- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
boborján2 #31168 üzenetére
Szerintem ne menjünk megint bele ebbe a vitába. Hónapok óta tesztelem a TV-t, rengeteg különböző fájlformátumot teszteltem, az összes létező lejátszóprogrammal, mindenféle kombinációban, Fire Tv Stickkel is, stb.
Azért bátorkodtam ezt közzétenni, mert ezen a jeleneten nagyon szembetűnően látszik az akadás - még azok számára is, akiknek a szeme erre nem érzékeny - , és számos topiktárs letesztelte korábban, másik Tv-n és firmware-verzióval és semmi gondjuk nem volt vele, tehát nem maga a fájl hibás vagy lejátszhatatlan. Ezen kívül tudnék még más mintákat is közzétenni csak felesleges, ez is kiválóan mutatja hogy valami gond van.
Egyébként a Tv-re telepített Kodin, megfelelő cache beállítások mellett általában nem akad ez a jelenet. De hiába, mert szinte minden lejátszott filmnél látok mikroakadást még mindig, Kodi-n is. A lényeg, hogy valami gond van a Tv-vel, azt mutatja, hogy a gyári lejátszója teljesen használhatatlan, még egy ilyen mezei egyszerű 1080p HDR filmnél is, konkrétan tényleg minden akad rajta, amit nem engedhetne meg magának a TCL.
Ezelőtt egy LG sima led tv-m volt, mindent lejátszott ilyen jellegű akadások nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest