Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabasco
csendes tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
egyetértek!
mivel a bármilyen tartalom közben gyönyörű és tökéletes a kép szemre, nem nézegetek én sem tesztvideókat, nehogy esetleg találjak vmi apróságot és jól megszivatom magam utána a tudattól...
(ami persze valós használat mellett elő sem jött volna/fel sem tűnt volna) -
freeland0806
tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Ez majd sötétebb és szürkésebb hátterű jeleneteknél fog valamennyire látszani. Az én C805ömön is vannak ilyen halvány csíkok csak nekem vízszintesen leginkább. Pl a tévé bal szélétől a közepéig van egy halvány csík, ami kamera le fel mozgásnál észrevehető ha a háttér is homogén és a színek is szürkések. Tartalom függő mennyire kivehető, de normál tartalmakat fogyasztva 70-80 százalékban nem zavaró nekem. Már újonnan is ilyen volt nekem, de mivel előtte volt 3 tévém amin mindig voltak ilyen anomáliák úgy döntöttem nem tökölök tovább és elfogadtam, hogy ez ilyen, és következő vásárlásnál más technológia felé nézek majd. Agyamra ment a visszaküldözgetés és nagyon kellett már végre egy tévé úgyhogy hagytam a francba. Ha most visszaküldöd nagyjából két lehetőség van. Vagy kapsz egy rosszabb panelt, vagy megnyered a lottót és kifogsz egy szinte teljesen homogént. Utóbbira szvsz kevesebb az esély, de nem lehetetlen. Meg ez egyébként szemfüggő ki mennyire érzékeny rá. Nálam pl más nem veszi észre azt, amit én igen. Egyszerűen nem mindenkit zavar, nem arra fókuszál. Ők a szerencsések. De ha téged már most zavar azt tudd, hogy megszokni valószínűleg soha nem fogod
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Blackeventer
üzenetére
LCD -nél nincs igazán egységes panel, ez a technológia velejárója. Ha a felület nagy része rendben is van, akkor a széleken lehet, de a sarkoknál biztos vannak "sötét foltok".
Hogy a többi területen mennyire van, az sajnos változó. Nekem az már zavaró akkor is, ha kevésbé látszik. Mert szerintem új TV -nél nem kell megalkuvónak lenni. Egyéni dolog, hogy kinek mi fér bele. Ha nem zavaró és együtt tudsz vele élni, akkor ne foglalkozz vele.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Blackeventer
üzenetére
Kiket?
Minden márkánál jelen van.
6-700e Sony
-
rainman72
nagyúr
válasz
Blackeventer
üzenetére
Panellotto kinek milyet sikerül kifogni sajnos

-
Kiss4ever
tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Berendeltem én is egy 55ös C6k-t kíváncsi leszek milyen lesz az LG után, én is paráztam a két szélső gagyi lábtól, ezért vettem mellé egy ilyet : [link] az is lassan megjön, majd kíváncsi leszek milyen lesz vele.
-
minilego
senior tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
November 24 van írva szállításnak.
-
minilego
senior tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Szombaton mégis 200 ron-al vettem kevesebbért egy 50C6K-t.
-
hunaqua
addikt
válasz
Blackeventer
üzenetére
Köszönöm szépen!

rainman72
Pár nappal előtte már ki szokták rakni!
-
rainman72
nagyúr
válasz
Blackeventer
üzenetére
Biztos van itt 55C6K tulaj aki válaszol neked.
A vesa talp meg olyan h nem mindenki akar plus költséget,de az annyiért jó vétel.
Barátomnak van ilyen 65s tv rajta perfect,stabil.. -
Pendragon911
aktív tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Erre van megoldás. Mi esetünkben is ugyanaz a helyzet, hogy míg az 50"-os TV széleken elhelyezett talpai megfelelően elférnek, addig az 55"-os már necces. Emiatt szerettem volna én is inkább C7K-t választani, csak az nincs ilyen méretben a kínálatban. Utánanéztem a lehetőségeknek és találtam megfelelő megoldást.
[link]
Állítható a magassága is, stabilnak tűnik és máris elfér
Bár ezt a márkát nem ismerem, de több webshop is kiadta, úgyhogy szerintem jó lehet. Már megérkezett a TV egyébként?
Ja, azt nem tudom, hogy a C6K-n van optikai hang kimenet? -
droti25
őstag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Nekem is tökéletes minden Plex-el!
-
bigrob
őstag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Hibátlanul működik nálam.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Blackeventer
üzenetére
Egy biztos nem 100%-os a rendszer a TCL-en, én pl hiányolom a TV esetén a Plexben a Frissítési gyakoriság váltás lehetőségét, itt hiába kapcsolod be az nem működik, pedig egy fontos és jó funkció, ha nem mesterségesen lekreált képkockákat akar a néző nézni, és ez bizony érinti a többi applikációt is mert bizony ott sem működik a lehetőség, nem vált a TV, olyan mintha a TCL fejlesztő mérnökei nem engedélyezték volna, pedig Chromecast with Google TV-vel megy rendesen a váltás, TCL-en nem megy így, kötve hiszem hogy a hardver ne lenne rá alkalmas.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Blackeventer
üzenetére
Én szoktam használni így, de Chromecast with Google TV-vel is C805-öt, szóval van összehasonlítási alapom Google TV és Plex szinten, kérdezz és megpróbálok válaszolni.
-
válasz
Blackeventer
üzenetére
Nem csak a 144Hz az előnye, hanem (azon kívül, amit ρσгτσ említett) az is, hogy 1008 a local dimming zónák száma, míg a c655-nél 104.
Szerintem egészen más élmény, de ezt mutatja az árkülönbség is.
Véleményem szerint elsősorban akkor lehet érdemes a c655 helyett a c765-öt választanod, ha HDR vagy DV tartalmakat nézel. Ha csak simán SDR filmeket/sorozatokat fogyasztasz, akkor nem feltétlen éri meg a felárat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Blackeventer
üzenetére
A C765 már mini LED, lényegesen jobb megjelenítés, képminőség. Játékra és filmezésre jobb.
A C655 is jó TV, de nem egy kategória a C765 -tel.
-
válasz
Blackeventer
üzenetére
Azt senki nem fogja tudni megjósolni, hogy idén fog-e ennél lentebb menni az ára, azonban az én véleményem szerint nem valószínű, hogy az eMAG BF ár alá fog lőni bármelyik bolt idén.
Azt pedig csak te tudod eldönteni, hogy megér-e neked ennyit.
Ez nem neked szól, de ha már román eMAG BF árak:
- a 75c765 410 ezer forintnyi lej
- a 65c765 pedig 300 ezerNyilván más ország, más adók, így a jövőheti magyar eMAG BF-en lehet, hogy sokkal rosszabb ára lesz, de azért ez biztató.

-
mrmft
senior tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Emagon amit en latok: 55C655 - 229, 55C805 - 249.
Nem lattam ezt a kedvezmenyt amit mondasz. 160-170 korul le is csapnek az 55C655-re. -
boborján2
senior tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Engem a xiaomi telefonnal csúnyán megszivatott , hw szerzív és szoftveres téren is. Én a portára sem engedem be mégegyszer ha egymód van rá.
-
mrmft
senior tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Ha itthon akarsz vasarolni akkor varj meg vele, a 645 kifutasa utan eselyesen lejjeb megy az ara. En a kisebbeket nezem, de alig olcsobb mint a 805 jelenleg... Annyiert pedig egyertelmuen a 805 a jobb vetel.
-
nicu71
addikt
válasz
Blackeventer
üzenetére
Nem hinném hogy a Xiaomi jobb lenne a frissitések terén,sőt🙂 ,viszont a TCL régi motoros a tv gyártásban.Az említett Tcl655 annyira új ,hogy még kb senkinek sincs itt,de szerintem tutira nem lehet rossz,olvasva a specifikációkat.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Blackeventer
üzenetére
Hát nem sok van róla
Kissebb az adatok alapján a fényereje TCL/Xiaomi 450/250 https://www.kitele.com/en/tv-xiaomi-mi-tv-a-pro-65-2025
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eltűnt a fél internet!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- Mazda topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mivel a bármilyen tartalom közben gyönyörű és tökéletes a kép szemre, nem nézegetek én sem tesztvideókat, nehogy esetleg találjak vmi apróságot és jól megszivatom magam utána a tudattól...

Vhiktor