Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Nem tudom hogyan lehetek ilyen szerencsétlen, az előbb hozták HDT-s srácok a TV-t, lerakták először a járdára, becsipogott egyik srác rajta valamit.
    Közben nézegettem a dobozt, sértetlennek láttam, a futárok felőli oldalra csak úgy nagyjából odakukkantottam, rendben találtam mindent.
    Gyorsan intéztük, hogy egyikkel bevittük az előszobába és mindenki haladhasson a dolgára, borravaló, jóéjszakát és aztán bent látom, hogy az egyik oldalán két kisebb(?) sérülés is van és most bent van a hálószobában az egész letéve és félek hozzányúlni…
    [kép]
    [kép]

Nyílván hozzá fogok nyúlni, csak egyelőre várom még az illetőt, aki el tud szaladni hozzám, hogy videózás kíséretében történjen a megbontás egészen addig, míg megbizonyosodunk, hogy nincs betörve a kijelző, bár szerintem ha be is van törve, szerintem a doboz sérüléseit látva, videó ide-oda, elhajt az eMag és nem tudom, hogy mihez kezdek.
    Az is segítség lenne, ha tudnám, hogy ezek a sérülések a hátlap felőli oldalon vannak-e, de mindkét oldala egyforma, ahogy figyelem, szóval ez is lutri.

Mit tehettem volna, ha még a futárok előtt észreveszem a sérülést?
    Panaszt tehettem volna és elmennek TV-stül és majd aztán a szállító leharcolja a dolgot az eMag-gal?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés