Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Garry84: Sumák aprós?
- Őskoczka
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
rainman72 #5332 üzenetére
Áfa nélkül 120-ért tudnám venni a P715-öt, a Telekomnál meg új előfizuval 106-ért ha lenne készleten, de mivel nincs így a 120 áll szemben a 175-tel. Bár lehet nem cégre venném a P715-öt a 14 napos elállás és a garancia miatt így inkább a 150-es ár lenne a reálisabb). Nehéz így hogy nem tudom megnézni élőben. A média markt-ba szétneztem, a Hisense-ek képe tetszik nagyon(meg a Samsung-ok képe is), csak olvastam hogy a gyors mozgás megjelenítése nem az erősségük a Hisense TV-knek és melegszik is rendesen a készülék ami gondolom hosszú távon nem tesz túl jót egyik elektronikai terméknek sem, én pedig hosszú távra tervezek (a jelenlegi TV-m is 8 éves lesz idén).
Illetve látom itt a topikban, hogy lehet mókolni a TCL tévék szoftverét. Kérdés hogy enélkül mennyire hibamentes a készülék? Nem igazán szeretnék ilyesmivel foglalkozni, jöjjön rá az új Android aztán kb. ennyi fontos.
Örülnék ha P715 és C715 tulajok is megosztanának velem néhány tapasztalatot főleg ha van összehasonlítási alapjuk mondjuk Samsung vagy Hisense TV-kel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest