Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kender23 #3198 üzenetére
270 alatt jó vétel! Már többen is vettünk és úgy gondolom elégedettek vagyunk vele. Külső szép minőségi fém keret. A kép szép, fekete elfogadható nyilván nem oled. A fényerő nincs egy q80-as Samsung szinten de ennyi pénzért szerintem jó. A szoftver sokat fejlődött a kezdetek óta, ha erre a tv-re esik a választásod beüzemelés után az első a frissítés legyen majd csak utána tesztelj. A hang szerintem olyan mint a legtöbb hasonló tv-nél nem kiemelkedő de problémákat nem tapasztaltam nem recseg és szerintem kellően hangos is. Tomp kolléga itt szinte minden formátummal tesztelte ahogy emlékszem problémát nem tapasztalt de nyugodtan kérdezz tőle is ha valami kérdésed lenne. 2 problémárol tudok eddig ami szoftveresen remélem orvosolva lesz. Az egyik Ps4-nél csak dolby d hang van dts egyelőre nincs. Ez nem nagy gond mert a dd is szépen szól. A másikról én nem tudok nyilatkozni mert gyenge a netem de már írták páran hogy YouTube-on a 4k hdr 60fps akadozik. Tomp szerint javítható szoftveres gond. Más gond nem nagyon van majd a többiek kijavitanak ha igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest