- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
octacore
csendes tag
Sziasztok!
65 colos TV-hez (EC780) valakinek van tapasztalata jó fali konzollal? Nem kell, hogy forgatható legyen. Továbbá a kábeleket hogyan lehet elrejteni? Nem kábelcsatornára gondolok, hanem szebb megoldásokra, ahol nem látszik semmi, csak fal és TV. (Előtte azért van egy TV szekrény.) -
zsotty4
tag
válasz
Albigator #2197 üzenetére
Sziasztok!
Olcsó 65"ös TV-t keresek..és szembe jött ez:
https://m.emag.hu/tcl-smart-led-televizio-164-cm-4k-ultra-hd-android-u65p6046/pd/DFX8MYMBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648Meg szabad venni? Mivel rosszabb mint egy 180-190 ezres LG?
-
Albigator
őstag
Hali!
Ilyen TCL U60P6026 tv-je 4K, 60 col, IPS/VA
van valakinek ?
Ha igen, mik a tapasztalatok? -
Yerix
tag
Köszönöm Smidipeti1 és Redati!
Úgy látom a csatolt képeke ahol HDR és aszín mélység BT.2020 ott van dropped frame.
Amelyik képen viszont csak SDR és BT.709 ott már nincs dropped frame.Viszont az összes képen a Viweport: 1920x1080*2, akkor ez nem igaz 4K csak fel van nagyítva ?
-
Yerix
tag
A C715 tulajdonosok közül valaki tudna készíteni egy fényképet, hogy Youtubeon egy UHD 4K 60FPS videónál be van kapcsolva Youtube statisztikája ?
Mit látni a statisztikánál, van-e dropped frame ?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #2186 üzenetére
Akkor nem csak nálam van gond a dts-el. Remélem ez javítva lesz.
-
Drpesti1985
csendes tag
2 hete használom a c715-t.... Eddig elégedett vagyok vele, képe rendben van, hdr bőrhibákon vmennyit javított az új fw, de még van mit finomítani. Az új fw-ben a beállítások, menük jobbak lettek. Filmlejátszás teljes rendben van, ami akadt, az zappitin is akadt, szal érthető 😂 Earc csatija van, ahhoz képest a dts-t nem engedi át, lehet a házimozim hibája, nem tom, így a ps-t inkább optikával kötöttem közvetlen a házimozira, így tökéletes. Rtlmost meglepően jó minőség képernyőtükrözéssel, igaz régebbi telóval kicsit szaggat, de még nem néztem utána, hogy lehet javítani. Apptoide-t szar irányítani, thome alkalmazást nem fogadja el sajnos, se az rtlmost-ot, de hátha jön új verzió 😁 Thome tükrözéssel hang nincs. Némelyik Dolby Vision filmnél hdmi jeltovábbításnál iszonyú hangcsúszás van, ami nem állítható, de kodival minden jó, de az meg hdr10-ben futtat. 10 éves philipsem irányított minden eszközömet, ez bekapcsolja, oszt ennyi, hiába kapcsoltam be az irányíthatóságot, ami kidobott házimozi távirányító miatt szar dolog, telóról még megy, de új telót regelni, már vissza kell kötnöm a régi tv-re, persze a pst se irányítja, igaz, médialejátszásra már nem kell használni. Összességében jó készülék, nem bántam meg 😊
-
Beniii06
addikt
"de könnyen lehet, hogy itt az olcsó húsnak híg a leve eset áll fenn."
Nem biztos. A telekomtól sokan vettek 50dp600-as tv-t listaáron 77 ezerért és összességében jó "kis" tv, apróbb kompromisszumokkal, de a panel az pont az erőssége. Szerintem csak egy "hibás" darabot fogtál ki, nem volt szerencséd vagy az a széria lett elrontva, nem tudom.
-
benczu
csendes tag
Emagon jött velem szembe hétfő reggel a "készletkisöprés" (
) keretein belül, és 74 ezer forint, ezért csaptam le rá hirtelen... Ennyiért kár lett volna nem megpróbálni, de könnyen lehet, hogy itt az olcsó húsnak híg a leve eset áll fenn.
Egyébként a TCL magyar felületén semmit nem találni róla, úgyhogy gondolom, erre a piacra nem szánták.
-
benczu
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy TCL U49P6066 típusú tv, a héten rendeltük. Összességében egy egész korrekt készülékről van szó, egy dologtól eltekintve, ami a következő:
Nagyjából a behangolás, csatornakeresés utáni első percben feltűnt, hogy a tv kávája mentén végig látni egy kb. 1 - 1,5 cm vastagságú világosabb sávot, mintha ott élesebben világítana a ledsor. Ez nagyjából mindenféle tartalomnál látszódik, akár sötétebb a jelenet, akár nem, akár sötét van a szobában, akár nem.
Amikor YouTube-on elindítottam egy klipet, ami talán HD vagy FHD felbontású volt, és alul meg felül is megjelent a vastag, fekete "mozi" jellegű sáv, akkor egyáltalán nem látszódott, de a két oldalán akkor is ugyanígy nézett ki. A képbeállítást, felbontást hiába babrálom, semmi nem történik.
Esetleg bárkinek bármi ötlet/javaslat?
-
redati
tag
Újabb szoft a beyond tv-re, v348 [link]
Helyi frissíéssel megy
Találtam benne egy új menüpontot:
Hang késleltetése, ami lemegy mínuszba is
És mintha jobb lenne a Hdr, és Dolby Vision megjelenítése.
Megy a simaYouTube Hdr -
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2165 üzenetére
Én is így gondolom jobb lenne még időben tisztázni mert szerintem 2-3 év múlva már szarik rá mindenki és lehet mi is inkább benyeljük az árát mert nem lesz kedvünk belemenni egy hosszas vitába.
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234 #2161 üzenetére
Én úgy gondolom mivel a Telekom reklámozza az 5 évet nem a gyártó ezért neki kell választ adni mi alapján reklámozzák így vagy mehet rájuk a fogyasztó védelem.
-
Kiskutya
veterán
Origo teszt a tcl 55c715-röl ha valakit érdekel: [link]
-
wallace 234
őstag
válasz
Fantomas80 #2158 üzenetére
Tcl garancia érdekes helyzet, mivel a gyártó által adott garancia papíron 2 év van!
érdekes helyzet lesz! Szerviz szerint a Telekom adja az 5 évet! Telekom szerint a gyártó
-
Kiskutya
veterán
válasz
Fantomas80 #2158 üzenetére
Majd küldök csak szólj rám privátba. Ezen is lesz mit finomítani még én is tesztelgetem mert nem sok időm van.
-
Fantomas80
tag
válasz
Kiskutya #2155 üzenetére
Megjött a válasz :
A kötelező jótállási idő a gyártó vállalása alapján kiegészülhet önkéntesen vállalt további jótállással, melynek feltételeit az egyes termékek, gyártók weboldalán, használati útmutatójában és/vagy honlapunkon tüntetjük fel.
A plusz 5 év jótállással kapcsolatban kérjük keresse fel a TCL ügyfélszolgálatát.
További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a chaten, ahol kérdésére azonnal tudunk válaszolni. Chat szolgáltatásunkat weboldalunkon felugró chat ablakban éri el.
Hát ez nem sok szerintem így. Világ garanciát nem is találtam a csomagban.
Meg jött de csak 7 végén tudom beüzemelni.
Majd valaki tudna egy képi beállítást küldeni amivel érdemes használni. -
Kiskutya
veterán
válasz
Fantomas80 #2154 üzenetére
Én is lementettem! Ok!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Fantomas80 #2151 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne jó lenne még most letisztázni az elején amíg megy a hirdetés vagy megmondani a t-nek ha össze vissza beszél hogy fogyasztóvédelemhez jelezzük.
-
Fantomas80
tag
Elvileg holnap hozzák a tv-t Tkom kiküldte a garncia számla meg többit. Viszont nézem a garipapírját hogy csak 12 hónap. A gyártó ettől eltérhet szöveg van benne. Kérdés hogyan lesz ebből 60hónap valahova bekell regisztrálni a készüléket?
-
skot92
csendes tag
Itt van még egy teszt a 65c715-ről https://youtu.be/3R-nTcVVN4o
-
sambenez
addikt
válasz
Fantomas80 #2138 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, majd számolj be a tapasztalataidról.
-
Fantomas80
tag
Megrendelve a 65 c715 vissza is igazoltak. Elvileg a héten meg is érkezik.
Egy Panasonic plazma ST50-et vált le. Kíváncsi leszek hogy válik be! -
octacore
csendes tag
EC780-as TV-nk van. Tegnap a feleségem bekapcsolta és állítólag kiírta, hogy frissítés. Azóta ha bekapcsoljuk 4 kis narancs led világít közvetlenül a TCL logó alatt. Nem is tudtam, hogy ott vannak ezek a ledek, a szövet borítástól nem látszik. (Azt hittem csak a hosszú fehér standby led van elrejtve ott, vagyis egy kicsit lejjebb.) Találkozott már valaki ilyennel? Úgy tűnik minden működik, csak folyamatosan világít az a 4 led.
-
Kiskutya
veterán
Tudtok adni egy linket ahol nyomon lehet követni frissítéseket meg letölteni? A tcl oldala a c715 re meg semmi frissítést nem hoz de valaki már linkelt fentebb egyet amit fel is raktam. A tv jobb lett azért szeretnéj én is néha ránézni hátha van újabb verzió.
-
Kiskutya
veterán
[itt] egy teszt nemtom mennyire hiteles elég jó pontot kapott a 65c715
-
sambenez
addikt
válasz
smidipeti1 #2131 üzenetére
-
sambenez
addikt
Sziasztok!
Valaki akinek van 65c715 tv-je megmérné nekem a méreteit, talppal és anélkül? Mert még a gyártó honlapján sem találom, csak a csomagolási méretet.
Köszönöm. -
smidipeti1
tag
válasz
tothjani81 #2128 üzenetére
Autóversenyzős esetleg vagy mindegy
-
tothjani81
senior tag
válasz
smidipeti1 #2127 üzenetére
Milyen játékkal próbáljam? Vagy mindeggy?
-
smidipeti1
tag
válasz
tothjani81 #2126 üzenetére
Köszi!
-
tothjani81
senior tag
válasz
smidipeti1 #2125 üzenetére
Hát van egy Trust Game padem ha van időm ki próbslhatom de annyi időm sincs hogy aludjak😂😂😂😂igyekszem tesztelni
-
smidipeti1
tag
Sajnos gamepad híján nem tudom kipróbálni őket de remélem igen...
-
Kiskutya
veterán
válasz
smidipeti1 #2123 üzenetére
Mennek a játékok normálisan? Én még nem próbáltam azért kérdezem?
-
smidipeti1
tag
Tudna valaki egy jól működő gamepad - ot ajánlani C715 - ös tv-hez?
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #2121 üzenetére
Nekem hármas lagunám van
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Norbika1493 #2119 üzenetére
Szerintem a hangzással elégedett leszel tvhez képest jó szerintem.
-
-
-
kiserik
senior tag
válasz
Kiskutya #2109 üzenetére
Egy ultimate kép beállítás jól jönne
Jelenleg feltettem az itt található legújabb Firmwire-t és rányomtam a Smart HDR-re. Olyan szintű elmaradásom van ezekkel a TV beállításokkal kapcsolatban, hogy azt sem tudom mi mit jelent
A TV első benyomásra jó. Szép a képe (még ezzel a gyári beállítással is, bár nálam a bal oldalon észlelhető enyhe foltosság a teljesen fekete képen, alap esetben ez nem észrevehető), jól is szól. Még az asszonyt kell meggyőznöm, hogy nem túl nagy ez nekünk
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #2113 üzenetére
65 méretbe 250 alatt nem fogsz szerintem jobbat találni. Arra azért készülj fel hogy a méret különbség miatt a rossz minőségű anyagok hibái jobban láthatósk lesznek de egyébként egész jól felskálázza a dolgokat nekem jobb mint az előző lg tv-n. Ps szépen megy rajta szépek a színek és én akadással vagy elmosódással nem találkoztam van játék képbeállitas meg játék mód is! Nálam viszont a dts hang nem megy ps-röl dolby d be használom. Lehet egyedi eset ha nem remélem később frissítéssel megoldják.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Norbika1493 #2112 üzenetére
Erősítőre kötnéd vagy a tévén szólna a Ps4?
-
Norbika1493
csendes tag
Sziasztok,
Szerintetek megéri 230 ezer forintért jutnék egy c715 65 col készülékhez.
Jelenleg egy samsung FHD 43' van nálunk több éves készülék.
Ps4-hez használnánk meg film nézéshez.Előre is köszönöm a választ.
-
-
Aaron14
őstag
válasz
tothjani81 #2102 üzenetére
Hát nem tudom. Nővéremnek Samsung Q70R tévéje van, amihez képest a C715 egy rossz vicc. Nekem most ez a típusú TCL van, de a héten váltok Sony XF9005-re, mert bántja a szemem, hogy a nappaliban található Sony XF7596-os tévének, ami IPS kb. ugyanolyan feketéje van, mint ennek a TCL-nek. Local Dimming talán segítene rajta, de a kép már elég kis szögnél torzul, azon meg semmi nem segít. Ebben is jobb pl. a Samsung.
-
tothjani81
senior tag
Látom van érdeklődés a 65 c715 re . Samsung 55 q7 f et váltott nálam( hozzáteszem 1 generációs q7f amiben még volt dts, meg 100 hz) fénykorában 2017 ben 600.000 volt ez a tv. Na ehez tudom hasonlítani meg egy 2015 ös 7 es szériás lg hez illetve egy 7 es szériás panához ami most is megvan. Mondhatni tökéletes apró hibák vannak de nem vészes vállalható főleg ennyiért. Samunka is volt bőven nyűgje de fél milláért rosszabul viseled ezeket. Nem mindig a drága a jó több területen tapasztaltam. Ez a 715 ös egy jó modell de az x815 is zseniális ( hálóba x815 napalliba c715) nem gondolkodom cserén pedig nálam ez kardinális rész. Ha veszek valamit és nem igazán jön be már keresem ia az utódját. Nem tervezek tv t venni mostanság. Jók ezek a tcl qledek. Tompább a kép asamuhoz viszonyítva de ez nem meglepő mert a samu túlszaturált. 1 dolog amiben a samu a jobb az a tükröződés na meg talán a fényerő. De utóbbi inkább nekem jobb mert a samunn a fehér sokszor bántóan vakító volt. A c715 és a x815 is jó vétel. De szerintem a Tcl összes qled szériás tv je jó lesz. A qled alapból felső kategória.,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged