- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
amadeus11 #3175 üzenetére
A 2014-es Sony TV-m gyakorlatilag 1mp elteltével ad képet és hangot de kb ennyi. Fél percig utána még semmit se lehet csinálni. Hangerőt módosítani se! "Kérem várjon" üzenet jelent meg mivel a háttérben töltötte a szoftvert.
Nekem napi max 2x kell bootolni a TCL-t. Bőven kibérom. Legalább ha már van kép és hang, bármit lehet csinálni mert betöltött az android. -
Gino20
őstag
válasz
amadeus11 #1854 üzenetére
EP660-at használtam pár napig, tudtommal nem volt benne, vagyis nem találtam a beállításokban és hát számomra borzasztó is volt a képfrissítés ha ezért kérdezed.
Ebben az ársávban ez talán jobb opció [link] [link] [link] magasabb fényerő (jól jön a HDR-hez), DLED, MEMC = interpoláció, magasabb PPI érték....
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest