Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
Amit láttam TCL-es appot a tévén, az vagy Play Store-on keresztül frissül, vagy firmwarefrissítés során. Milyen szolgáltatásoknak létezik náluk opcionális firssítése?
Ha annyira sebezhetetlen és biztonságos a tévén a frissítési folyamat, hogy van az, hogy embereknek mégis sikerül brickelniük a tévéjüket manuális frissítés során? Redditen, XDA-n lehet rá találni példákat bőven...
Tehetünk úgy, mintha teljes mértékben veszélytelen lenne manuálisan innen-onnan beszerzett firmwareket telepítgetni, de a valóságban nem az. És szerintem úgy korrekt és teljes a tájékoztatás, ha az esetleges kockázatokat is megemlítjük. De hát nem vagyunk egyformák
Amúgy te hoztad fel a tanúsítványos témát, én csak arra reagáltam (és én legalább offban, ahogy illik). Nem teljesen értem, hirtelen hogyan lett mégis irreleváns a dolog, de you do you.#39007 @Qtya123: Szerintem meg inkább ne próbáld az elemeket „egy teljesen másik típusra” cserélni. Maradj annál a típusnál, amit a gyártó beletervezett
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mozilla Firefox
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest