- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #3126 üzenetére
Tegnap felraktam a 379-et. Sokat javult a felhősödés de jobb oldalt még mindig látom. Lehet jobban észre veszem mert tudom mit kell nézni de még mindig nem az igazi. Ment vissza a 321.
Túlszaturáltságot és az arc utólagos beállítását(mutattál is videón) én is tapasztaltam mikor Vodafone TV boxról néztem a Netflixet HDR-ben. Le is szoktam arról mert nem tetszett. Meg is értem ha ez zavart.
HDR10-et max külső lejátszóról nézek. Ott viszont jó. De lassan teljesen leszokom a HDR10-ről mert LLDV-n jobb.Netflix akadozás is érdekes mert 321-en is már ritkábban jön elő és hamarabb megszűnik az akadozás. Na ez milyen eredetű hiba lehet így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- 3D nyomtatás
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Gumi és felni topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest