Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris07
csendes tag
HAli.
Engem is a C765-ös érdekelne...
Lassan rácsapnék, DE! Például, az előttem felvetett, gyengébb adással, videóval mit kezd, tényleg annyira szörnyű je. Esetleg a laggolások... Vagy ott van az audio kimenet problematika is. Valahol azt írják (vagy kép is van), hogy van rajta 3.5 Jack, valahol meg, hogy nincs... Régebbi (de nem úgy régebbi, hogy sz@r) DIY erősítőhöz kötném (ugye RCA), jóféle hangfalak társaságában filmezéshez, de ha ezen csak optikai van, akkor neccesebb a helyzet. Akkor muszáj venni egy eARC átalakítót ami RCA-t csinál? Vagy az optikaiból? Elég nekem a szterejó is.
Nagyot vennék, úgyhogy az meg nem kevés péz, ezek meg azért alapvető dolgok, elvárások annyiért. Jelenleg 500K a legóccóbb jó nagyban
Ha használja már valaki, segíthetne mielőtt lejár a BlackendDekkerDéj
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor