- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
Üdv!
Vettem egy TCL 50P715 4K UHD LED tv-t, alapvetően elégedett vok vele, de azért még jócskán kell majd babrálnom a beállításokkal, de sok hasznos info-t szedtem fel itt a fórumon
Egy dolog nem tiszta viszont, hogy hiba vagy feature: a tévé, a PS4 pro - több HDMI kábellel is próbáltam, mindhárom HDMI csatolón - bekapcsolását követően egészen addig nem ad képet, amíg a kontrollert meg nem pöcögtetem, akkor rendben megjön a kép. (korábbi tévéimen ha bekapcsoltam a konzolt, az adott HDMI forráson azonnal adta a jelet.) Nem tudom, hogy ezzel a vélt hiba (?) jelenséggel összefüggésben, időszakosan a jobb sarokban felvillan a HDMI akárhány felirat, a képfelbontás/képfrissítés számszerű adataival egyetemben. Kell vmit mókolni a menüben? Ilyesmire gondolok, mint HDMI eszköz vezérélése a készülék által, vagy vmi hasonló. Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot, és segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest