Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Üdv ismét, Mit gondoltok az 55" C815-ért jó ár lehet a 230-ért az Alzánál? Gondolom már nagyon nem lesz elérhető máshol, sem pedig jobb áron mivel nemsokára jön az új széria. Gondolom a C825 jóval többet fog kóstálni még egy jópár hónapig. Elengedtem a 200 alatti TV vásárlást, szeretnék qled-et és viszonylag jó hangot és android-ot is. Ez az egyetlen modell ami úgy igazán tetszik majdnem minden téren(az 50-60Hz és Edge LED mondjuk nem annyira, de ezen az áron valahol kompromisszumot kell kötni). A 150.000-es kezdeti ártól elég messzire kerültem amit eredetileg TV-re szántam. Bár a hosszú távú használat miatt szeretnék technikailag előrébb lépni egy mezei LED LCD-ről. HBO GO-ra és letöltött filmek-re használnám elsődlegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest