Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego!
senior tag
Koppány:
-
dunc
nagyúr
Jó estét mindenkinek. Eddig remekül alakul a két malac viszonya,a kicsi (Koppány) első dolga behelyezés után egyből a kajástál felfedése volt ,Edi sem ellenséges az új jövevénnyel .
Remélem amikor kifejlett lesz Koppány akkor se lesz balhé!
-
dokar
addikt
ezt a vacsit kapták az előbb tőlem a drágaságok:
-
dragonfx
veterán
Én úgy tom 2 hímet nem szabad együtt tartani
Amugy ez a 2 nőstény olyna nyugodt nekem, hogy nem igaz.Kiraktam őket, és haláli nyugalommal ültek.
Dokar igazad van inkább nézek leszbishow mitn seggbebaxást
u.i:gyere msnre van videó. -
dunc
nagyúr
Sziasztok sajnos búnyó volt
,és az új jövevény távozott visszavittük és kicserélték a boltban egy fiatal hím malacot hoztunk helyette ,őt is kerülgeti de csak berreg és nem csattogtaja a fogait.A neve Koppány +Edi,és azt mondták hím ,szerintem is mert tapasztalataim alapján a hím jóval többet iszik Koppány vedel......
-
dokar
addikt
7kor akartam kelni, de mát több, mint egy órája fent vagyok. hajnalban elkezdtek a röfik aktivizálódni. nem gyengén.
-
koob
senior tag
válasz
Csiborbogár #979 üzenetére
szobatiszta? iylen fogalmat nem ismerek tengerimalacokkal kapcsolatban-
-
Fantomasz.
Az új malacom. Ma hoztam el a boltból. Már visított a zacskó csörgést meghallva. Nem kell félteni, van étvágya és tudja, hogy mit akar.
Ő pedig a már sokszor látott, Karamella.
Két totálisan eltérő karakterű malac. Na, az összeszoktatásuk ''jó'' móka lesz... -
Csiborbogár
őstag
Lehet, már kérdeztem, de ha egy szobatiszta malac mellé veszünk egy picit, akkor a picit hogyan lehet szobatisztaságra nevelni? Illetve van-e esélye annak, hogy a már szobatiszta malac visszaszokik?
-
Diego!
senior tag
Úgy néz ki jól kijönnek, bunyó nem volt eddig még, de Edi továbbra is berreg, de amikor kiszedtük őket és a kicsit elhoztuk előle jött utána...
Délután még így feküdtek egymás mellett: -
proper
őstag
átirhatnátok ezt a cocitalit mert mindig meglátom és tengerimalac koktél érdekel valakit?
fut át az agyamon -
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz
Kalandor #962 üzenetére
FIGYELEM!
Malac projekt #1 indul.
Téma megnevezése: Online tengeri malac webcam
Téma leírása: Webkamerával történő online malac nézegetes. Webkamerám van (640x480@24bit-es kép). 1Mbit feltöltési sávszélem, azaz 128KBájt/s. Szal szeretném megvalósítani, hogy tengeri malacaimat állandóan nyomon tudjam követni (és mások is) Internetről. Segítsetek a kivitelezésben. -
dunc
nagyúr
Ő Edi társa, testre nem is kicsi.
-
Diego!
senior tag
Edi pont ezt csinálja: Berreg, durrog - Hasonló neműek esetében a dominancia kifejezője is lehet - domináns az a fél, amelyik rövidebb-hosszabb ideig tartó körbejárás, testhimbálás után a másik fél hátára bármikor rámászhat.
Meg a fogát is csattogtatja, hát remélem nem lesz bunyó..
[Szerkesztve] -
-
Diego!
senior tag
Mi meg meghoztuk az új jövevényt. 4hónapos, állítólag úgy vitték be a boltba mert megunták. Edi kerülgeti, meg kattog..pontosan nem tudom mit jelent ez, de remélem jó barátok lesznek.
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
voltam otthon, megetettem a malacokat, aranyosan prüttyögtek.
kezdenek szelídülni. úgy tervezem, minden héten megmérem a tömegüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest