Új hozzászólás Aktív témák

• Izland`

tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hátha járt már valaki így. Órák óta keresem a megoldást, de eddig nem vált be semmi.

Probléma:
    2 hónapja vásároltam egy TCL 55P655 TV-t, eddig nem volt vele gond, viszont most folyamatosan újraindul. Bejön a TCL felirat, majd a Google Tv felirat, majd fekete kép, és kezdődik újra. Hogyha kihúzom a konnektorból, és utána rögtön, vagy órák múlva bedugom, akkor mindenféle gombnyomás nélkül bekapcsol a tv magától, de csak újraindul folyamatosan.

Amiket eddig próbáltam:
    - Hagytam órákig bekapcsolva, hogy újra és újra elinduljon, de nem lép tovább a Google Tv feliraton, csak újraindul.
    - Kikapcsoltam 1-2 órára, de amint bedugom a konnektorba, rögtön gombnyomás nélkül bekapcsol, és újraindul
    - Távirányítóra soha nem reagál
    - Hogyha benyomva tartom a bekapcsológombot a tv-n, és úgy dugom be a tv-t a konnektorba, akkor a bekapcsológombnál található led állapotjelzőfény elkezd fehéren villogni, viszont 1 perc után így is bejön a TCL a felirat, majd a Google Tv felirat, és újraindul.

Milyen megoldás jöhet szóba? Van rá mód, hogy itthon megjavítsam, vagy mindenképpen kuka (garanciális ügyintézés) vár rám? Jól gondolom, hogy ez szoftveres hiba lesz, vagy simán lehet hardveres?

Soha nem volt tv-m, az elmúlt 15 évben elvoltam nélküle, most végül vettem, és erős 2 hónapot bírt ki. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, de ha valaki tud segíteni, küldök futárral neki egy jóféle cseh sört. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák