- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Ha nem jön össze, mert tényleg nem lehet tanítani, akkor 1-2 ezer forint körül vannak ilyen távirányítók Aliexpress -en. Mindenképp fontos az, hogy tanulni is tudjon, mert egy-egy droid frissítés után lehet néhány funkció nem működik.
Droid 11 alapon például volt hogy működött a vissza gomb, aztán egyszer csak nem...főverzió váltás nélkül. 12 -nél nálam szintén nem működik. Mindegyik már a Google TV felület volt.
Én PC miatt vettem ilyen távirányítót, csak kipróbáltam különböző TV OS -en is. De szívesen ránézek valamire TV -n is, ha kell.
Szerk.:
Nekem ez a fajta van. Nagyobbat vettem, ami kétoldalas, mert nálam a szövegbevitel is szempont volt. -
ferob
őstag
Az általad használt 65C715 típusú készülékre az utolsó működő frissítés Android TV 9-es rendszer alatt a V660. (Létezik a V662 is, de hibás a Dolby Atmos támogatás.)
Elérhető az Android TV 11 is, viszont ezzel lassabb a készülék, de az utolsó működő frissítés a V715. (Létezik frissebb, egészen a V728-ig, de hibás a Dolby Atmos támogatás.)A Netflix alkalmazásból is létezik a 11.0.9 verzió apk formában, amit ha nem találsz az interneten, vagy esetleg valamelyik frissítést, akkor írj egy üzenetet és szívesen elküldöm.
-
embe
nagyúr
Az .apkm fájl telepítése megoldható a SAI: Split APKs Installer alkalmazással.
-
-
RVR400
veterán
Felraktam a V660-at, ez egy P715, ezzel már csak feleannyira marad rajta a világítás. Kipróbálom még majd egy V715-tel, ha azzal sem megy, akkor egy 653-mal. Ha ilyen marad bármilyen próbálkozással, akkor megy a háztól, és többet nem is akarok TCL-t látni.
Teljes sötétben húzd ki a 220-at, és várj míg a LED is kialszik. Nekem szépen lassan teljesen elfeketedik így az egész, addig nagyon gyengén látszik, higy az egész panel világosabb.
-
betmen3
csendes tag
Helló!
Sajnos engem is utólért a kártyahitelesítéses hiba. 645 ről frissítettem 715 re egy ideig működött de tegnap a kártyaszámot akartam megnézni ezért kihúztam majd visszatettem és azóta nem jó. Sajnos a 645-el sem működik már. Visszatenném a 636-t IMG-ből de sajnos nem találom tudnátok ebben segíteni?
Köszi előre is.
-
tomp
félisten
Gondolom a Zidoo manuális EDID adatot használ erre és nem a TV-től kéri le.
Amúgy a Shield TV Pro-n mindig van csúszás. Mindegy neki, hogy a tv-n melyik verzió van de legalább a Shield-en van manuális Audio Sync opció. 330ms-ot kell megadni neki.
Ugoosnál nincs Audio Sync menü de nincs is csúszás. -
Kiskutya
veterán
Ota 701 van fent. Természetesen mindenkinek más tévézési szokásai vannak ami nekem jó nem biztos hogy neked is jó lesz. Nekem már az elég hogy netflix dv nem akadozik 15-20 percenként. Mióta lecseréltem az erősítőm már a hang probléma is megoldva mivel azon keresztül megy minden.
-
N_A_S
veterán
KODI-ból megy az RTL most, TV2 Play, sokminden más is... az mért nem jó?
Nincs ennyi copás vele
-
embe
nagyúr
Esetleg ha valaki szeretné felrakni az RTL Most-ot, akkor egy kis leírás hozzá. Először töltsd le, majd csomagold ki ezt a 4 db. apk fájlt!
Fájlok.
1: Telepítsd az rtlmost 5.3.1 apk. fájlt.
2: Telepítsd az Rtlmost ATV apk fájlt.Az első fájl maga a program. De ha csak ez van fent, akkor nem lehet kitenni az ikonját a kezdőképernyőre, csak ha a beállítás menü/alkalmazások alatt megkeresed, és elindítod.
A 2. fájl telepítése után lesz egy indító ikon az alkalmazások között, és az már kirakható a kezdőképernyőre.Nálam ekkor az volt a gond, hogy amikor elindult az RTL Most alkalmazás, akkor abba belépve 90 fokkal el volt forgatva a kép. Maga a film jól indult.
Erre a megoldás, ha telepíted a Set oriental appot.
1: Set oriental v.1.1.4 apk . Okézd le amit bedob.
2: Setoriental ATV apk.
Így tedd ki ennek is az ikonját. Ezt ha elindítod, akkor a legördülő menüből állítsd: "Automatic FULL"-ra!
És ennyi.
Annyi a nyűg, hogy ha bekapcsolod a tévét, akkor először a Set Orientalt kell elindítani, majd Home gombbal a háttérbe dobod, és indíthatod az RTL Most alkalmazást.
De ha kilépsz az RTLMostból, mert mondjuk YT.-t nézel, utána már nem kell ismét elindítani a Set Orientalt, elég csak az RTL Mostra kattintani.Köszi a tippet: gyűrű és RVR400 uraknak!
-
gyűrű
addikt
Kodi alatt tökéletesen megy az RTL addon.
Más..
Minden apk kitehető, saját ikonnal, csak gyártani kell egy parancsikont hozzá itt. -
tomp
félisten
Ha android alatt nyomsz egy gyári visszaállítást akkor nem lesz gond a kártyával. Én már próbáltam. Amúgy a hang probléma ugyan úgy megmaradt. Visszarakva a régi rendszert img-ből nem ment a kártya, kellett neki egy reset shop, hogy a hitelesítési adatokat törölje a TV mivel az nem a háttértáron van.
-
-
Bellami
csendes tag
Természetesen így van feltéve, mint írtam, a samsungon műxik is, csak ezen a tv-n nem! Egy mappában és azonos file név, csak a kiterjesztés más. Ezért is megy flottul a másik tv-n. Itt a 19 felirat közül, ami választható, nincs a magyar, amit én másoltam be, csak az integráltak.
-
Kiskutya
veterán
-
gyűrű
addikt
-
SRII
őstag
köszönöm, ezekkel még nem foglalkoztam így leírnád részletesebben?
a tv és a laptop egy wifin van
1, a tv-n aktiválom a fejlesztői beállításokat
2, engedélyezem az usb hibakeresést (ez végigfut ? csak tesztel vagy mi ez?)
3, laptora letöltöm a adb app controlt vagy a tv re?na ennyi telt tőlem ebben a témakörben
-
embe
nagyúr
-
Dyraxx
tag
Ohh, értem már, köszi mindkettőtöknek! Akkor ezért nem sikerült. Egyébként a 677-hez fent kell lennie előzőleg a 660-nak is, vagy mehet az Adroid 9-re egyből?
Máskülönben milyenek? Milyen a 660? Azt írták, hogy van valami soundbar hiba. Csúszás, vagy nem tudom. És a 677 milyen? Kezd már stabil lenni ez az új rendszer? Van valami szemmel látható javulás a képen, vagy csak menü/rendszercsere volt?
-
gyűrű
addikt
Oké akkor itt az invitaló link...
https://t.me/tclupdates_discussion -
turho
addikt
Már csak egy Antutu-teszt kell, és képben leszünk
beszarás, hogy ilyen értékekkel ilyen jól szaladnak a 4k múvik rajta.
Teszem hozzá, a gyári lejátszó sem isten, és néha látok olyan szaggatás-jellegű de mégsem szaggatás hibákat 4k mkv-knál, ami valószínű a célprocinak köszönhető.
(Asztali gamer pc simábban játssza).Mondhatnátok egy best of külső mediaplayert, ami mindent is visz, és jól ad ki 4k-n.
Kezeljen hdd-t. Hálózati lejátszási tudás nem olyan halálfontos. -
RVR400
veterán
Nagy csodák nincsenek, gyakorlatilag az órajelből adódó különbség látszik. Kíváncsi lennék, hogy ha rootolva lenne a rendszer, akkor mennyire lehetne a proci órajelen reszelni, de az már tényleg felesleges erőfeszítés.
A filmek lejátszásánál a hálózati átvitel a legtöbb esetben a probléma, nem a SOC kevés hozzá. Wifin a ping pl simán 35ms körül van, míg kábelen 8 ms, ezt még meg lehet fejelni a puffereléssel mellé, és rögtön meg is van az akadozás.
-
mr.nagy
tag
Igen 11-es es 2020.dec.05. biztonsági szint. Elméletileg már lehet szerezni frissebb csomagot is, de én nem érzem hátrányát és azokba ahogy látom több bug van. Gondolom ezért is nem frissül még ota-n.
Igaz csak pár alaklmazást töltöttem le a store-ból: Nova Player, fájlkezelő -
embe
nagyúr
Megkapta. Vissza is vittem, visszaadták az árát. Az eladó srác mondta, ha ő van ott amikor megvettem, mondta volna ne vigyem - többet visszahoztak.
Berendeltem az Emagnál egy Samu tévét. Elvileg 30.-án elindult a bemutatóterem felé. Az ígéret az volt, hogy 31.-én átvehetem 10 óra után.
Lehet eltévedt az áruszállító, mert a státusza még mindig az 30.-a óta hogy útban van a bemutatóterem felé.Telefonos, személyes érdeklődésre is ezt mondják csak.
Viszont helyben az Euronics üzletben ( tudom nem pontos a készletnyilvántartás ) talán van TCL 43C725 tévé.
Ezzel a modellel van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged