- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5399 üzenetére
De az meg oled árban lesz szerintem....
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5395 üzenetére
Ezért írtam sajnos panel lottó. A direct ledes tévék meg sávosodásra hajlamosak ami mozgásnál nálam is látható de már megszoktam. Ugyan ezt olvastam már direct ledes Samsung vagy más márkánál is.
-
tomboy0013
veterán
válasz
rainman72 #5396 üzenetére
Nem te tehetsz a silány gyártási minőségről. Egyébként a HDR tartalmak sem a legacélosabbak ezen. A sötét részben teljesen elvesznek a részletek. De egy próbának jó volt mit kapni ennyi pénzért. Gondolkodtam, hogy veszek egy C715-öt ehelyett, de inkább megvárom a következő generációt hátha jobb lesz HDR-ben is.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5395 üzenetére
Sajnálom mert félig-meddig én beszéltek rá.
A soundbaros megoldás nekem is bejön csak ritka az ilyen tv.
Sokáig az EC780 volt tervbe nekem is. -
tomboy0013
veterán
válasz
rainman72 #5394 üzenetére
Hát sajnos film közben is zavar a jobb oldal mert az látványos, ha annyira leveszem a fényerőt meg a kontrasztot hogy ne legyen zavaró akkor meg semmit nem látok a képből. Elállok a vásárlástól és szerintem elengedem egy időre a TV dolgot. A C825 lenne nekem az ideális a mini LED, a soundbar és az Android miatt, de arról semmi hír, meg tuti piszok drága lesz. Ami még tetszik az a Sony 9000-es széria, csak ez a fránya soundbar annyira király ebben a TV-ben, hogy ez alá nem akarom adni, illetve drága is a Sony nagyon ehhez képest. Meg hát nagyon tetszik külsőre is a jelenlegi és az utód se csúnya.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5383 üzenetére
Fényképek alapján nem egy bevilágítós tv ez,főleg ha láttál volna már elcseszett ips paneles tv-ket!
Próbáld a háttérvillágítást minimalizálni,kontrasztot és fényerőt is levenni annyira ami még neked jó.Dinamikus kontrszt KI.
Ha ezek után se javul,akkor goldold meg a vissza küldést,de mint mondtam,élőben kéne látni,mert igy nem vészes. -
mikrofon
veterán
Sziasztok,
ha minden jól megy akkor a jövő héten megérkezik a tcl 55c715 tv-m . Van valami link, összefoglaló amit addig érdemes elolvasni. Pl a szoftveréről és a beállításairól.
illetve még a színhelyes beállítása , kalibrálása érdekelne.
monitoromat rendszeresen kalibrálom. Van is egy céleszközöm hozza: colormunky display készülékem. Tehát ezt hogyan tudom használni és hogyan tudom szépen beállítani a képét filmezéshez?Egyébként egy avr-n át fogja a videót kapni egy android-os mediabox-ról. Terveim szerint 4K-ban és HDR/DV -ben.
-
RVR400
veterán
Engem továbbra is az zavar, hogy a hálózat csak egy kis idő után éri el a maximális letöltési sebességét, ami mind wifin, mind kábellel olyan 26 Mbps, ami éppen elég a 4K-hoz, de a feltöltés még lassú állapotban is megvan 50 Mbps, ami az itthoni net maximuma.
-
Botika89
tag
válasz
Utolso képnél piros háttérrel elég jól látszik!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Képek alapján csalóka ezt neked kell látni. Ha nagyon zavaró küldd vissza még van időd barátkozni vele a nagyobb gond az hogy ha veszel másikat az is ki tudja milyen lenne... Ez sajnos ilyen panel lottó!
-
tomboy0013
veterán
válasz
Kiskutya #5381 üzenetére
Néhány képet berakok ide a C815 képernyőjéről. Van ahol jobban van ahol kevésbé észrevehető a bevilagítás. De a fénykép nem igazán adja vissza a valóságot.
Leginkább a tudat zavar hogy ott van, amúgy nem venném észre csak folyton odanézek mert tudom hogy ott van.
Mindenesetre van 14 napom addig megálmodom mi legyen.
Egyébként az Alzánál úgy néz ki így járok a kijelzőkkel: Pocophone F1-et vettem tőlük anno aminek alul bevilagított a kijelzője, kicserélték egy új példányra és annak is ugyanolyan bevilágítása volt. Beletörődtem és zavar kb 1 hónapig azóta eszembe se jutott hogy odanézzek. Valószínűleg ezzel is így lennék. Annyira utálom hogy semmi se lehet tökéletes a mai világban... A Poco F2-őm AMOLED panelja se homogén, a laptopom 4 sarkából 3 bevilágít, kész nyomor. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5380 üzenetére
Teszteld mindenképp mert lehet másik márkánál se lesz jobb ha edge ledes. Ha sötétben fekete jeleneteknél nem zavaró és minden más ok akkor lehet jól jársz ha megtartod. Tényleg jó árban vetted! Vannak újabb szoftverek valamelyiknél javítva lett a 4k hdr YouTube akadás mert egy jó ideje nem panaszkodott senki hogy gond lenne vele esetleg próbáld meg wifin használni. A hangzás + pont ha nincs külön rendszered hozzá, tévéhez képest biztos jól szól!
-
tomboy0013
veterán
Na elhoztam az Alza-tól a C815-öt. Ahogy várható volt 2 alsó sarokban bevilagítás. Bár megnéztem youtube teszteket is az 55-ös verzióról és a tesztekben koppra ugyanilyenek a tesztelt példányok szóval ez gyanítom nem hiba hanem ilyen az Edge LED miatt.... A jobb oldali zavaró igazán az élet nagy
Elég szép a képe és az is szimpatikus hogy értelmes hangja is van.
Végülis vállalkozásra vettem a TV-t úgy, hogy beléptem az Alza B2B programjába ami lehetővé teszi a 14 napos elállást + van 2 év gari és így 181.000-ért be tudtam szerezni ami elég jó ár lett érte. Na most tesztelem pár napot, hogy meg tudok-e ezzel a bevilagítással barátkozni, mondjuk videó alatt nem látni szóval lehet nem lesz gond.
Egyébként baromira minőségi a cucc, fém keret, fém talpak stb.
A rendszer viszont elég darabos (606-os szoftver volt rajta alapból),a MiBoxS fürgébb. A 4k youtube videók akadoznak sajnos. -
Astor22
tag
válasz
rainman72 #5375 üzenetére
Így van! Teljes mértékben egyetértek, és még annyit hogy a bosszúállók végjátékot nézem 4k hdr Ben és egyszerűen nem találok szavakat, olyan gyönyörű. De ahogy Kiskutya mondja vannak olyan emberek akiket meggyőzni nem lehet. Pedig itt van a szemem előtt és tegnap láttam ugyan ezt a filmet egy Samsung q80t-n és esküszöm nem veszek észre szinte semmi különbséget, annyival nem jobb amennyivel drágább, felőlem mondhat bárki bármit. Igen szoftveresen lehetne jobb ez igaz.. Srácok imádom a tvt nem tudom le írni mennyire meggyőzött és hogy mennyire meglepett, jó értelemben.
-
Astor22
tag
Sziasztok, ma egy hete vagy TCL 55c715 tulaj, és egyszerűen imádom. Előtte Philips 55pus7304 típusú készülékem volt, nagyon szerettem, de nagyon felhős volt és sok hely volt bevilágítás. Elromlott és kaptam csere utalvány és ezt a tvt választottam, de nagyon nem bántam meg, sehol egy bevilágítás, a penel gyönyörű tényleg ég és föld. Családban van Samsung q80t de esküszöm nektek hogy sokkal szebb képet nem tudott produkálni pedig sokkal drágább, szóval én nagyon meg vagyok elégedve, végre a fekete szín nem szürke, bárki aki a megvételen gondolkodik, nyugodt szívvel tudom ajánlani, én imádom.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Megjött a 65C715. Megírnátok hozzáértőként, hogy a szoftverfrissítésnek hogyan érdemes nekiállni, mi a legjobb process rá és milyen verziót érdemes most használni? (Ha privátban megy, nekem úgy is tökéletesen megfelel
.
Köszi előre is.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5362 üzenetére
A 3000PPI,a jó kontrasztú VA panel 5000:1,wide color gamut,széles színskála, Dci-P3 93%,mind azt mutatja hogy ez egy jó tv.
Persze nem egy komolyabb Samu qled,de annk az ára is több.
Ezek az értékek közel sincsenek ilyen jók Philipseimen,amin igyis nagyon jó kép van.
Ár/értékben jó ez a tv nagyon,én az edge ledet se tartom hátránynak,lásd Pana tvk. -
q13579
senior tag
Sziasztok,
A TCL 65C715-ös tv-nek mi a vesa szabványa? Árukeresők 600x200-at ír, viszont máshol 400x200-at látok.
Köszi
-
tomp
félisten
válasz
tomboy0013 #5362 üzenetére
14napos visszavétel online rendeléskor érvényes. Az mindegy, hogy miként veszed át. Személyesen az üzletben vagy kiszállítással.
-
tomboy0013
veterán
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg berendelem a C815-öt, de alszom még rá egyet. Abban még tudtok esetleg segíteni, hogyha Alzánál rendelem neten, de személyesen veszem át az üzletbe akkor is él a 14 napos elállás? Vagy csak házhozszállítás esetén minősül netes rendelésnek?
3 napos elállás van még egyáltalán ha csak besétálok az üzletbe és úgy veszem meg? -
freeapro
senior tag
Valaki használja a C715-ös TV-t RC602S légegeres távirányítóval? Le akarom cserélni a gyárit, mert agyfaszt kapok tőle, hogy ha picit mellécélzok nem működik.
Ha működik melyik "jur" verzióval megy? -
tomp
félisten
válasz
rainman72 #5356 üzenetére
Főleg, hogy a fényerő érték így nyersen egy nagy marhaság. Nekem a 65-ös C715-nek is "alacsony" a papír szerinti fényere és mégis a falba égeti az árnyékomat némelyik filmnél.
Pl Star Trek 1-3 HDR10: ez kb esti film. Alig van fényereje. Sötét az egész. Itt okés a papír szerinti érték.
Planet Earth 2, Blue Planet 2 HDR10: na itt már szép fényerőt tud a TV.
Our Planet, Transformers Age of Extinction, Gemini Man Dolby Vision: brutális fényerőt tol a QLED panel. De sok Dolby Vision filmnél is ugyan ez van. -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5353 üzenetére
Divat lett sajnos úgy vásárolni, hogy inkább online vesszük meg.Szinte minden márkánál.Az elmúlt hónapokban 2 IPS direct ledes tvt küldtem vissza.
Volt tavaly egy a C815-től gyengébb tudású ívelt 65s TCL tvm,edge ledes,nem volt bevilágítás,felhősödés.
Ebben az ársávban minden tvnél kb ugyanazt fényerőt kapod,400nit meg egy pici,nagyon kevés kivétellel. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5353 üzenetére
Attól függ árban hogy lenne ha egy árban van és elfér a 65-ös én tuti azt venném. Ha 55-ös méret jó csak akkor egyértelmű hogy a 815 max visszaküldöd ha nem tetszik!
-
tomboy0013
veterán
válasz
Kiskutya #5352 üzenetére
Ezek elég jól néznek ki. Köszi.
Néztem az Edge LED meg a direkt LED közti különbségeket, úgy látom a fényerő meg a homogenitás problémás lehet. Kérdés, hogy ez a C815-nél mennyire problémás. Van itt egyáltalán ilyen tulaj 55"-os kivitelben? Vagy lehet inkább a C715 érne meg? De nehéz ügy ez a TV vásárlás is...
Nem akarom alul bevilagítós TV-vel beszívni. Vagy vegyem meg aztán meglátom, ha szar meg 14 napon belül elállok a vásárlástól?
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5351 üzenetére
[kép]
Ezek mind 1080p képek.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #5350 üzenetére
Még annyi, hogy a 4K felstálázás mennyire jó ezeknél a TV-knél? A HD és fullHD tartalmakra gondolok.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5348 üzenetére
Olcsóbb nem lesz.
Ami lesz viszont,direkt LED illetve a C728-ban 120hz-s panel,2.1hdmi,VRR,Auto-low-latency-mod,ennek is meg fogják kérni az árát.
De ha nem játszol akkor felesleges várni egy jó árat az új modelekre.
A 65C815 venném én is de majdnem a duplája az alzan a 55-nek -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5346 üzenetére
A C825-el tervezni egyenlőre sztem felesleges.Mivel Mini LED meg soundbar, megjelenéskor,meg még utána is drága lesz.Min. 300ezer,hanem 400e,inkább egy oled árra tippelnék.
Szóval vedd meg nyugodtan annyiért az 55C815-t,az nagyon jó ár érték.
Az hogy edge led még nem hátrány, nagyon jól tudnak kinézni ezek a vékony tvk.
Én egy ilyet szerettem volna csak kifutott [link]
Vagy megvárod a C725-C728 párosból amelyik jobb áron lesz. -
tomboy0013
veterán
Üdv ismét, Mit gondoltok az 55" C815-ért jó ár lehet a 230-ért az Alzánál? Gondolom már nagyon nem lesz elérhető máshol, sem pedig jobb áron mivel nemsokára jön az új széria. Gondolom a C825 jóval többet fog kóstálni még egy jópár hónapig. Elengedtem a 200 alatti TV vásárlást, szeretnék qled-et és viszonylag jó hangot és android-ot is. Ez az egyetlen modell ami úgy igazán tetszik majdnem minden téren(az 50-60Hz és Edge LED mondjuk nem annyira, de ezen az áron valahol kompromisszumot kell kötni). A 150.000-es kezdeti ártól elég messzire kerültem amit eredetileg TV-re szántam. Bár a hosszú távú használat miatt szeretnék technikailag előrébb lépni egy mezei LED LCD-ről. HBO GO-ra és letöltött filmek-re használnám elsődlegesen.
-
embe
nagyúr
Szerintem teljesen jó ár.
Csak a vásárlás napján, illetve előtte és utána következő napon készíts egy printscreent a termékjellemzőnél leírt: "60 hónap teljeskörű garancia a készülékre" megjegyzésről. Természetesen úgy hogy lehessen látni hogy az adott típusra vonatkozik.
Ugyanis ez vita tárgya hogy mennyi a gari rá. Így ha mondjuk a 37. hónapban lesz vele valami, akkor az idevonatkozó jogszabályok alapján rendezze majd a Trémobil. -
q13579
senior tag
Sziasztok,
Itt is megkérdezem, hátha eldöntitek ezt a rendkívül fontos kérdést
.
T-nél hosszabbítani kell előfizut és tök véletlen láttam meg, hogy a 65C715 208.000 Ft-ért hozható lenne.
Érdemes még ülni a babérjaimon és várni jobb ajánlatra, vagy ennyiért már kifejezetten jó vételnek tűnik? (Őszintén szólva én nagy Pana-s vagyok, már Samsungot, vagy LG-t is nehezen vennék, de ennyiért jó vételnek tűnik... Főleg, mivel Pana-ból nem kapok értelmesek 300.000 alatt, annyit meg nem akarnék tv-re költeni).
-
hangya7
tag
válasz
szatyor1972 #5339 üzenetére
Köszi, ezt az oldalt én is megtaláltam, itt csupán két dolog nem szerepel : a megjelenési dátum és az ár
-
hangya7
tag
Van bárhol is információ az új TCL TV-k (65C728) megejelnéséről vagy áráról? Sajnos én még nem találtam :-(
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5334 üzenetére
Biztos lehet mókolni a szoftvert de itt többségben csak a béta kiadásokat szoktuk feltenni. Igazából ez nem nagy cucc meg nagy veszélye nincs. Szerviz menüben lehet mókolni ott viszont meg van az esély hogy a szoftver összeomlik volt már rá példa de azt is életre lehet kelteni a legtöbb esetben. Lehet rootolni is külföldi fórumokon olvastam de azt szerintem itt senki nem csinálta meg.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5334 üzenetére
Igazából nem kell sokat mókolni a C715-el se,itt megmondják neked melyik verziót érdemes használni,ki van próbálva/tesztelve.
Neked kell eldönteni mennyit szánsz rá.
A P715 inkább hagyományosabb értelemben vett tv nézéshez ajánlott,a C715 inkább a jobb minőségű streaming adásokhoz,nagy felbontású filmekhez,720p-től fölfelé már jó lesz.Persze ez csak irányadó megjegyzés lenne, természetesen minden tartalom nézhető mind2 tvn,az SD tv adások kivételével,az nem lesz vmi izmos.
Hiába nézed meg a tv-ket nem biztos az alapján fogsz tudni választani,nem mérvadó.A lényeg otthoni körülmények között derül úgyis ki.Max látod őket külsőre,az is számíthat. -
tomboy0013
veterán
válasz
rainman72 #5332 üzenetére
Áfa nélkül 120-ért tudnám venni a P715-öt, a Telekomnál meg új előfizuval 106-ért ha lenne készleten, de mivel nincs így a 120 áll szemben a 175-tel. Bár lehet nem cégre venném a P715-öt a 14 napos elállás és a garancia miatt így inkább a 150-es ár lenne a reálisabb). Nehéz így hogy nem tudom megnézni élőben. A média markt-ba szétneztem, a Hisense-ek képe tetszik nagyon(meg a Samsung-ok képe is), csak olvastam hogy a gyors mozgás megjelenítése nem az erősségük a Hisense TV-knek és melegszik is rendesen a készülék ami gondolom hosszú távon nem tesz túl jót egyik elektronikai terméknek sem, én pedig hosszú távra tervezek (a jelenlegi TV-m is 8 éves lesz idén).
Illetve látom itt a topikban, hogy lehet mókolni a TCL tévék szoftverét. Kérdés hogy enélkül mennyire hibamentes a készülék? Nem igazán szeretnék ilyesmivel foglalkozni, jöjjön rá az új Android aztán kb. ennyi fontos.
Örülnék ha P715 és C715 tulajok is megosztanának velem néhány tapasztalatot főleg ha van összehasonlítási alapjuk mondjuk Samsung vagy Hisense TV-kel. -
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5331 üzenetére
Attól függ mennyi a P715?
Ha nincs jelentős különbség akkor érdemes a C715 qled tv-t választani
Nekem nincs jelenleg TCL,de mivel ez a brand topkja itt van sok C715 tulaj. -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5322 üzenetére
Az hogy lesznek e képhibák vagy milyen a panel minősége az csak kibontás után fogod látni de ez vonatkozik a többi markára is. Ha ennyi fér bele a keretbe rendeld meg nyugodtan max 14 napon belül visszaküldöd ha nem tetszik.
-
rainman72
nagyúr
válasz
tomboy0013 #5322 üzenetére
Ha kicsit hamarabb keresel tv-t,többször volt akcíóba az 55P815
130-140ért,de kifutott!
A P715 egy VA paneles tv,jó kontraszttal és jó fekete színnel.
Sötétben tvzésnél jobb választás,mint az ugyan ilyen méretű ips Lg.
Op.rendszer mind2 márkánál jó,az androidnál az előny,a több ezer app miatt.
Lg-t inkább csak az HBO GO és a Magic remote miatt érdemes venni,főleg annak aki pont erre utazik,illetve mindenképpen ips-t szeretne.
A TCl 55C715 ára is elég mozog,viszont az már qled tv,30-40ezres felárat megéri.170e volt a legolcsóbb talán
Ha nem sürgős érdemes megvárni az idei modeleket,sztm 1-2 hónap és kezdenek beszivárogni. -
tomboy0013
veterán
Sziasztok, TV vásárlás előtt állok és kinéztem egy TCL 55P715-ös TV-t. Érdekelne ilyen típus tulajainak véleménye. Nincsenek nagy igényeim, jelenleg egy 7-8 év körüli Samsung UE40EH6030W-t használok Mi BoX S-el. MyTV miatt szükségem lenne az Android TV- rendszerre így találtam rá erre a modellre. Nincs sok infóm erről a márkáról és jó tesztet sem találtam a TV-ről. Érdekelne, hogy hozza-e a MiBox sebességét a TV rendszere és hogy képminőségben hasonló-e a 150 ezer körüli Samsung és LG-k képminőségéhez (már ha itt egyáltalán kérdezhetek ilyet)? Van-e foltosodás, színhúzás, szaggatás stb. Néztem a C715-öt is, de őszintén szólva nem tudom miért érhetne meg 50 ezerrel több felárat? Eddig sem voltak nagy igényeim, csak ne legyenek idegesítő és feltűnő képhibák. Nincs hangrendszerem sem így a hangminőség sem igazán érdekel. Eddig sem voltak nagy igényeim, csak ne legyenek idegesítő és feltűnő képhibák. Nincs hangrendszerem sem így a hangminőség sem igazán érdekel. Vigye szépen a MyTV-t, HBO GO-t meg nCore-ról leszedett 4K filmeket, ennyi.
-
Noctilux
csendes tag
Sziasztok! Egy éve használok egy 55x815-öt és most kezdtem végre filmeket nézni.
Már minden simítást, zajszűrést ami létezett kikapcsoltam, de még így is össze akarja kenni a képkockákat, ami egy mozifilmnél elég zavaró.
Mit tehetek ezzel?
V8-R815T02-LF1V606.017668 (ennek a vége a fw ver?) -
Niky&Sanyi
újonc
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
tomp
félisten
válasz
Niky&Sanyi #5318 üzenetére
Lehet rajta más is. A lényeg, hogy a frissítő zip NE legyen semmilyen mappában!
-
Niky&Sanyi
újonc
Nagyon szépen köszönöm a választ
akkor már csak egy buta kérdést teszek fel a pendrive-on baj ha van valami más vagy csak a Zip fájl legyen rajta ?
-
tomp
félisten
válasz
Niky&Sanyi #5316 üzenetére
A letöltött zip fájlt ne csomagold ki hanem úgy másold rá egy NTFS pendrive-ra. Helyi frissítés opcióval menni fog.
Régebbi verziót is ugyan úgy kell felrakni. Semmi extra. -
Niky&Sanyi
újonc
Letöltöttem a 623-as verziót felszerettem volna tenni a TCL C715-re de nem ismerte fel a pendrive-öt a tv.Milyen formátumnak kell lennie a fájlnak ? Illetve ha nem jó a szoftver és a 606-ot szeretném pontosan hogyan teszem vissza ? Köszönöm előre a válaszokat
-
RVR400
veterán
Keresgéltem kicsit.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Niky&Sanyi #5307 üzenetére
[link] ott va hozzászólásokba a 623 felette meg a többi.
-
Niky&Sanyi
újonc
Hogy tudom leszedni a 623-at és ha nem jó akkor hogy tudom visszatenni a 606-ot?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Niky&Sanyi #5303 üzenetére
Ha gondolod megpróbálhatod a 623-at max visszateszed a 606-ot!
-
Niky&Sanyi
újonc
Megnéztem ,606-os van rajta
-
Kiskutya
veterán
válasz
Niky&Sanyi #5301 üzenetére
V624 ez ugyan úgy 9es csak pár napos béta verzió. Menüben nézd meg neked hányás szoftver van?
-
Niky&Sanyi
újonc
Ezeket már bekapcsoltuk rég és nem működik így sem . Csak nem értem ha bekapcsolom az erősítőt ebben a menüben felismeri de nem csinál semmit . Ha kikapcsolom a tv-t akkor kikapcsol az erősítő és a ps4 is de ha bekapcsolom a tv-t akkor nem kapcsol be az erősítő viszont a ps4 tv-n keresztül is ki-be tudom kapcsolni . Egyszerűen nem értem , gondoltam már szoftverre mert nekem a 9-es van . Neked hanyas van rajta ?
“Hey Google “ asszisztens is csak akkor működik ha angolra állítom a tv-t neked ? Köszönöm szépen válaszod ☺️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest