- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
Gabcsika #5493 üzenetére
A Centrino 2 platform újdonsága: A Centrino 2-be ezen kívül beépítettek egy olyan funkciót, amely a játékok futtatására is alkamas, erős grafikus maggal szerelt noteszgépeken lehetővé teszi, hogy akkumulátoros üzem esetén egy kevesebbet fogyasztó, integrált lapkát használjanak a megjelenítéshez. [link]
A T400-ról már megjelentek tesztek a külföldi oldalakon, remélhetőleg itt is lesz nemsokára. Addigis: [link]
-
Bordoi
őstag
Tud nekem segíteni nekem valaki, hogy miért van az, hogy 2x2GB van az X60-ban, a Vista ki is írja.
Viszont az Everest, CPU-Z, PC-Doctor csak 3GB-ot ír ki. -
Otisz
őstag
Esetleg van itt olyan x31-es tulaj, akinek van hozzá HUN recovery lemeze?
A szervíz 60 Eur+áfát kérne érte, mivel a garim már lejárt... -
Gabcsika
tag
Sziasztok!
"Intel GMA 4500MHD + ATI Mobility Radeon HD 3470 (256MB/ 256MB Hypermemory) átkapcsolható"
Ez meg mi a csudát jelent?
Itt találtam:
Apropó, ez már jó gép? Ajánlott?
-
pampika
őstag
Igen, erre már én is gondoltam, csak sajna ezen is gondolkodik egy ideig, aztán megy tovább a rendes boot
Legyalulva nincs, szóval lenne honnan indulnia, csak épp nem teszi.
Adtak hozzá vmi xp konvertáló (?) cd-t is, amivel hivatalos xp-t tudok felrakni. Ahhoz kell a vistás lemez? Mert a cél amúgyis xp+linux lenne. -
Yaye
őstag
válasz
pampika #5490 üzenetére
Ha minden kötél szakad, és marad a gyári állapotba visszaállítás, akkor bootoláskor nyomj neki egy kék gombot (thinkvantage), akkor elindul a gyári szervizpartícióról a Rescue& recovery, ott van Restore system menüpont, a felugró ablakban lehet választani gyári állapotra való visszaállítást. Ha jól sejtem*, ehhez nem kell hogy legyen kiírt visszaállítólemezed, hanem a szervizpartícióról megy az egész.
(Persze mindez csak akkor igaz, ha a gyári rejtett szervizpartíciót nem gyalulta le valaki helytakarékosság címszóval.)*: én a fent említett felugró ablaknál óvatosan megálltam
-
pampika
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy betegeskedő T61-gyel kapcsolatban.
Történt, hogy a gépet bekapcsolva nem akart csatlakozni a netre. Se az acc. conn. a wlanra, se a vista sima madzagos netre. Többszöri javítás, etc. után gondoltam egy restart hátha.
Miután kb 10 perc után is csak tekert a 'leállás' képernyő, nyomtam neki egy power gombot. Azóta nem kíván felállni a vista, csak teker a zöld kis csík a betöltő képernyőn, win logo nuku. Csökkentett/javítás módban se megy.
A vinyót kiszedtem, külső rackben szónélkül megy, szóval nagy baja nincs, csak olyanra tippelek, hogy a windózban valami összekuszálódott.
Ezt hogy tudom helyrerakni? A vista még nem lett róla kiírvaNincs valami hdd recovery, ami segítene a lelkivilágán?
-
Bordoi
őstag
No megvettem az X60 tablat-et.
Annyi a változás, hogy a 4GB ram mellé 250GB vinyót tett az előző gazdi és most lett harmadjára feltöltve az aku. -
Zomby8
tag
A szag ket nap alatt eltunt, de legalabb tudtam, hogy uj a gep es nem egy hasznaltat csomagoltak bele
Sajnos valoban csak a belso jo massziv, a kulso burkolat mar kevesbe. A kijelzo fedel tokeletes, es a gep also resze is ok, csak a bill. koruli muanyag silanyabb - tobb helyen gyengebb nyomasra is reagal. Nem ertem egeszen mert ennek stabilnak kene lenni, hiszen ezen nyugszik az ember keze egesz nap, ami terhelest jelent...
-
Bordoi
őstag
Uraim mennyi lehet most a reális piaci értéke egy X60 Tablet-nek.
Fél éves hazai vásárlás, ami plusz benne 4GB ram és 160.as vinyó.
-
Yaye
őstag
A második dőlt részben is van egy sortörés (első sor végén, a "Slightly imperfect" után). Talán inkább az üres sor az oka? Akárhogyis, bug, és kész
gondwana:
Az új T-k is fémek belül, de a burkolatnak kicsomagolás után pár napig elég újautó szaga (újbulldózer szaga) van.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Shadowfax #5476 üzenetére
Bocs a linkért, nemtudtam, hogy ennyire utána akarsz nézni, a lényeget meg én is leírtam.
Akkor ezt egyelőre hanyagolom, nézelődök még itthon egy darabig, félő, hogy nem lesz már használtan olyan X31 ami nekem megfelelne. Tudom, hogy használt cuccok, tudom, hogy ilyenkor kompromisszumot kell az embernek vállalni, de engem zavarnak a kopások ez van, tudom én vagyok ilyen téren aberrált
-
Shadowfax
addikt
Egy linknek azért örültem volna.
Rákérdeztem és azt írja semmi karc, sarok-kopás ilyesmi nincs rajtuk. Mennyire hihető ez el?
Pont annyira, amennyire az ebay-en lévő eladóknak hinni lehet.Az ilyen USA-ból érkező elvileg 90 napos gyári garanciával adott esetben lehet itthon kezdeni valamit?
Valószínűleg nem. De ahogy Csedit fórumtársnak is írtam tegnap, csak az számít, hogy a warranty lookup-nál mi van. -
Yaye
őstag
Aszongyahogy:
[I]"IBM Certified Used Personal Computing products undergo a stringent refurbishment process.
For PCs
* Data cleansing of hard drives
* Testing and verification of all parts
* Testing and refurbishing notebooks batteries
* Reloading operating system software
* Cleaning the equipment inside and out, so the product looks virtually new"[/I]Tehát kipucolják, de szvsz a mérsékelten lepukkant burkolatot, tasztatúrát nem cserélik. Olyannyira, hogy külön kategóriában, óccsóér árulják a kicsit kopott, karcos, repedt(!) burkolatú gépeket is:
"Slightly imperfect
In the market for a notebook at the best price available? Our vast inventory of fully-refurbished, tested and guaranteed IBM Certified Used notebooks includes some systems that have minor cosmetic flaws including minor nicks, cracks and scratches on the exterior and a few faded keys on the keyboard. These systems are completely functional and are backed with a 7 day money back guarantee and 3 months limited warranty. Hurry, supplies are very limited"szerk: valamiért nem szuperál a dőlt betű az elején..
-
Pompi
nagyúr
Sziasztok IBM tudorok
Azt nemtudjátok, hogy IBM-nél mit jelent a refurbished fogalma? Igazából az érdekelne, hogy külsőre is rendbe teszik a gépet?
Jó állapotú (kvázi újszerű) X31-et keresnék (már ha reálisan lehet ilyet találni) és ebayen az "ibm factory outlet"-nél találtam ilyen refurbished, factory sealed box-os darab(ok)at. Rákérdeztem és azt írja semmi karc, sarok-kopás ilyesmi nincs rajtuk. Mennyire hihető ez el?
Az ilyen USA-ból érkező elvileg 90 napos gyári garanciával adott esetben lehet itthon kezdeni valamit?
Lehet, hogy X40-ből hamarabb találok külsőre jobb állapotban levőt (tisztában vagyok a különbségekkel pro és kontra is)? -
Shadowfax
addikt
Innen: Standard limited warranty information - ThinkPad
De ha biztosra akarsz menni egy adott gép esetén, akkor a szériaszámot és típusszámot kell beütni a warranty check oldalán. -
Shadowfax
addikt
Itt azt mutatja, hogy igen, a 7661-es típusú gépre Magyarországon is érvényesíteni lehet a garanciát.
Az, hogy 3 év-e a gari, akkor derül ki, ha tudjuk, hogy mi a szériaszáma, vagy a 7661 mögötti három betű/szám micsoda. Pl. ha 7661-CTO, akkor szinte biztos, hogy csak 1 év gari van rá. -
Csedit
aktív tag
Segítsetek légyszi!
Adott egy eladó T61-es gép 7661 modelszámú.
Sajnos serial számot nem tudok róla, de azt már megnéztem, hogy világgaranciás.
Ezekre biztos, hogy 3 év gar van? Ha Amerikában vették akkor is? -
Blaise
veterán
Sziasztok !
Bővíteni szeretném a t60-asom 1GB memóriáját egy 2GB-os modullal.
Milyen márkát javasoltok ami probléma nélkül működik vele ?
-
Yaye
őstag
Ami Thinkpad márkanév alatt fut, az eleve nem alsó kategória, legalábbis a gyártó besorolása szerint a TP az üzleti vonal ("ultimate bussines tool/üzleti számítógép"). Az alsó a 3000 sorozat.
(Ettől függetlenül lehet hogy a TP-k alja már kevésbé legendaszagú, szerencsére nekem nincs ilyen irányú negatív tapasztalatom.) -
atee
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem nézegetni notikat magamnak!
Ami biztos volt, hogy IBM/Lenovo jöhet szóba a legendás minőség miatt!
Különösebben egyelőre nem lenne sokat használva, de hosszútávú társnak szeretném!
Bizonyos keretek között alkalom adtán játékra is legyen alkalmas!
A kiszemelt áldozat: Lenovo ThinkPad SL500 - NRJ4EHV
Ebben nVidia 9300 as vga van! Igaz az ára elég borsos. 220-230e között!
Picit még mindenképp várat magára mert csak 1-2 hónap múlva áll rendelkezésemre ekkora összeg!Érvek ellenérvek? Esetleg más ajánlat?
-
Yaye
őstag
240k-ba aligha fér bel egy WSXGA+ T61 (ha van olyan egyáltalán). Nekem a 61-esek bejöttek, a saját, valamint a kollégáknál ill barátoknál lévő R-ek és T-k egyaránt. Az R is nagyon masszív, fémvázas cucc, és külsőleg nem érződik egyáltalán olcsónak még a T mellett sem. A kijelzőjüktől nem vagyok elájulva, ez tény. Egyrészt már mind wide, vagyis 15,4"-ben már hordozásra jóformán alkalmatlan, óriási tepsi. A 14,1"-es wide még hagyján, az pont olyan széles mint egy 15"@4:3, de ebben a méretben aligha kapsz wsxga+t, főleg nem 240-ért. Ráadásul még a korábbi R60-asomnak is jobb látószögű, számomra kellemesebb színű kijelzője volt, mint a mostani T és R61-nek. A régi T-k IPS paneljáról már szót sem ejtek, az annyira más ligában játszott. Szóval kijelzőben kis visszalépés, de egyébként tök jó gépek, hirtelenjében nem tudnék semmilyen egyéb kifogást emelni ellenük.
R500-ról és SL500-ról nincs tapasztalatom.
-
zedii
aktív tag
Az SL szériával mi a gáz?
thinkpad SL500 íme: 200 alatt.
[ja, most látom ,h az előbb is sikerült belinkelnem..ráadásul jobb áron,na mindegy.]
-
zedii
aktív tag
Üdv Mindenkinek! notebook vásárlás előtt állok és a thinkpad lett kispécizve, mint márka, viszont eddig nem sok tapasztalatom volt TP-el. Eddig egy Hp-m volt, és az itt levő minőséget, csak fokozni szeretném
... Abban kérnék segítséget, h ha az embernek brutto 240 pénze van és nem akar mást, mint egy masszív csendes hosszútávon is kényelmes billentyűzetet és lehetőleg azt a remek felbontást, amit a hp-m tudott (1680x1050 WSXGA+).
tehát billentyűzet, kijielző minősége, és masszív ház persze 3kg alatt.
versenyzők:r500
sl500
r61
t61
csak ugye fogalmam sincs ,h itt minőségileg, melyik az ami "ottvan" melyik az ami silányabb, Hpnél pl a 67es szériában b volt az ami a jobb erősebb vázú notit jelölte szemben az s jelűvel. Na mindegy. bocs mindenkinek ,ha esetleg túl láma volt a hozzászólás,ja, és ugye a fentiekből egyik sem a tükrös kijelzős??, mert elvileg úgy néztem, h nem.
-
Yaye
őstag
Mondta, hogy 16:10 arányú a panelja?
4:3-ban az sxga+ még 15"-en is túl apró sok embernek akinek nem tökéletes a látása. 14"-en még nekem is büntetés, pedig soha nem volt szemüvegem. Szélesvásznon más a helyzet, ott a 14" szélesebben terül el, ugyanaz az 1440 képpont nagyobb pixelmérettel párosul, így kb ugyanolyan mint 4:3@15"-nél az sxga+
15,4"-en az 1280x800-at magam is elég sokáig bámultam, és egyáltalán nem volt gáz, sőt, a pixelméretet majdhogynem ideálisnak találtam.
Persze ízlések és pofonok, mindenkinek más tűnik kényelmesnek.És még azt se felejtsd el, hogy ha valaki játszani is szeretne a notiján, akkor nem túl ideális a nagyon nagy felbontás, mert azt valamivel ki is kéne hajtani. Vagy marad a natívnál kisebb felbontáson való játék, ami megint nem túl szép.
-
Ízlés kérdése. Nekem most 14,1-es notim van és az 1440-es a kijelzője. Soha nem a maxon hanem 1024*768-on használom. 15,4 ben sem fogok 1280 fölé menni szerintem. Nem látok akkor már semmit. Én vagyok az a ritka egyed aki elsőre megfelelő mértetű notit vett. Az első és előző notim 15-ös volt, a mostani 14,1-es kicsit kicsi már. A fényes dologgal teljesen egyetértek viszont. A mostani fényes, de visszatérek a mattra amilyen az előző is volt.
Vagy ha a 14,1et 1024*768-on használom kelleni fog a 15,4-re a 1680x1050 szerintetek?
-
evone
őstag
amugy 15"on nagyon gaz az 1280x800.
mar 14be is minimum 1440 kene mindenhova. dehat mostanaban mindenhol a kijelzon sporolnak. foleg ezt a kurva glossyt utalom
-
Zomby8
tag
válasz
Tom1939 #5439 üzenetére
Azert egy dolgot meg megemlitenek a T500-al kapcsolatban hatha segit a vasarlasi dontesben
Ez pedig a hutes! Lassan egy hete hasznalom a gepet (jatszani meg nem jatszottam vele csak irodai munka de reneteg alkalmazassal - es az ATI kartya megy folyamatosan mert szebb vele a kep) de meg egyetlen egyszer sem hallottam a ventit felporogni!!! A vinyonak nagyon ritkan van egy kicsit magas frekvenciaju vinnyogasa, de a hutes nagyon jora sikerult. Atlagos hasznalat mellett szinte alig meleg a burkolat, es a kiomlo nyilasokon is csak egy kis enyhe meleg huzatot erezni.
-
Shadowfax
addikt
-
SG3rg0
őstag
Megtudná nekem mondani valaki, milyen progikat érdemes letölteni T61p notihoz az alapdrivereken kívül? Mert van annyi mint a sz..!
-
SG3rg0
őstag
Megvettem életem első IBM Lenovo t61p notiját!
Nagyon super! Ha valaki tapasztalataimról érdeklődik, annak szivesen válaszolok! -
Gondwana
addikt
válasz
Shadowfax #5435 üzenetére
Itt a dátum is. Ismerősöm jár ki évente 4x - 5x, ott üzletben vette.
-
Gondwana
addikt
válasz
Shadowfax #5433 üzenetére
Azért, mert legalább 5 helyen írják rajta, hogy Lenovo, tőlük lett véve, a garanciát ők adják(1).
Az OK, hogy a Li-ion cellák állva/ülve/használva/nemhasználva vesztik a maximális kapacitásukat, na de ennyire? (végülis Szingapúr nem a +5 fokos évi középhőmérsékletéről híres, meg amennyivel olcsóbb az Usanka árától, inkább hallgassak)(1) még nem olvastam az apróbetűs részt, hogy ilyen eset érett-e garanciális cserére
-
Gondwana
addikt
Gond wan a legendás Lenovo minőséggel:
Tegnapelőtt érkezett Szingapúrból az új akkumulátorom.
1x full feltöltöttem (kikapcsolt gépben, ahogy azt illik, bár 90W tápnál nem szabad, hogy bármilyen külömbség legyen), leengedtem 3%-ra, és most másodszor töltöm.
A kapacitás 5.5%-át startból elbukni szerintem siralmas...Jó, tudom, Sanyo kellett volna, nem Pana, de azok meg 1 év után kezdenek penészedi - olyan a 6 cellásom
-
Zomby8
tag
válasz
Tom1939 #5430 üzenetére
Hello!
Vista Home Premium van rajta (ami nekem kicsit fura mert eddig XP, OS X, Linux volt teriteken). Ati 3650-es kartya van benne ami eleg jol muzsikal. A valtas a ket videokartya kozott a dokumentaciok szerint egyszeru, nekem meg nem volt idom jatszani vele, majd igyekszem ha adodik alkalmam vegre.
Az ar nem tul mervado mert New Zealandon rendeltem (kb. 250.000 volt online rendeles).Udv
zs -
-
Zomby8
tag
Valoban sokkal nem tud tobbet mint a T61, videokartya jobb benne, meg uj chipset, gyorsabb memora stb... En is gondolkoztam az elozo szerian de rajtam kivulallo okok miatt kellett ezt vegyem (bevontak az itteni rendelesbol a regieket es csak az ujak maradtak - cserebe mivel special offer volt kaptam melle egy 19-es LCD monitort
)
-
Yaye
őstag
válasz
tototos #5426 üzenetére
Ha az összeszerelt állapotban is látszó fém "kocka" szilárdan áll az alsó részen, akkor az alsó csavarok nyilván jók. Ha itt kikeresed a Notebooks/Thinkpad/T61/videos/FRU removal pont alatt az LCD disassembly pontot, ott látható hogy néz ki belülről (legalábbis a T61, nem tudom neked milyen modell van).
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5423 üzenetére
Gondolod nem próbáltam meg?
A szokásos görény stílus: telefonban letagadja magát, más néven mutatkozik be, satöbbi. Mindezt az ország másik feléből. 9k miatt pedig sajnos nem éri meg a nagyobb fáradságot, és ezt ő is tudja szerintem. Bár volna kedvem elhelyezni pár lila foltot a szeme alatt. Végső esetben pár ezret vissza lehet hozni ha eladom a procit, meg az alsó burkolati elemet ami a lappal jött, a gépet magát is szét lehet bontani alkatrésznek, de a cél nem ez, hanem egy működő gép. És a szomorú helyzet az, hogy a Vaterán sem tudok garantáltan működő lapot venni, kipróbálásra semmi sansz.
szerk.:
tototos: Ezt nem értem egészen
Van maga a zsanér, ami egyrészt alul rá van csavarozva a gép alsó részére, másrészt fölül bele van csavarozva a fedél belsejébe. Ahhoz hogy ezeket a csavarokat ellenőrizd, le kell szedned vagy a kijelző burkolatát, és/vagy az alsó rész burkolatát. Zöld?
-
Yaye
őstag
válasz
tototos #5420 üzenetére
Levetted a burkolatokat és megnézted a csavarokat? Mert kívülről ez nem állapítható meg, szerintem.
Shadowfax: chip leszedese 2-3e megirasa szinten 2-3-e, és itt ugye nem elég megírni, hanem új chip is kell, ha igaz.
A szomorú helyzet az, hogy már a pénzem után futok: a gép eredeti alaplapja totál hulla volt (led meggyullad, venti kicsit pörög aztán villan egyet és leáll, vagy valami ilyesmi, fatálisan döglött volt), és már vettem (itt a PH!-n) új alaplapot, ez a checksum erroros! 9k-m bánta, és azért javíttatnám, hogy az a 9k ne legyen egy az egyben kidobott pénz. A gépet magát ingyen kaptam, és a lapban amit vettem, volt grátisz egy nagyobb proci is (eredetileg csak 700-as volt benne), szomorú volnék ha kidobhatnám az egészet.
szerk.: Itt a PH! apróban két T20-at kínálnak, az olcsóbbik is 20k. Persze biztos lehetne találni kevesebbért is, a 15k határesetnek tűnik. (A harmadik egy T21 45k-ért, de az szvsz egyértelműen el van árazva.)
-
Shadowfax
addikt
Ha nem javul meg akkor nem kerül semmibe, ha megjavul akkor az ára 15k.
Sajnos 15k-t már nem ér meg a dolog, mert ennyiből bőven veszel egy új alaplapot. Vagy egy új T20-at.
Van rá szoftveres megoldás, de sajnos fizetős progi. Még utánanézek, hátha fellelhető valahol.A lenovoservicetraining volt már, de jó, hogy belinkelted, mindig vannak újak.
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5396 üzenetére
Már válaszolt is a biosiras.hu
A helyzet felemás. Azt írja, hogy CRC chip csere lesz, ami vagy segít, vagy sem. Ha nem javul meg akkor nem kerül semmibe, ha megjavul akkor az ára 15k.
Akkor most az a kérdésem a topik tisztelt közönségéhez: Szerintetek megér 15k-t egy T20 (14" XGA, 850 MHz P3, 192 MB SD, 6x DVD-ROM) ???
Y.
-
Yaye
őstag
válasz
tototos #5416 üzenetére
Érdemes foglalkozni vele, legalább diagnózis szinten! Alig egy hete, hogy lötyögős kijelző miatt szét kellett kapnom egy T61 kijelzőjét. Láttatlanban arra tippeltem, hogy a fedélben a zsanért rögzítő csavarok lazultak meg, tipikusan ez szokott kisebb-nagyobb lötyögős holtjátékot okozni, ami hosszabb távon fedélrepedéshez vezethet! (ha a csavarozás mellett a fedél is elkezdi viselni a hajlító terhelést). Másik sansz az volt hogy a zsanért a gép testéhez rögzítő csavarozás lazult meg. Úgy lehet előzetesen megtippeni, hogy a zsanér melletti résen ha benézel és hajtogatod a fedelet akkor látni hogy a lötyögés során a zsanér tengelye a kijelzőhöz képest áll, vagy forog, ebből sejthető hogy fölül laza vagy alul.
Na lényeg a lényeg, nekem fölső lazaságnak tűnt, úgyhogy kis segítséggel -erre visszatérek lejjebb- lekaptam a fedél burkolatait, és konstatáltam, hogy a csavarok remekül állnak. A lötyögést az okozta, hogy a zsanér fémöntvényébe belesajtolt tengely, aminek elvileg sziklaszilárdan kéne állnia az idők végezetéig, meglazult, és elkezdett kotyogni. Ez nem olyan egyszerűen orvosolható, mint egy csavarlazulás. Egyelőre így hagytam, egy kis lötyögés nem a világ, a fedelet ez nem károsítja. Ha nagyon rosszabbodik idővel, akkor meg kell fúrni keresztben a zsanért és két-két beütött pici acélcsappal megfogni újra a tengelyt az öntvényben. Másik lehetőség a csere, ami egy ideig biztos jó lesz, aztán vagy kikopik az is, vagy sem. A dolog számomra egyértelmű csalódás, olcsó budget notikban láttam utoljára ilyen minőségi zsanérhibát. Ez pedig egy alig pár hónapos T modell
Mondjuk láttam már olyan vadonatúj HP notit, az üzleti kategóriából (nc6xxx), aminek out of the box már lötyögött a kijelzője, no comment.
Javaslom, hogy a csavarokat mindenképp ellenőrizd, ehhez mindenképp meg kell bontani a burkolatot, de az egyáltalán nem nagy ügy, ha jól csinálod. Ha a csavarok jók, és neked is a tengely lötyög az öntvényben, akkor én egyelőre nem foglalkoznék vele, csak ha idővel jelentősen tovább romlik.
Végül a kis segítség, amit minden TP tulajnak melegen ajánlok (ha már szerepelt volna a topikban, akkor bocs, ismétlés a tudás anyja). Hivatalos mozgóképes útmutató szervizek részére az összes Lenovo cucc szét- és összeszereléséhez. Szerintem észbontóan hasznos, aranyat ér !! (Én a kijelzőkeret összes patentjét letörtem volna, ha nem tudom innen lelesni hogy először a fedelet kell lepattintani
)
http://www.lenovoservicetraining.com/ion/
üdv: Yaye
-
tototos
addikt
Hello.
Szerintetek ha lötyög a kijelzőm akkor vigyem be szervízbe vagy azt mondják hogy nem foglalkoznak vele?
-
Shadowfax
addikt
A 15"-os és annál nagyobb TFT-jű gépek már a T4x sorozatnál is ropogósabbak voltak. Azoknál a tető sem a hírneves magnézium-titán ötvözet volt, hanem műanyag, szóval benyomható volt középen. Most a Roll Cage-dzsel azért masszívabb lett a gép, nem fordulhat elő az, ami a T4x-nél, hogy a gyakori sarokemelgetésektől a GPU leválik az alaplapról...
Billentyűzetből meg háromféle van, három különböző minőség. Ez régen is így volt, most sincs másként. -
Zomby8
tag
válasz
Shadowfax #5409 üzenetére
Hat igen parat mar lattam eloben. Nem rossz gep a T500-as (teljesitmenyben nagyon jo) de sajnos az igazi hirnevet a billentyuzettel egy kicsit tonkretettek... Nem rossz - jobb mint egy atlagos laptop klaviatura, de valahogy a tamasztasa az anyaga es az egesz erzese nem az igazi. A kijelzo fedele nagyon profi, teljesen massziv, ezzel szemben maga a gephaz kicsit muanyagos, nehol recseg egy kicsit es benyomodik. Nem szidni akarom, de valahogy pl. egy T42 jobban ossze volt rakva. Amugy minden foldi joval megrakva is lehet kapni (az enyem kicsit alap modell) - mondjuk a ledes kijelzore en is kivancsi lennek. Osszessegeben egy tizes skalan 7-8 korul adnek neki, de majd ido mulva kiderul, hogy hogyan is muzsikal.
-
Zomby8
tag
Na beleptem a TP tulajok soraba egy T500-as geppel. Ha esetleg van valakinek valami konkret kerdese a geppel kapcsolatban akkor szivesen valaszolok (ido hianyaban terjedelmesebb elemzest most nem keszitek rola
)
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #5401 üzenetére
Ezt mondd meg néhány apróhirdetőnek is (nem PH!), akik szerint nem.
Ha a ThinkWiki-ből indulunk ki, akkor ezt is javítani kellene ott.
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest