- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
rainman72 #5332 üzenetére
Áfa nélkül 120-ért tudnám venni a P715-öt, a Telekomnál meg új előfizuval 106-ért ha lenne készleten, de mivel nincs így a 120 áll szemben a 175-tel. Bár lehet nem cégre venném a P715-öt a 14 napos elállás és a garancia miatt így inkább a 150-es ár lenne a reálisabb). Nehéz így hogy nem tudom megnézni élőben. A média markt-ba szétneztem, a Hisense-ek képe tetszik nagyon(meg a Samsung-ok képe is), csak olvastam hogy a gyors mozgás megjelenítése nem az erősségük a Hisense TV-knek és melegszik is rendesen a készülék ami gondolom hosszú távon nem tesz túl jót egyik elektronikai terméknek sem, én pedig hosszú távra tervezek (a jelenlegi TV-m is 8 éves lesz idén).
Illetve látom itt a topikban, hogy lehet mókolni a TCL tévék szoftverét. Kérdés hogy enélkül mennyire hibamentes a készülék? Nem igazán szeretnék ilyesmivel foglalkozni, jöjjön rá az új Android aztán kb. ennyi fontos.
Örülnék ha P715 és C715 tulajok is megosztanának velem néhány tapasztalatot főleg ha van összehasonlítási alapjuk mondjuk Samsung vagy Hisense TV-kel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest