- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botika89
tag
válasz
mikrofon #7511 üzenetére
Mondjuk ez igaz! Én pl csak játékra használom ! Ahol jól hallatszik hogy hol lépkednek vagy épp hol lőnek épp ezért írtam hogy nem csak humbuk a térhatású fej hallgató ráadásul DTS X 7.1! 2 éve van meg eszemben sincs le váltani nagyon jól végzi a dolgát ! Filmhez van atmos rendszerem!
-
Botika89
tag
Az 5.1 térhatású hangzás filmekhez- játékok hoz való ! A stereo a zene alapja! A fej hallgató tér hangzásával kapcsolatban ajánlom figyelmedbe a Logitech g935 öt nekem ilyen van már 2 éve napi használatban előtte is Logitech volt az g231 na ahhoz képest a g935 hatalmas előre lépés főleg térhatású hangzásban!Ráadásul DTS X v2.0
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #7401 üzenetére
Arra én is igen!
Tegnap be dugtam a 2 tb merevlemezt tv-ben be nyomtam egy 60gb DV filmet kodirol meg halt nem bírta le játszani ! Meg próbáltam saját lejátszóval ! Hat ott meg rosszabb volt! Shield tv pron keresztül vígan megy minden! Azért próbáltam lássuk a dolby Atmos logó elő jön-e de nem se dts x HD master semmi csak DV és HDR10 !
Kiváncsi leszek a shield tv prora lesz-e android 11
-
Botika89
tag
Az android 11 be került még 1 plus opció a c715 menüben ALLM (auto low latency mode) pl ha konzolod van PS4-ps5-Xbox automatikusan at kapcsol game modba a tv! Eddig manualisan Kellett kapcsolni!
A HDR anyagoknál gyengébb lett a fényerő!
-
Botika89
tag
A dolby Atmos logót nem látom mostanában ! Másnak is el tűnt vagy mi van? Pedig a jel Atmos és az erősítő is ki jelzi TV-n csak dolbi vision jelenik meg ! A dts x s társai sem jelennek meg! Vajon miért?
-
-
Botika89
tag
v653 [link]
-
Botika89
tag
Csak szólok nálam a 650 fw minden hülyeséget csinál nincs hang akkad a kép távirányítót sem ismeri fel stb !megy vissza a 645
-
Botika89
tag
Én is egyet kaptam!utána vettem egy kicsit amiről kopnak a gombok!nem rég vettem ezt ami veri mind2őt
[kép]
-
Botika89
tag
A 65 c715 támogassa az eARC ot vagy csak ARC?Mivan akkor ha rá kötök egy eARC os atmos erősítőt ?nem fog menni az atmos? Vagy dtsx ?gondolkozom egy atmos sony erősítőn!valakinek van ilyen komboja itt?
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #5679 üzenetére
Nekem előtte egy Logitech z906 volt rá kötve és azt váltotta a JBL de nem csalodtam!Sőt hang minősègben,Basszusba sokkal jobb a JBL! terhangzasba jobb a z906! hissz 5 külön álló hangszóró van de mint írtam hogy picivel nagyobb mint 1 méter széles kis cuccbol jön a hang de abszolút nincs az az érzés hogy onnan jön a hang van itt is térhangzás csak nem olyan precíz! Na meg hogy ilyen kis hangszorokbol milyen hangerő préselődik ki hihetetlen
torzításnak nyoma sincs bármilyen beállításnál lehet az max hangerő max basszus! Le a kalappal
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #5649 üzenetére
Figyu nem tudja azt amit egy igazi 5.1 de... most az én JBL bar 5.1 ből kiindulva mondom ezt úgy hogy előtte 5.1 volt és van is most is!olyant tud hogy pl akciónal a toltenyek a fűled mőgőt repkednek stb mondjuk az enyém multibeam technologias na mind1 azért nem lehet össze tenni egy igazi hazimozival de azért meglepő hogy mit tud!és nincs kabel rengeteg sem!
a basszus na az igazi fal rezgetős!
-
Botika89
tag
válasz
feriferi12 #5623 üzenetére
Nekem alsó-felső sáv nem zavaró jó sötét fekete nem tűnik ki!és én nem is állítottam a fekete menüt!
a shielden belül is van szín állítás lehetőség próbáld ott is állítgatni!
-
Botika89
tag
válasz
feriferi12 #5612 üzenetére
En Shield Tv Proval használom de nekem a HDR gyönyörűen megy a HDR javítás opcióval de anélkül is
-
Botika89
tag
válasz
tomboy0013 #5383 üzenetére
Utolso képnél piros háttérrel elég jól látszik!
-
Botika89
tag
válasz
Drpesti1985 #5198 üzenetére
Az szép kijelentés!
-
-
Botika89
tag
Igen az az aranyközéput nekem is volt előre ugye LG 6950 nel volt ilyen opció mozgás javító aztán én is közepesen használtam!sport műsorral pedig maxon ami nagyon jól nézet ki!de aztán jött a csere akkor picit zavart hogy darabos de így hogy most van a Shield Pro nekem tökéletes minden!
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #4990 üzenetére
Ezt mondtam én is hogy más tvken ami támogatja az atmost ki mutassa a netflix tcl nem!amúgy a ps4 pro hoz képest nem érzek én akkora előre lépést(kivéve a sebességet!)MÉG!de 1-2 év múlva mikor lesz rá tartalom ütni fog az!series x nél nézelődtem beállításokkal a 120fps meg a 8k xbe van többi minden pipa Hdr10 vision stb!
-
Botika89
tag
Boldog Új évet mindenkinek!
ma hozzá jutottam egy Xbox series X ez kb 1 hónapig nálam lessz!ma teszteltem kicsit a 65"C715 őn a Cyberpunk 2077 el így elsőre elég jól muzsikált a tv! játszottam kicsit a kép beállítással szép HDR képet ki lehet hozni belőle!mondjuk ps4 pro is gyönyörűen megy!
-
Botika89
tag
"Ha így van bekötve, akkor TV-n a Shield-et úgy fogod elérni, hogy TV forrásnál az SB-t kell kiválasztani."TV forrásnál nekem külön van a Shield nem soundbart kell válasszam!
Sőt még a nevet is magától adta!tehát hiába hogy a shield ből megy a soundbar HDMI IN be!TV forrásnál Külön van minden!első bekötésnél így gondoltam én is hogy SB kell válasszam hogy elérjem a Shieldet!de külön pakolt mindent szépen ami pozitív!
-
Botika89
tag
válasz
tothjani81 #4852 üzenetére
Nem tudom de ehez az árhoz képest szerintem korrekt a HDR!
persze vannak olyan tvk hogy HDR tartalomnál a nyálad el folyik de nem ezért az árért!65 c 715 Netflixen az Our Planet nél DV pl nekem is le eset az állam!
ha valaki csucsszuper HDR képet akkar az nem ebben az árban néz tvt szerintem!
-
Botika89
tag
Igen utána olvastam!de akkor is szépen megy 60 frame el amúgy meg én nem nagyon látom itt a különbséget mármint SDR-HDR között!azt viszont igen hogy a shielden keresztül nem darabos a kép!szép fluid!meg sokkal szebb a DV is!nem nagyon volt időm tesztelni de majd még írok mik a fejlemények!
-
Botika89
tag
Na szóval kérem!ugye itt eddig a YouTube 4k 60 HDR úgy ment mintha 30 fps lenne nem pedig 60 meg közbe be is lagolt!itt a shield tv röhögve megy minden ami eddig botrányos volt a tvn!
azért milyen hogy 2020ba úgy adnak el tvt hogy mindent tud ez aha csak nem úgy ahogy kéne!mert hogy nekem amióta meg van azóta botrányos a moroccos meg a Costa ricas videó!pedig a 2018 6950 LG tökéletesen megy!most hála a shield nek ez is pipa!+170£ ért!Köszi TCL ja meg a menü...te jó ég az ahogy a tvn megy meg ahogy a shielden ég és föld!
-
Botika89
tag
válasz
Drpesti1985 #4798 üzenetére
Nálam a 606 os már megjelenés óta fent van !nekem nincs ilyen problémám!
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #4764 üzenetére
Nálam kabelos a net a tvbe nem hinném hogy a net sebesség miatt lenne darapos a kép!ezt mikor meg vettem a tvt akkor is darabos volt most is az!telon pcn mindenütt szép fluid akármilyen YouTube 4k 60 hdr tartalom de a tvn nem főleg gyorsmozgasnal olyan darabos
ja és az LG 6950 is tökéletes a YouTube 4k 60 HDR ugyan az a net
-
Botika89
tag
válasz
darius09 #4683 üzenetére
Nekem korábban a logitech 5.1 el csinálta hogy egyet egyet pattant a hang mintha újra csatlakozna ki gyult minden led az 5.1 vezérlőn is!ezt az összes fw allatt el játszotta!de mióta a jbl soundbar van nem tapasztaltam ilyent!
logitech 5.1 optikan volt!jbl soundbar hdmi csatlakozik!
-
-
Botika89
tag
Nem tudom nektek mi van a netflixel meg a DV el nálam minden tökéletes netflix allatt!felirat nem változtatja a fenyerot meg stb minden úgy megy ahogy mennie kell
micro dimming magas beállításon van dinamikus kontraszt alacsonyan fekete sav ki!pöpec minden!
-
Botika89
tag
En is le kontrolláltam már nem tudom hányszor de semmi pöty nincs sehol!szemeim kápráznak
de ha lenne én biztos vissza küldeném!mondjuk én Londonban élek és az AO.com oldalról rendeltem!de az nap mikor meg kaptam a tvt fel is hívtak és meg kérdezték hogy nézteme át a tvt valami gond vane stb stb fel óráig érdeklődtek elégedett vagyoke meg ilyenek!nekem az volt az első dobozból ki at néztem valami karc ütés nyomok semmi utána be kapcs aztán teszt és hívtak is hogy mi van!hála istennek minden ok!főleg most így a 1276578 frissítés után! Mert az eleje rázós volt kicsit! Július 28 tol vagyok gazdája!
-
Botika89
tag
válasz
varadigabor #4484 üzenetére
Én így biztos nem tartanám 1 percet sem!nem 2 forintról van szó!az ember a pénzre rá dolgozik keményen!
-
Botika89
tag
606 fw ma kicsit tesztelgetem ami egyből feltűnt az a darabos mozgás ami eddig nekem szúrta a szemem úgy veszem észre ki javították!netflix és külső hdd teszteltem!ps4 pro megint csak gyönyörű a HDR!
így tovább TCL
-
Botika89
tag
Gyerekek azt valaki meg magyarázza hogy ugye a c715 be van atmos be is van kapcsolva de...Netflix csak 5.1 be írja !!
ki próbáltam le választottam a soundbart a tv rol hogy lám mit csinál de ugyan úgy 5.1 !valami magyarázat?valaki? Most néztem utána!kaptam egy tesztet ahol írjak hogy decemberben meg kapja a c71 szeria az android 10 et és akkor elérhető lessz a dolby atmos netflixen!c715 őn
kíváncsi leszek
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #4208 üzenetére
Én emlékszem mikor vettem az LG a papirján is írta a trumotiont meg menübe is ott volt 3 különböző módba lehetett állítani!sport műsorral kiváló cucc!filmnél en is ki kapcsoltam de f1 nél mindig bekapcsoltam és nagyon jól mutatott jo fluid volt a mozgás!nekem ez hiányzik nagyon c715ből
-
Botika89
tag
válasz
hardwareguru #4074 üzenetére
Ez a távirányító úgy szar ahogy van!kopnak a gombjai közbe nem működik közbe igen!az amit adnak vele a hosszúkás sokkal jobb!finomabb puhább a gumi gombok mint ezen!nekem nem jött be !lehet vesszek egy RC602S !
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest