- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #10145 üzenetére
Nem.
-
redati
tag
válasz
szatyor1972 #9953 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #9953 üzenetére
Mi a jelenlegi száma?
-
hangya7
tag
válasz
szatyor1972 #5339 üzenetére
Köszi, ezt az oldalt én is megtaláltam, itt csupán két dolog nem szerepel : a megjelenési dátum és az ár
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #4466 üzenetére
Én nem szoktam. Max ha valami gáz van megcsinálod.
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #4460 üzenetére
Nincs, beállítod a képet ahogy tetszik! A micro dimminget ajánlom próbáld ki szerintem jó cucc a fényerő beállításokba található.
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #3135 üzenetére
-
hunaqua
addikt
válasz
szatyor1972 #1265 üzenetére
"Nekem olyan mindegy ki a szerviz a lényeg, hogy valaki megcsinálja és ha netán ez nem menne akkor kapok egy új készüléket vagy vissza adják a pénzt.
Ez mind le van írva a garancia papíron."Pont erről van szó,és ez nem is igazából az Emagra vagy az Alzára vonatkozik,azok remélhetőleg maradnak.
...arról az összes többiről,aki teljesen bizonytalan,hogy lesz még akár egy év múlva is? Akkor kinek lobogtatod a garancia jegyet? Hiába hívsz bármi számot,nem lesz aki felvegye,és futárt sem küld Neked senki! Pedig papírod van róla! Olyankor mi van?
-
hunaqua
addikt
válasz
szatyor1972 #1263 üzenetére
Nekem Sony.Ezért is foglalkozom evvel a garancia kérdéssel.A Sony is simán "meghalt" 14 hónapos korában.Viszont kijöttek ( lehet tudni ki az importőr,fordulhatsz kérdésekkel is oda,tudni az adott városban ki a szerviz (ek!) ) ,javították,nem lett jó,kértem vissza a termék árát (nem is cserét!). Két héten belül megkaptam az utalványt amivel bementem az MM-be ahol vettem,és a kezembe nyomták a termék vásárlásakor kifizetett teljes összeget.
Ez a garancia egyre fontosabb,ezek a mai tévék élettartalma már messze nem olyan mint rég és az mindegy,hogy Sony vagy LG vagy akár TCL, meghibásodhat mind.Ezért tényleg szuper ha valamire 5 ÉV Garancia!! van,amennyiben ez nem csak sima üres marketing. -
Gino20
őstag
válasz
szatyor1972 #1189 üzenetére
Szia!
Megjegyezném, hogy nem vagyok guru, de a napokban - hetekben ugyan ezt zongoráztam végig. Volt szerencsém TCL-hez (EP660), viszont végül én visszaküldtem, de nem azért mert gagyi volt, hanem mert rájöttem, hogy az igényeimnek nem elegendő ( korábbi TV-m is jobb volt hardveresen - szoftveren csak nem tudtam). Ár/érték arányban viszont az EC780 nagyon jó opciónak tűnik, sőt ( [link] 10 bit, DV, Onkyo hangprojektor miatt átlagosnál jobb hang......). Ez amúgy Alza-ban Bp Róbert Károly krt-on ki is van állítva, viszont ha nem ragaszkodsz a saját nevű számlához, akkor ez nagyon jó opció lehet (remélem ez trollkodás TCL fórumon) [link]
Igaz 40-el több, de samu qled és 3m-re a 65" pazar
vagy amúgy ez is jó vétel (pl. 120Hz-es panel) ha van helyed a 65"-nak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest