Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1804) Ilsyde válasza Inv1sus (#1799) üzenetére


Ilsyde
őstag

1) Jatssz a beallitasokkal (simabb arc, semlegesebb vonasok), mas otletem nincs. De ugysem latod majd a karaktered arcat ugyhogy ne nagyon torodj vele.

2) Inkabb ugy tekints ra hogy mire erdemes pontot tenni. Elsodlegesen harci skillekre (a tuleles miatt), masodlagosan olyanokra amik kozvetetten segitenek a harcban (enchanting, smithing stb.), harmadlagosan meg kenyelmi kepessegekre (pickpocketing, speechcraft, lockpicking), de ugy jatszol ahogy akarsz. Ha az elejen zavar hogy keves penzed van akkor tegyel a speechcraftra stb. de szamolj azzal hogy kesobb megbanhatod a pazarlast. Mindenesetre az a lenyeg hogy elvezd a jatekot :)

3) High elf, dark elf vagy breton... de igazabol mindegy. Kisebb bonuszokat kapnak skillekhez amik csak eleinte szamitanak mert kesobb ugyis felfejleszted amit akarsz. A passziv kepessegek sem annyira mervadoak ugyhogy inkabb arra torekedj hogy neked szimpatikus fajt valassz. Orkbol is ugyanolyan jo varazslot nevelhetsz mint egy elfbol.

4) BloodyEddie, Sonja meg en is Xbox360 kontrollerrel toljuk, de ugy olvastam hogy a Logitech-el sincs nagy gond. A menurendszer meg a GUI konzolra van optimalizalva ugyhogy ha tuleled eger+bill nelkul akkor igen, erdemesebb es sokkal kenyelmesebb kontrollert hasznalni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.