- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kender23 #3198 üzenetére
270 alatt jó vétel! Már többen is vettünk és úgy gondolom elégedettek vagyunk vele. Külső szép minőségi fém keret. A kép szép, fekete elfogadható nyilván nem oled. A fényerő nincs egy q80-as Samsung szinten de ennyi pénzért szerintem jó. A szoftver sokat fejlődött a kezdetek óta, ha erre a tv-re esik a választásod beüzemelés után az első a frissítés legyen majd csak utána tesztelj. A hang szerintem olyan mint a legtöbb hasonló tv-nél nem kiemelkedő de problémákat nem tapasztaltam nem recseg és szerintem kellően hangos is. Tomp kolléga itt szinte minden formátummal tesztelte ahogy emlékszem problémát nem tapasztalt de nyugodtan kérdezz tőle is ha valami kérdésed lenne. 2 problémárol tudok eddig ami szoftveresen remélem orvosolva lesz. Az egyik Ps4-nél csak dolby d hang van dts egyelőre nincs. Ez nem nagy gond mert a dd is szépen szól. A másikról én nem tudok nyilatkozni mert gyenge a netem de már írták páran hogy YouTube-on a 4k hdr 60fps akadozik. Tomp szerint javítható szoftveres gond. Más gond nem nagyon van majd a többiek kijavitanak ha igen.
-
Kender23
aktív tag
Sziasztok, a kiszemeltek között van ez a modell is:
TCL 65C715 QLED UHD ANDROID TV
Mi a véleményetek róla? Esetleg valakinek tapasztalata?
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3194 üzenetére
Az hbo go alig éri el a nézhető szintet. Nem hogy 4k de szerintem még 1080p sincs a felbontás. Ha a régi tévéd kissebb volt akkor azért tűnhetett szebbnek mert a nagyobb méret jobban kihozza a hibákat. Érdemes minél jobb minőségben vagy letölteni vagy netflixet nézni ott már van 4k meg hdr anyag is.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3194 üzenetére
Az alap szoftver amivel kijött a tv egy hulladék, nem véletlen hogy már az elején írtam mit kell feltenni. A 363 a hivatalos oldalról letölthető az is sokat javít. Először ezt tedd fel és utána tesztelj. A 379 bétával sincs semmi gáz azt is ugyan úgy kell felrakni semmi mokolás nem kell. 379ben szebb a hdr kép nem fénylik az emberek arca.
-
kenwood
veterán
válasz
belashx #3193 üzenetére
Ertem, mire gondolsz, nyilvan ez nem oylan,mint egy custom rom a mobilra. Csak en ugy vagyok vele, hogy az menjen ra a keszulekre,amilyen allapotban van,hogy menubol felrakhato.
Egyebkent nem kell a 8. reszt megnezni, eleg ha a focimet nezzuk,az is sotet,es az is baromi pixeles. Mas filmeknel nem ez van, igy szerintem tuti, hogy maga a tartalom gyenge minosegu. Lehet,hogy jobban jarok, ha nem az HBOGO-n nezem,amiert fizetek, hanem lelopom a netrol jobb minosegben a sorozatot ? -
belashx
senior tag
-
kenwood
veterán
válasz
Kiskutya #3191 üzenetére
Probaltam pcrol hdmin,meg a tvre telepitett appbol is.
Szerintem mar az HBO is eleve agyontomoritett fost streamel.Mi az a 379fw, mar becezgetjuk is oket? Nekem nincs semmi haromjegyu a menuben.
Kernelnel ha az utolso 3 karaktert kell nezni,akkor 277, a pont elott 317 van.Automatikus updatet nem enged,azt irja a legfrisebb,betat es feleksz szoftvert pedig nem hasznalok sem mobiltelefnon telefonon,sem tvn.
Csak olyat ,ami magatol felmegy,nem kell ganyolni. -
kenwood
veterán
Ha valaki nezi a raised by wolvesot C715-on,csekkoljon plz valamit nekem :
8. resz, azok a jelentek, ahol Mother a barkaban van,es sotetek, nalatok is gyalazatosak ?
Ilyen youtube 360p szinten van nalam. Ami fekete lenne az ilyen szurke-barna pottyos pixelhalom, mint azok a divxek,amikbol 700 mega 1.5 ora. -
fila
senior tag
Rendeltem egy 40ES560 típusú TV-t a hálószobába. Méretben ez volt a max ami elfért, és androidos, 5 év t-home jótállásos, ezért esett erre a választás. Sony, LG, Samsung nem játszik, nincs ebben a méretben elérhető modelljük.
A márka nem ismeretlen, évekkel ezelőtt két telefonom is volt Thl T5, és T7.
Android TV-m is van, Sony 65XF8596.Egy Orion 32-es HD ready felbontásút TV-t vált. Jövő héten érkezik meg, remélem nem okoz csalódást. Az előzőnél biztos jobb lesz.
-
Piftuka
veterán
válasz
kenwood #3157 üzenetére
"A kep rendben van, de nem tudja utolerni a haver XE85 sonyjat."
Én erről még előtte szóltam.
Tudod... "almát az almával" érdemes összehasonlítani.
-
tomp
félisten
válasz
amadeus11 #3175 üzenetére
A 2014-es Sony TV-m gyakorlatilag 1mp elteltével ad képet és hangot de kb ennyi. Fél percig utána még semmit se lehet csinálni. Hangerőt módosítani se! "Kérem várjon" üzenet jelent meg mivel a háttérben töltötte a szoftvert.
Nekem napi max 2x kell bootolni a TCL-t. Bőven kibérom. Legalább ha már van kép és hang, bármit lehet csinálni mert betöltött az android. -
amadeus11
senior tag
Szerintem nagyon gáz ez a 10 másodperces bootolás. Tudom, hogy az android miatt van és kis részesedésű tévére nem fognak alkalmazásokat fejleszteni ezért választották ezt a megoldást, így jött képbe az android, de ez számomra elfogathatatlan és nevetséges egyszerre. Részben ezért küldtem vissza egy androidos Sony-t (ami néha csonttá fagyott a menüben való mászkálás során). Nem tudom a csatorna váltás itt mennyi idő, de ott az is kín volt kivárni (3-4 mp az 1-2 helyett). Samsungot vagy LG-t bekapcsolod, egy másodperc és tévézhetsz. Tudom, hogy kompromisszumot kell kötni, hacsak nem tudod megfizetni a top kategóriát. Hát, ez ilyen!
-
Kiskutya
veterán
Egy érdekes dolgot találtam akit érdekel nézzen rá, Google fordításba olvastam én is android 11-re frissülnek hamarosan a tévék. [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3171 üzenetére
Nem is a fogyasztás a lényeg számomra hanem azt vettem észre ahogy tomp is írta hogy gyors bekapcsolásnál mintha sávosodna a kép gyors mozgásnál. Mondjuk ezt még régi fw-vel tapasztaltam lehet az újabbak már javították de úgy megszoktam hogy engem nem zavar az a pár másodperc.
-
tomp
félisten
Androidos médialejátszómnál is 2 opció van a power gombra.
Power Off: leáll teljesen a rendszer és az alaplap.
Standby: RAM-ban marad a rendszer.Én használnám a gyorsindítást de nálam ha így kapcsol be a TV akkor felhős sávos lesz a kép.
Nem árt neki amúgy. Csak kényelmi funkció.
-
kenwood
veterán
válasz
Kiskutya #3164 üzenetére
Jogos. Nekem logikusnak tunt, hogy az XG85 az XE85 ket evvel fiatalabb,tovabbfejelsztett valtozata, A spec alapjan inkabb az erosen butitott verzio. Igy mar ertheto, miert akciozzak be 300k ala.
Az viszont nem ertheto, hogy miert kell azonos modellszammal joval alacsonyabb kategoriaju tvt kiadni.
Samsungnal is ugyanez van,az idei Qledek azonos sorszam mellett sokkal gyengebbek a tavalyiaknal.
Igazi patkany dolog ez,mint a 19 szal cigi , a 90 darabos zsebkendo,meg a 250 grammosnak kinezo 175 grammos yoghurtUI: baromi jo lenne egy olyan talp a tcl tvmre, mint ami az XE85-nek van (hasonlot rak a Hisense is a Qledre).
Ezerszer jobban nez ki,mint ezek a csirkelabak. -
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3157 üzenetére
Egyébként nem biztos hogy rosszul jártál ha már a 3 tévét nézzük [link] az xe azért jobb az xg-től viszont szolgáltatásba kevesebbet tud. A tcl a 100hz kivételével nincs szégyenkezni valója. Nyilván az ár is számít azokat nem néztem de ahogy nézem az adatokat a 3 közül még így is a tcl a nyerő nálam.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3157 üzenetére
Frissítés javít a kép minőségén is nem tudom melyik verzio van fent neked? Adunk majd linket ha kell érdemes a 376 vagy 379 és verziót felrakni. Van gyors indítás a tvben de én inkább mindig kivarom azt a pár másodpercet inkább legyen tiszta boot. Egy nap max 1x vagy 2x van ki be kapcsolva. Szoftveresen folyamatosan javítanak a tévén remélhetőleg idővel minden gond megoldodik.
-
Botika89
tag
válasz
Drpesti1985 #3155 üzenetére
A Costa Rica meg a Morocco-s most is darabos mellette LG 6950 tökéletes simán megy!
-
kenwood
veterán
Megjott a 65c715.
Elso tapasztalatok.
A kep egyseges, felhosodes nincs.
Egyszinu (piros,zold,kek) tesztnel a szelein nem tokeletesen egyseges,mintha edge-ledes oldalso bevilagitas lenne.
Nagyon minimalis, par milimeteres sav,nem zavaro. Nem egyszinu kepnel nem eszreveheto.
A kep rendben van, de nem tudja utolerni a haver XE85 sonyjat.
Mivel akcioban lattam 250-270 kornyeken XG85-ot, ugy erzem, annyira azert nem volt jo vasar ez a TCL.
Rossznak sem mondanam azert,mert a Sonyra csak ket ev gari van, es azert az eleg magasra rakja a lecet az LCD tvk kozott a 300k alatti kategoriaban (nem ackioban inkabb a 400 kornyeke amugyis)A Youtube kliensnek komoly kihivasokat jelent a 4k tartalom. Neha az elejen durvan akadozik, neha nem.
Az viszont fix, hogy valami gond van. Altalaban a finom szaggatas,amit az avatatlan szem eszre sem, mintha idoszakosan mondjuk par fpsel kevesebb lenne,mint 24, vagy nemtom,nehez leirni.
Gondolom, ez inkabb szoftveres hiba, delutan tesztelem majd egy 8. genes i5 notival, ha ott is lesz kulonbseg a 1080p és 4k videok sebessege,finomsaga kozott,akkora fw upgrade, aztan kuldom vissza.Ami meg picit zavaro,hogy inditasnal van egy ilyen 15-20 masodperc,mig teljesen kirajzolja az Android szoveget.
Nem vagyok hozzaszokva,hogy ugymond bootol a tv, de valszeg ez semmilyen modon nem gyorsithato.Nezelodtem a TCL oldalan,es a felepitese finoman szolva is egy kalap szar.
Kereso nem talalja a 65c715 kifejezest, firmwareket 5-6 perc kereses utan sem talaltam meg.
Nyilvan meglesz majd,de azert tobbet varna az ember egy ekkora ceg honlapjatol.
Az fix, hogy 2-3 klikk utan bekerul az IN,INDIA az urlbe -
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #3155 üzenetére
Igen, börszin már nagyon kellett végére a 379-en is jó a börszin!
-
Kender23
aktív tag
Sziasztok.
10 év után tv vásárlásra adtam a fejemet, de úgy lemaradtam a korral ...
Igazából a keret 200-220 ezer között van .
Nézelődtem a R.tings.com -on Samsung és LG tv-ket és kiábrándultam ilyen árkategóriában , amiket írnak róluk.Viszont találtam egy jó TCL tv-t, amiről szépeket írnak, van valakinek vele tapasztalata és úgy általánosságban milyen tv a TCL?
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/tcl/55c715-p561927225/?gclid=CjwKCAjwwab7BRBAEiwAapqpTBQ_wqejMFILIkB6lrJWTE3-J5F4cEUEMCl3xQqmfW2hmpr39c2cBhoCGusQAvD_BwE
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c7-oled
-
tomp
félisten
válasz
Botika89 #3148 üzenetére
Igen akad csak az más mivel az kernel bug miatt nem hardveresen végzi a lejátszást.
Netflix az egy külön sztori mivel korábban nem akadt hanem egyszer csak elkezdte.
Érdekesség:
Our Planet nem akad pedig az is Dolby Vision!
6 Underground mindig ugyan ott kezd el akadni!
31. perc 20mp-nél mikor a kávézóban vázolja 1-es a helyzetet!
CTRL + Z és A nagy pénzrablás nem akad. A csiszolatlan gyémánt szintén nem.
Azaz egyik film akad a másik nem. -
tomp
félisten
Netflix support:
Ez minden bizonnyal hazai kapcsolati hiba azaz valahol bugos valami!
Jelezzük a hibát az internet szolgáltatónak... -
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #3138 üzenetére
Remélem én is! Szégyen, hogy 2020-ban annyit tud a szolgáltató felmutatni...
Rákeresve a Netflix időnkénti akadozásra, ez nem egyedi hiba! Korábban volt már ilyen más Android TV-n is. pl Sony-n.
Volt akinél a háttérfolyamat korlátozása oldotta meg, volt akinél az 5.1-es hang elhagyása. Azaz ha sztereón nézte, nem akadt meg. Én még a Google Play Szolgáltatásokat se felejteném el. Megpróbáltam letiltani de úgy nem volt hajlandó elindulni a Netflix. Így csak a frissítéseit töröltem a Szolgáltatásoknak csak sajnos egy idő után magától frissíti. Esetleg majd megnézem melyik verzió van fent és ha nem a legfrissebb akkor frissítem.
A Play Szolgáltatások nagyon csúnyán belef0shat bármelyik alkalmazás működésébe vagy akár magába a rendszerbe is... -
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #3135 üzenetére
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #3133 üzenetére
Az, hogy neked is és nekem is ritkábban akad már a Netflix DV pedig eltérő fw verzión vagyunk érdekes. A végén kiderül, hogy a Netflix körül lehet valami.
Botika89
Van egy külön menüpont ha visszatért EU-s fw-re ahol lehet régiót váltani. Kérni fogja a PIN kódot, hogy a régió váltás menübe beléphessél.Nem olyan gyenge ez az SoC ami a TV-ben van.
Leszedtem a legbrutálisabb Gemini Man kiadást. 86,5Mbps a kép ugye 60fps-el,
Dolby Vision-ben, TrueHD Atmos hangsávval. Tökéletes a lejátszás! -
tomp
félisten
válasz
Botika89 #3130 üzenetére
Oldalas mozgásnál bizonyos színeknél látható függőleges sötét felhős sáv nálam a 321-nél újabb verziókkal.
Gondolom az eltérő LED háttérvilágítás miatt van. Azaz eltérő gyártó/sorozatból rakják össze aztán egyiknél előjön, másiknál nem.
Ahhoz hasonló mikor be van kapcsolva a gyors indítás és hibás lesz a kép megjelenítés.
Netflix DV alatt alig észrevehető nálam de ha a Netflixen nem DV az anyag vagy HD csatornát nézek akkor erősen előjön.Láttam már ilyen eltérő beszállító okozta kijelző hibát a Sony telefonnál.
Új szoftververziókkal villogott gyengén a telefon kijelző alsó sarka. Csak egy bizonyos beszállító kijelzője csinálta. Kellett pár hónap mire a Sony javította a hibát. -
tomp
félisten
válasz
Botika89 #3128 üzenetére
A 4xx az USA régiós béta!
A miénk a 3xx. Ez abból is látható, hogy az EU-s mindig 1,2GB. Némelyik korábbi verzió 1,3GB. Az USA viszont 1,1GB.
Illetve ha USA régiósról térsz vissza 3xx-re akkor az elmentett DVB-C csatornalistát törli. Újra be kell hangolni a csatornákat és a régiót be kell állítani mert visszaáll alapra ami Albániát jelent. -
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #3126 üzenetére
Tegnap felraktam a 379-et. Sokat javult a felhősödés de jobb oldalt még mindig látom. Lehet jobban észre veszem mert tudom mit kell nézni de még mindig nem az igazi. Ment vissza a 321.
Túlszaturáltságot és az arc utólagos beállítását(mutattál is videón) én is tapasztaltam mikor Vodafone TV boxról néztem a Netflixet HDR-ben. Le is szoktam arról mert nem tetszett. Meg is értem ha ez zavart.
HDR10-et max külső lejátszóról nézek. Ott viszont jó. De lassan teljesen leszokom a HDR10-ről mert LLDV-n jobb.Netflix akadozás is érdekes mert 321-en is már ritkábban jön elő és hamarabb megszűnik az akadozás. Na ez milyen eredetű hiba lehet így?
-
Kiskutya
veterán
Nagyon jól sikerült a 376fw. Gyorsabb lett a menü és végre a hdr10-es filmeknél normális lett az emberek arca nincs túlszaturálva, YouTube-on és saját lejátszójával egyaránt. Netflixen a Dolby vision akadozás ritkábban jön elő és egy idő után magától elmúlik, dv sötét módban sokkal finomabb és gyorsabb az átmenet sötét és világos helyszínek között ahogy a fényerő változik. (65c715) egyébként ma néztem már van 379 is de azt még nem teszteltem.
-
Piftuka
veterán
Ez pedig egy érdekes hír a házimozi rajongók, és TCL fanatikusok számára: TCL: jövőre piacon lehet az első QD-OLED TV
Ha sikerül nagy példányszámban legyártani ezeket a tévéket, akkor az remek alternatíva lehet az OLED tévékhez képest. (A prototípust személyesen tesztelő "tévés" újságírók, nagyon elégedettek voltak a látvánnyal.) Pláne, ha a TCL, és a Samsung - ahogyan ígérte nemrég - mennek tovább a QNED technológia irányába is.
Mondjuk én azért a "Dual Cell" elterjedésének is örülnék. Engem személy szerint a nagyobb fogyasztás nem zavar, ám a 12 bites panel, és a több millió dimming zóna, nagy fényerő, és pazar kontraszt mindenért kárpótolja az embert.
-
Piftuka
veterán
válasz
Kiskutya #3092 üzenetére
58 colos méretben csak valamilyen VA panel lehet, mert IPS panelt nem gyártanak ilyen képátlóval.
Nyilván a TP Vision is alkalmazza azt, hogy akár több beszállítótól rendel panelt. Bárhogy is... a kategóriából, és a cég palettájáról a sorozat korábbi példányainak ismeretében valószínűsíthető, hogy hagyományos Direct LED megvilágítást kapott.
Összességében a C715 magasabb képminőségi kategóriát képvisel, és a 65 col azért szignifikánsan jobb, mint az 58, ezért én sok könnyet Kenwood fórumtársunk helyében nem hullatnék a Philips miatt.
Hozzátéve, hogy a SONY XE85xx egy nagyon jó tévé. Nem biztos, hogy jó dolog azzal összehasonlítani...
-
pittlaren
csendes tag
válasz
Kiskutya #3115 üzenetére
Köszi, itt, a fórumban talált instrukciók alapján , a TCL oldaláról letöltöttem a v363-t, de nem pattintottam fel, mert azt írja ki a TV, hogy a legfrissebb szoftver van fent, nem szükséges frissíteni. Ez valid, hihető, vagy azért lőjem fel a v363-t? Ez akkor hiba? Nálad/nálatok a PS4 bekapcsolását követően egyből van kép, vagy kell kontrollert pöcögtetni?
-
pittlaren
csendes tag
Üdv!
Vettem egy TCL 50P715 4K UHD LED tv-t, alapvetően elégedett vok vele, de azért még jócskán kell majd babrálnom a beállításokkal, de sok hasznos info-t szedtem fel itt a fórumon
Egy dolog nem tiszta viszont, hogy hiba vagy feature: a tévé, a PS4 pro - több HDMI kábellel is próbáltam, mindhárom HDMI csatolón - bekapcsolását követően egészen addig nem ad képet, amíg a kontrollert meg nem pöcögtetem, akkor rendben megjön a kép. (korábbi tévéimen ha bekapcsoltam a konzolt, az adott HDMI forráson azonnal adta a jelet.) Nem tudom, hogy ezzel a vélt hiba (?) jelenséggel összefüggésben, időszakosan a jobb sarokban felvillan a HDMI akárhány felirat, a képfelbontás/képfrissítés számszerű adataival egyetemben. Kell vmit mókolni a menüben? Ilyesmire gondolok, mint HDMI eszköz vezérélése a készülék által, vagy vmi hasonló. Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot, és segít.
-
Kiskutya
veterán
Lehet csak a Ps4 kompatibilitással van valami bibi de hogy ez a tcl vagy a sony hibája nem tudom és azt sem hogy kinek kellene javítani ezen hogy működjön. Egyébként mind a kettőnknek igaza van te tudod használni a te boxoddal ami igaz is de hidd el ugyan így nekünk is igazunk van hogy Ps4 esetében nem megy.
-
Kiskutya
veterán
A DTS ügyvezető alelnöke és Brian Towne vezérigazgató szerint:
Manapság a fogyasztóknak több mint pár módja van a szórakoztató tartalmakhoz való hozzáféréshez és azok élvezetéhez. A fogyasztók milliói támaszkodnak a játékkonzoljukra, amelyek a digitális tartalomszolgáltatások elérésének központjaként szolgálnak, elvárva, hogy ezek az eszközök ugyanolyan minőségű video- és hangélményt szolgáltassanak, mint amit játék közben vagy Blu-ray lemezek nézésekor kapnak. A DTS új DTS- HD Master Audio | 7.1 technológiájának felhasználásával a PS4-tulajdonosok ugyanazt a nagyfelbontású 7.1-es surround hangélményt élvezhetik, amelyet Blu-ray-n kaptak a streaming és a VOD szolgáltatások.
Világossági értelemben ez az új dekóder 512 Kb / másodperces bitsebességet tesz lehetővé akár optikai adathordozókról, mint például a Blu-ray, vagy az internetes szolgáltatásokról, ami szinte veszteségmentes hangélményt tesz lehetővé. Bár valószínűtlen, hogy sok streaming szolgáltatás, például a Sony saját Music Unlimited, a sávszélesség korlátai és a fogyasztók bizonytalansága miatt hamarosan kihasználnák ezt a funkciót, valószínû, hogy elkezdjük látni a Blu-ray filmeket az audio formátum támogatása.
A DTS- HD Master Audio | 7.1 a legújabb szállítási profil a DTS- HD technológiai portfóliójában, a fejlett audio megoldásokkal a következő generációs tartalmak számára. Úgy tervezték, hogy a lehető legjobb minőségű térhatású élményt nyújtsa mind a fizikai, mind a digitális adathordozókról. Ez az új dekóder támogatja a DTS- HD kódolású hangsávokat tartalmazó streamelt és letöltött tartalmakat , valamint az összes DTS formátumban - beleértve a DTS- HD Master Audio. -
-
tomp
félisten
Videó
DTS-t kiküldi a box a TV pedig fogadja. -
Botika89
tag
Itt a 715 el még olyan gondok is vannak 410 fw al hogy el felejti a beállítást pl ha le veszem éjszaka a fényerőt 0 ra és mássnap be kapcsolom akkor nem 0 van hanem 100 on de ha be lépek a beálitasba ugy mutassa hogy 0 de közben 100 és ha fel viszem 1 re akkor veszi vissza!ez milyen bug már?
komolyan már csak mosolygok a TV n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest