- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Kiskutya #5381 üzenetére
Néhány képet berakok ide a C815 képernyőjéről. Van ahol jobban van ahol kevésbé észrevehető a bevilagítás. De a fénykép nem igazán adja vissza a valóságot.
Leginkább a tudat zavar hogy ott van, amúgy nem venném észre csak folyton odanézek mert tudom hogy ott van.
Mindenesetre van 14 napom addig megálmodom mi legyen.
Egyébként az Alzánál úgy néz ki így járok a kijelzőkkel: Pocophone F1-et vettem tőlük anno aminek alul bevilagított a kijelzője, kicserélték egy új példányra és annak is ugyanolyan bevilágítása volt. Beletörődtem és zavar kb 1 hónapig azóta eszembe se jutott hogy odanézzek. Valószínűleg ezzel is így lennék. Annyira utálom hogy semmi se lehet tökéletes a mai világban... A Poco F2-őm AMOLED panelja se homogén, a laptopom 4 sarkából 3 bevilágít, kész nyomor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arena Breakout: Infinite
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest