- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
gab1ka #34336 üzenetére
Próbáltam azt is semmi hatása nem volt a villogásra. Igazából lehet ez is szoftveres, de ezt már nem kockáztatom inkább. Az akadással még együtt tudtam volna élni játékmóddal a szép képe miatt, habár azért hagy némi kívánnivalót maga után ez a dolog is, sőt.. de ez volt az utolsó csepp, hogy már attól is félni kell, ha játszok egy olyan játékkal aminek a kontrasztja vagy a fényereje nem tetszik neki akkor elkezd vakuzni a háttérvilágítás. December 11től van nálam a tv, ezalatt az idő alatt minden második napra jutott valami kellemetlenség. Nem merem megtartani, szervíz is lutri ahogy itt olvastam (és nagyon köszönöm aki leírta, hasznos infó volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest