Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
HAli.
Engem is a C765-ös érdekelne...
Lassan rácsapnék, DE! Például, az előttem felvetett, gyengébb adással, videóval mit kezd, tényleg annyira szörnyű je. Esetleg a laggolások... Vagy ott van az audio kimenet problematika is. Valahol azt írják (vagy kép is van), hogy van rajta 3.5 Jack, valahol meg, hogy nincs... Régebbi (de nem úgy régebbi, hogy sz@r) DIY erősítőhöz kötném (ugye RCA), jóféle hangfalak társaságában filmezéshez, de ha ezen csak optikai van, akkor neccesebb a helyzet. Akkor muszáj venni egy eARC átalakítót ami RCA-t csinál? Vagy az optikaiból? Elég nekem a szterejó is.
Nagyot vennék, úgyhogy az meg nem kevés péz, ezek meg azért alapvető dolgok, elvárások annyiért. Jelenleg 500K a legóccóbb jó nagyban
Ha használja már valaki, segíthetne mielőtt lejár a BlackendDekkerDéj
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- Samsung 24" TV bontatlan
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest