Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7701) pcMANiac válasza WonderCSabo (#7700) üzenetére


pcMANiac
aktív tag

Igen, ha észreveszed. Nekem is írogatott anno ilyeneket, de mivel "kopasz" voltam az Elder játékokat illetően, figyeltem én mindenre, csak arra nem. Ez mással is előfordulhat és fordult is, ahogy olvasom a fórumot. :P Már csak akkor vettem komolyan, mikor nappal nem töltődött vissza az életem, akkor néztem utána, mi is van velem.

[ Szerkesztve ]

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#7702) Zolás válasza WonderCSabo (#7700) üzenetére


Zolás
addikt

Erről jutott eszembe, minap megnéztem, már vagy 16 cure potionom van, nehogy vámpír legyek, aztán eszembe jutott, hogy vérfarkasként marha nehéz lesz elkapnom :DDD
Mindegy cipelem magammal mindet, hátha egyszer átütik a vérfarkas véremet a vámpírék :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#7703) mpierre válasza WonderCSabo (#7700) üzenetére


mpierre
veterán

Vagy vérfarkas leszel, bár akkor a kannibalizmus is megoldva. :DDD

Zolás: Esélytelen. A vérfarkasok és a vámpírok nem bírják egymást. Más a "betegség" és a "gyógyítása" is.

[ Szerkesztve ]

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#7704) Ilsyde válasza WonderCSabo (#7700) üzenetére


Ilsyde
őstag

Ha utkozben talalkozol Vigilant of Stendarral akkor azok is kigyogyitanak barmibol. Poen, meg neha jol is jon :)

(#7705) dilipok válasza Ilsyde (#7704) üzenetére


dilipok
veterán

jah, en is talalkoztam egy olyannal. Nem is tudtam mit csinal, csak szepen meggyogyitott :) (az orkon volt egy bone break fever nevezetu debuff, de en nem emlekszem, hogy valahonnan elkaptam volna. Ez kezdo debuff, es csak en nem olvastam eleg figyelmesen, vagy esetleg szamitsak ra, hogy maskor is elojon?)

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#7706) WonderCSabo válasza dilipok (#7705) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Tudtommal nem, ez betegség. Egyébként se szoktak negatív cuccok lenni alapból.

(#7707) Ilsyde válasza dilipok (#7705) üzenetére


Ilsyde
őstag

Allatoktol tudod elkapni, ezert utalok medvek/skeeverek ellen harcolni igy 58-as szinten is. %-os eselyed van ra hogy elkapsz toluk valamit, vagy hogy maradando sebzodest okoznak.

(#7708) dilipok válasza Ilsyde (#7707) üzenetére


dilipok
veterán

kosz, akkor csak nem figyeltem, hogy mikor kaptam el. Emlekezetem szerint nem is nagyon harcoltam medvevel, csak az elejen a barlangbol kifele jovet.

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#7709) WonderCSabo válasza Ilsyde (#7707) üzenetére


WonderCSabo
félisten

vagy hogy maradando sebzodest okoznak

Erről mondanál vmit részletesebben?

(#7710) Ilsyde válasza WonderCSabo (#7709) üzenetére


Ilsyde
őstag

Csak a diseasekre gondoltam, amik maradandoak (-25 hp/stamina stb.) amig ki nem gyogyitod magad. Mondjuk onnantol mar sokat nem szamit mikor 500-as statokkal rohangalsz de a vampirizmusra erdemes neha ranezni. Vagy aktivalni az utadba kerulo oltarokat es akkor biztosan nem lehet gond.

(#7711) Valdez válasza pcMANiac (#7683) üzenetére


Valdez
őstag

"Mi a különbség a mészárlás és az evés között? Gyilkosság és emberevés. Mindkettő undorító, nem?"

Attól függ, hogyan ölsz embert. Lehet undorítóan is embert ölni, bár nem ez a jellemző, amikor mondjuk háború van és az életedért, családodért, hazádért harcolsz.

(#7712) Valdez válasza opti06 (#7685) üzenetére


Valdez
őstag

Sokat segít ha olyan cipőt viselsz ami ad a teherbíráshoz. Lehet találni/enchantolni pl +35-40-es cipőket is, én mindig ilyeneket hordok.

(#7713) Valdez válasza opti06 (#7691) üzenetére


Valdez
őstag

Ha elég magas lesz a speeched és rányomsz a merchant perkre akkor bárkinek bármit el tudsz majd adni.

(#7714) Youri


Youri
veterán

látom ez a kannibalizmus téma sokaknál kiverte a biztosítékot :)

RTX ON

(#7715) Mackósajt válasza pcMANiac (#7701) üzenetére


Mackósajt
senior tag

176 óra játékidő alatt, az 57. szintet elérve sehogy sem sikerült vámpírrá válnom. Alaptétel, hogy meggyógyítod magad, ha beteg vagy. :P

Az emberevés meg nálam is kicsapja a biztosítékot, azt a kultuszt kiirtom, ha tudom. Boetia is kicsapta a biztosítékot, főleg, mert hiába irtottam ki az összes kultistát a szentélyénél, csak azért is megkaptam a küldetését. Nem tudom ezek után hogyan tudnám úgy elküldeni a démont a fenébe, hogy felfogja a gügyéje.

(#7716) S e t h


S e t h
nagyúr

Elképesztő ez a játék.

SPOILER

Bérgyilkosos küldetésben el kell tüntetni a célszemélyt, hogy meg ne találják, de előtte ruháit el kell venni, mert az ő nevében kell elkövetni a következő küldetést.
Igen ám, de elfelejtettem felvenni a meggyilkolt szakács ruháját és amikor mentem bejelentkezni mint a híres szakács, akkor azzal fogadtak, hogy nem ismertek fel a ruházatom miatt. :)
Erre visszatöltöttem a korábbi autosavet, kiváncsi voltam mi van akkor, ha felveszem a szakács gönceit.Akkor meg azt mondta a katona, hogy fel kellett volna ismerjen már alapból a ruházat miatt. :)

Másik esetben egy fogadó egy szobájában orvgyilkoltam meg valakit, utána kíváncsiságból kihúztam az emberek közé a fogadóba a tetemet, felraktam a pultra.
A pultos csak annyit mondott, ez meghalt.
Valaki meg megjegyezte a kocsmában, - egyébként mindig ezt hajtogatja- ,hogy nem biztonságos már ez a város.
Ekkor már nyerítettem.

De a legnagyobb poén az előbbihez tartozik, mentem mint a híres szakács, beöltözve, készülve a következő gyilkosságra, és a konyhában a szakácsnő el volt halva, hogy itt a birodalom legjobb szakácsa és közben kérdezgeti miket rakjon a császár elé kerülő kajába, hogy még jobb legyen.Csendben is lehet maradni, akkor azt mondja ,hogy áháá, szóval teszteljük őt.De ha akarjuk mondhatunk baromságokat is, rakjon bele óriás ujjat, vámpírhamvat és fémpénzt.A szakácsnő meg van illetődve, de nem mer vitatkozni velem, a leghíresebb szakáccsal. :D

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#7717) WonderCSabo


WonderCSabo
félisten

(#7718) szabod válasza S e t h (#7716) üzenetére


szabod
senior tag

Ettől az volt a poénabb mikor a full daedric szettembe mentem be, és mikor készen lett a kaja, mondta a szakácsnő, hogy menjek vele én is, de legalább egy kuktaspkát vegyek fel. Hát kicsit sem volt röhejes, ahogy kinéztem :D
A mostani végigjátszásomban kihagyom a DB-s küldiket, vagyis inkább a negyedik alternatívát választom majd abban az elhagyatott házban.

(#7719) S e t h válasza szabod (#7718) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ige, ezen már én is gondolkodtam ,hogy csak azért csináltam meg a dark brotherhoodos küldetéseket, mert páran írták a neten, hogy annyi küldetés kapcsolódik hozzá, hogy vétek kihagyni, de egyszer majd én is nekiugrok ismét, és írmagjukat sem fogom meghagyni a gyilkos fattyaknak. :)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#7720) TTomax válasza WonderCSabo (#7717) üzenetére


TTomax
nagyúr

Úgy látom komolyan vették az optimalizálást.. :C Határozottan jobban fut!

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#7721) szabod válasza S e t h (#7719) üzenetére


szabod
senior tag

A küldik jók voltak, de maga az egész bagázs nem tetszik nekem. Nem a tevékenység, azzal nincs gondom, hanem az emberek, valahogy egyik sem hagyott mély nyomot bennem. Ciceronak a szövege néhány perc után már idegesítő, a kinyírhatalan gyerekbőrbe bújt vámpír segédmotoros kerékpárt az első találkozáskor fejbelőttem volna legszívesebben. Szóval jó hogy van ez az alternatív megoldás. Ha a többi céhnél lenne ilyen írtsuk ki küldi azokat tutira nem csinálnám meg. Ott mindegyikben van néhány ember, aki nagyon jó arc, nem ölném meg őket semmit pénzért sem.

(#7722) WonderCSabo válasza szabod (#7721) üzenetére


WonderCSabo
félisten

SPOILERZONE:

A sztori nem volt annyira rossz, de a karakterek elég gyengusok voltak sztem is. Cicerót én úgy nyírtam ki amikor lehetett, hogy kettőt sem pislogott. És a Dawnstari sanctuary nagyon gagyin néz ki, az első viszont nem rossz. Az Oblivionban összeségében sokkal jobb volt DV szál szvsz. Thief guildet viszont most csinálom (szóval ne spoilerezzétek el nekem), de egyelőre nekem baromira bejön, sztem sokkal jobban sikerült, mint a DB quest.

SPOILERZONEENDED:

TTomax: Ja, mások is jókat tapasztaltak az 1.4 optimalizációval kapcsolatban, SkyBoostnál is jobb eredményeket mértek.

(#7723) TTomax


TTomax
nagyúr

Whiterunban ahol eddig bement 40fps-re a lépcsőn most 55-56fps...Agyon van modolva a játékom és alig mozdul el 60fps-röl... :))

(#7722) WonderCSabo
Én is ezt tudom mondani,most már nagyon barátságos a gépigénye... kellett négy patch,meg pár hónap... :DDD

Höhö...skse el se indul...

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#7724) WonderCSabo válasza TTomax (#7723) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Azért egy ilyen konfignál azért sztem ilyen grafika mellett nem kell hanyatt esni 60fpstől. Én még nem tudom kipróbálni az 1.4-et, majd talán holnap adatszerk vizsga után, de a feedbackből jelenleg úgy tűnik, hogy mostanra rakták úgy össze optimalizáltság szempontjából a cuccot, ahogy eleve kellett volna kiadni... Sztem ezt nagyrészt a TESVAL és a SkyBoost alkotóinak köszönhetjük. Azért vmennyire megemelem a kalapom a Beth előtt, nem sok kiadó ismeri be az ekkora hibát, és alkalmaz ilyen javításokat.

Höhö...skse el se indul...

Persze hogy nem, az még a régi binárisra alapult, várj amíg frissítik.

[ Szerkesztve ]

(#7725) sith7


sith7
nagyúr

Van egy ilyen varázslatom, hogy "Banish Daedra", de nem tudok vele mit kezdeni .... ez mire jó , mert akárkira rá akarom tenni, azt írja, hogy túl erős lenne, vagy immunis rá

Meg van egy ilyen "botom": Sanguine Rose, ami elvileg meg tud idézni egy Dremora - t , de hiába próbálom, nem sikerül ... :F

Mit csinálok rosszul ? :U

(#7726) szabod válasza WonderCSabo (#7722) üzenetére


szabod
senior tag

Thieves guild szerintem is jó nagyon. Brynjolf és Delvin abszolút kedvencek onnan. SPOILER: kár, hogy bugos az a mellékküldi, hogy vigyünk ilyen ritka cuccokat Delvinnek. Gondolok itt a hajómakettre, dwenmer kockára stb. Az utolsó gyűjtött cuccnál (sorrendtől függtelenül) nem dobja fel a "vigyed Delvinnek" üzit, és tudtommal konzolparancs sincs rá. De mondjuk ezeknek a tárgyaknak nincsen súlya és ki is lehet doni az inventoryból. Szóval ha lesz rá patch akkor oda lehet majd vinni, nálam az utolsó darab egy széfben várja ezt :) SPOILER VÉGE

sith7: a banish daedra az dremorák ellen jó csak, habár nekem is azt írta, hogy túl erősek, akikkel próbáltam
a botot tölteni kell és úgy lőni, akkor fog egy dremorák megidézni, amire az előbbi varázslat elvileg jó lenne, bár erre feleleges mert szövetésgesed akit megidézel.
bár nem tudom, mi a különbség a daedra és a dremora között? az egyik az a szarvas démon, am ásik meg akik az oltárokból beszélnek gondolom, de melyik melyik?

[ Szerkesztve ]

(#7727) WonderCSabo válasza sith7 (#7725) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Sanguine Rose gondolom kifogyott. Banish Daedra.

szabod: Ezek a radiant questek számomra uncsik, mindegyik fajtából megcsináltam egyet, azt csókolom. Delvin akcentusa priceless. :D

(#7728) szabod válasza WonderCSabo (#7727) üzenetére


szabod
senior tag

Konkrétan erre gondoltam. Ezeket a küldik során lehet megtalálni, amolyan kis bónuszok. Egyébként tényleg unalmasak a mellékküldik, de SPOILER kell majd belőlük sokat csinálni (városonként ötöt), mert ezek feloldanak 1-1 városonkénti egyedi küldetést, és ha ezekkel megvagy akkor lehetsz a céh vezetője csak SPOILER VÉGE
Egyébként Delvin tiszta Jason Stratham :)

[ Szerkesztve ]

(#7729) sith7 válasza WonderCSabo (#7727) üzenetére


sith7
nagyúr

Tele van ...

Villanik egyet, elnyomja a varázslatot, és nem történik semmi ... :F

szerk:
Nincs valami perk, aminek aktívnak kellene lenni, hogy tudjam használni ? :F

[ Szerkesztve ]

(#7730) Helmoras


Helmoras
őstag

Szevasztok!

Én is játszom a játékkal néha többet néha kevesebbet, jó lett ez az 1.4-es patch(még ha csak béta is)

Azt szeretném kérdezni mi hír a készülő moddolásról steamen keresztül? ha valaki tud valami linket ahol olvashatok erről azt nagyon megköszönném.

Üdv, és mindenkinek jó játékot!

(#7731) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Én egy dolgot hiányolok nagyon: nem lehetek Jarl sehol, pedig nálam táposabb még Alduin sé... :U

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#7732) John Fowler válasza Mackósajt (#7639) üzenetére


John Fowler
tag

"Ha már könyvtáros. A dögnehéz Elder Scrollt odaajándékoztam a könyvtárnak, nagyon örült neki. Én is, hogy végre megszabadultam tőle."

Kösz a tippet, engem is zavart, hogy a főszál után nálam ragadt a semmire sem használható tekercs. Viszont azt nem tudom észrevetted-e, hogy dacára annak hogy 20-as tömege van, a valóságban mégsem adja hozzá a cipelt cuccokhoz -mint kiderült egyetlen quest itemnek sem számolja az engine a tömegét, még akkor sem ha az elvileg nem 0.

Kipróbáltam, a terheltségem semmit sem változott, miután az ork könyvtáros elvette a scrollt.

Sőt visszatöltve azt is kipróbáltam, hogy minden cuccomat eldobva -már ami eldobható- a cipelt súly tényleg 0 lett.

Egyébként ezt egyszer minden high-level karinak ki kell próbálni. Én igyekszem nem sok szemetet magamnál tartani, de mégis, miután mindent eldobtam, egy akkora kupac lett körülöttem, hogy öröm volt nézni. Nem is tudom hol van az armoron ennyi zseb :DDD

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#7733) sith7


sith7
nagyúr

Lefordítaná nekem ezt valaki magyarra ? :B
Úgy látom bug - ba futottam, hogy nem tudok idézni

BugsEdit
When left in a chest (such as in a player home) for long periods of time it is possible that when you remove it from the chest and equip it, it will no longer summon a Dremora. The sound effects can be heard but no Dremora will appear.
Having the perk "Elemental Potency" may also cause the staff to malfunction.
If you kill the Dremora you summon and happen to get a death animation of cutting its head off, it will remain headless the next time it is summoned. (360. Possibly PC)

(#7734) bitpork válasza sith7 (#7733) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Előfordulhat, hogy hosszabb ládában tárolás után, használatkor nem idézi meg a Dremorát. A hang effekt hallatszik , de nem történik semmi.
Az 'Elemental Potency' képesség szintén okozhatja ezt a hibát. Ha megidézés után megölöd, a lefejezés animációt látva, előfordulhat hogy a következő megidézésnél fejetlenül fog megidéződni.(xboxon és PCn is lehetséges)

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#7735) sith7 válasza bitpork (#7734) üzenetére


sith7
nagyúr

Köszönöm szépen :R

Majd este megnézem van - e ilyen képességem ... :F

Ha van mit tudok tenni ?
Ha nincs ? ... akkor így jártam ? ez már sose fog működni ? :F

Egyébként nem volt ládában, amint megkaptam ki akartam próbálni, és nem ment .... :(

[ Szerkesztve ]

(#7736) Valdez


Valdez
őstag

(#7737) szabod válasza sith7 (#7735) üzenetére


szabod
senior tag

Lehetséges az is akár, én felraktám egy fegyvertartóra, és megnézném pár hét útán (játékbeli). Nekem is elromlott egyszer de később megjavult. Ha nem lesz jó, akkor talán majd egy patch javítja vmikor. Egyébként ha fejleszted a conjuration képességed, akkor 75. szint után lehet vásárolni conjure dremora lord varázslatot.

(#7738) sith7 válasza szabod (#7737) üzenetére


sith7
nagyúr

Az 100 - on van ... jó, akkor várok vele pár hetet ... aztán meglátom :U

(#7739) WonderCSabo válasza sith7 (#7729) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Nem kell perk. Lehet, hogy bug.

szabod: Ja, télleg Statham, ezt a wikin is írják. :D

Helmoras: Azt szeretném kérdezni mi hír a készülő moddolásról steamen keresztül?

Mármint steam-el akarsz telepíteni modokat? Miért nem jó az NMM?

(#7740) sith7 válasza WonderCSabo (#7739) üzenetére


sith7
nagyúr

igen, úgy tűnik, hogy az ... :W

(#7741) Helmoras válasza WonderCSabo (#7739) üzenetére


Helmoras
őstag

Azt olvastam a moddolás integrálva lesz steamben, ha jól tudom többek közt ehhez kellett az 1.4 es patch, nekem speciel egyszerűbb lenne ha egy almenüben látnám a modok neveit belemenve képekkel esetleg videoval illusztrálnák a modok okozta változásokat. és ha mondjuk dobnék egy pipát a mod neve elé feltenné a játékhoz, illetve ha kivenném a pipát kivenné.

Ez a megoldás lényegesen kényelmesebb és egyszerűbb lenne mint a nexus(persze ez utóbbi se túl bonyolult)

Csupán érdekel van-e erről valami hír.

(#7742) WonderCSabo válasza Helmoras (#7741) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Ennél a NMM télleg csak egy leheletnyivel bonyolultabb, a honlapon böngészheted a modokat, ott download with manager gombbal felrakod, a mod managerben meg kezeled. Erről a steamesről nem hallottam semmit.

(#7743) Helmoras válasza WonderCSabo (#7742) üzenetére


Helmoras
őstag

Értem köszi a választ.

(#7744) #19617792


#19617792
törölt tag

szerintem meg manuálisan a legegyszerűbb moddolni :DDD

(#7745) Zolás


Zolás
addikt

Valaki tudja, hogyan tudok rávenni egy NPC karaktert, hogy használja azt az itemet, amit kódból adok neki? Pl másik ruhát adok neki, és elveszem a régit. Még ha ugyanazt is visszaadom neki, akkor se veszi fel.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#7746) opti06


opti06
aktív tag

durva a full térképe a játéknak :Y
most nyomtatom 4db A4-es lapra, bekarikázom ami megvan, csak hogy mindent felfedezzek majd idővel :D

(#7747) NagyDavid666


NagyDavid666
csendes tag

Sziasztok,

srácok tapasztalt valaki valamiféle textúra-villogást/hibát az északi jeges tenger tájékán? A víz textúra az egér mozgására valahogy változik, villódzik. Máshol semmi ilyesmi nincs... :((

(#7748) mpierre válasza NagyDavid666 (#7747) üzenetére


mpierre
veterán

Volt, amíg fel nem raktam a 11.12 csatalisztot. Azóta tökéletes.

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#7749) pcMANiac


pcMANiac
aktív tag

Elárulja valaki, honnan lehet az 1.4 patch-ot beszerezni? Steam-en nincs, csak a vakítás megy, hogy juj de jó. Mindenhol csak cikkek, listák, de sehol egy letöltés. :(

(szerk: megvan, köszi) :B :B

[ Szerkesztve ]

Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.

(#7750) dilipok válasza pcMANiac (#7749) üzenetére


dilipok
veterán

semmi

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.