- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astor22
tag
Végig olvastam a tesztet, hát eléggé lehúzta a tesztelő a c715 öt, szabályosan fájt olvasni
-
Astor22
tag
Srácok, a tesztben elírás a maximális fényerő melett a700 cd/m² érték? Az 55 colos modell esetében, eddig én azt hittem hogy 400 cd/m² a maximális fényerő.
-
Astor22
tag
válasz
tomboy0013 #5397 üzenetére
Szia, én pár napja lettem 55c715 tulaj, mivel az előző Philips tv-m elromlott, és ezt kaptam a Telekom tól.
Elsőre nagyon féltem tőle rengeteget olvastam, többnyire jót, és akkor döntöttem úgy hogy elfogadom a Telekom ajánlatát, és nagyon nem bántam meg, olvastam sok embertől meg tesztekben hogy a fényerő kevésnek bizonyul a HDR megjelenítéséhez, de én ezzel vitatkoznék, én látom a különbséget a hdr és nem hdr tartalom között nekem még valamilyen szinten sok is a fényerő, a fekete szín is más dimenzió a Philipshez képest. Esetleg akkor fogom le cserélni ha, lesz hdmi 2.1 és 120hz a 2021 es modellekben. -
Astor22
tag
válasz
rainman72 #5375 üzenetére
Így van! Teljes mértékben egyetértek, és még annyit hogy a bosszúállók végjátékot nézem 4k hdr Ben és egyszerűen nem találok szavakat, olyan gyönyörű. De ahogy Kiskutya mondja vannak olyan emberek akiket meggyőzni nem lehet. Pedig itt van a szemem előtt és tegnap láttam ugyan ezt a filmet egy Samsung q80t-n és esküszöm nem veszek észre szinte semmi különbséget, annyival nem jobb amennyivel drágább, felőlem mondhat bárki bármit. Igen szoftveresen lehetne jobb ez igaz.. Srácok imádom a tvt nem tudom le írni mennyire meggyőzött és hogy mennyire meglepett, jó értelemben.
-
Astor22
tag
Sziasztok, ma egy hete vagy TCL 55c715 tulaj, és egyszerűen imádom. Előtte Philips 55pus7304 típusú készülékem volt, nagyon szerettem, de nagyon felhős volt és sok hely volt bevilágítás. Elromlott és kaptam csere utalvány és ezt a tvt választottam, de nagyon nem bántam meg, sehol egy bevilágítás, a penel gyönyörű tényleg ég és föld. Családban van Samsung q80t de esküszöm nektek hogy sokkal szebb képet nem tudott produkálni pedig sokkal drágább, szóval én nagyon meg vagyok elégedve, végre a fekete szín nem szürke, bárki aki a megvételen gondolkodik, nyugodt szívvel tudom ajánlani, én imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung QLED 8K 65" QE65Q800TATXXH TV eladó!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest