Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MEXX_85

tag

válasz Jigli #33579 üzenetére

Helló!
    Tegnap felkerült pendriverol a v420 as frissítés.
    Működik! Ami első elsőre feltünt, mintha természetesebb lenne a mozgás. Eddig a mozgásjavitókat csak kikapcsolva tudtam nézni a tvt... Mert borzalom volt a gyors mozgásnál a szaggatott képkihagyós effekt ha csontra rávettem a a vibralas csökkentés aztán szappan opera lett belőle. Egyik állásban sem volt jó a mozgás.. Most viszont 7-s vibralas csökkentésen egész jó.. Így van értelme a javítónak... 😉
    Jöttek új beállítási lehetőségek a fénybeallításokban.... [kép]
    Szóval nekem tetszik az új szoftver.. Jobb a kép mérföldekkel mint előtte. Élesebb meg dinamikusabb árnyaltabb... Pedig a színekhez, kepmodokhoz nem nyúltam, a mozgás kifejezetten javult..
    Viszont tvműsor focináll megjelent a ghosting effekt.. Ami elég zavaró. Nem állandó.. Gyorsabb mozgás és kamera pasztazasnal jön elő. És halványan vibrálva látható a ghost
    [kép]
    De ha kikapcsolom a képjavítast akkor nem csinálja... 4k stream filmben nem láttam ghostingot. Legalább is abba a párban amit gyorsan meccs után néztem, hogy fenn áll e a probléma gyorsmozgasnal.. De ha kikapcsolom a mozgás javítást akkor is jobb a kép mint előtte volt... Remélem majd egy újabb frissítéssel javítják ezt is..
    De amúgy pozitív csalódás Összességében a frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák