- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEXX_85
tag
Helló!
Tegnap felkerült pendriverol a v420 as frissítés.
Működik! Ami első elsőre feltünt, mintha természetesebb lenne a mozgás. Eddig a mozgásjavitókat csak kikapcsolva tudtam nézni a tvt... Mert borzalom volt a gyors mozgásnál a szaggatott képkihagyós effekt ha csontra rávettem a a vibralas csökkentés aztán szappan opera lett belőle. Egyik állásban sem volt jó a mozgás.. Most viszont 7-s vibralas csökkentésen egész jó.. Így van értelme a javítónak... 😉
Jöttek új beállítási lehetőségek a fénybeallításokban.... [kép]
Szóval nekem tetszik az új szoftver.. Jobb a kép mérföldekkel mint előtte. Élesebb meg dinamikusabb árnyaltabb... Pedig a színekhez, kepmodokhoz nem nyúltam, a mozgás kifejezetten javult..
Viszont tvműsor focináll megjelent a ghosting effekt.. Ami elég zavaró. Nem állandó.. Gyorsabb mozgás és kamera pasztazasnal jön elő. És halványan vibrálva látható a ghost
[kép]
De ha kikapcsolom a képjavítast akkor nem csinálja... 4k stream filmben nem láttam ghostingot. Legalább is abba a párban amit gyorsan meccs után néztem, hogy fenn áll e a probléma gyorsmozgasnal.. De ha kikapcsolom a mozgás javítást akkor is jobb a kép mint előtte volt... Remélem majd egy újabb frissítéssel javítják ezt is..
De amúgy pozitív csalódás Összességében a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest