Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
HAli.
Engem is a C765-ös érdekelne...
Lassan rácsapnék, DE! Például, az előttem felvetett, gyengébb adással, videóval mit kezd, tényleg annyira szörnyű je. Esetleg a laggolások... Vagy ott van az audio kimenet problematika is. Valahol azt írják (vagy kép is van), hogy van rajta 3.5 Jack, valahol meg, hogy nincs... Régebbi (de nem úgy régebbi, hogy sz@r) DIY erősítőhöz kötném (ugye RCA), jóféle hangfalak társaságában filmezéshez, de ha ezen csak optikai van, akkor neccesebb a helyzet. Akkor muszáj venni egy eARC átalakítót ami RCA-t csinál? Vagy az optikaiból? Elég nekem a szterejó is.
Nagyot vennék, úgyhogy az meg nem kevés péz, ezek meg azért alapvető dolgok, elvárások annyiért. Jelenleg 500K a legóccóbb jó nagyban
Ha használja már valaki, segíthetne mielőtt lejár a BlackendDekkerDéj
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest