos használattal 8 óránál tovább bírja. Hétfőn lesz részletes teszt a t400-ról. Gondolom még legalább egy hónap míg ide a világvégére is eljut egy pár fizikai valójában
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest