- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
feriferi12 #3999 üzenetére
Szerintem a kapnál is igaz külső dv filmekkel én se próbáltam. Tomp-ot kérdezd ő szokott külső helyröl dv filmeket nézni.
-
Casseius
tag
válasz
feriferi12 #3996 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
feriferi12 #3996 üzenetére
Automatikusan fel kell hogy ismerje. Tuti hogy dv a film?
-
feriferi12
csendes újonc
Valaki tudna esetleg abban segíteni hogy ha dolby vision filmet próbálok nézni 65c715 tv-n miért hdr 10-et ír ki?
Merre lehetne átállítani vagy mit lehet ezzel kezdeni?
Nagy help lenne.
Amúgy 379fw van felrakva. -
Botika89
tag
válasz
Deadpool73 #3992 üzenetére
2TB WD gond nélkül megy
-
pane
tag
válasz
Deadpool73 #3986 üzenetére
2TB 3,5 Samsung. tökéletes.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Nekem 1tb van rákötve eddig semmi gond.
-
darius09
tag
válasz
Nekem csak egy 500gb-os van de eddig gond nelkul ment minden.
-
Deadpool73
csendes tag
Van már tapasztalata azoknak akiknek van TCL Tv, hogy működik szépen külső HDD-vel?Nekem két 2 TB-os van amiről nézem a filmeket usb csatlakozással.. Remélem szépen viszi majd
-
AtaWrc
aktív tag
Én évek óta ilyet használok: [link]
És qrva jó, szerintem. -
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #3974 üzenetére
Még egy kérdés, gondolkoztam azon, amit írtál, hogy a telekmnál még 5 év a teljeskörű gari, lehet megéri az a 20 ezer ft. különbség (bár nem biztos), de megpróbáltam a kosárba betenni, de valahogy mindig hozzáad egy mobil 15 GB-os díjcsomagot automatikusan, havi ~8000 ft-ért és ezt nem tudom eltávolítani a kosárból, mert ha kiveszem, a tévé is eltűnik. Ha pedig árukapcsolás, akkor ez nem is a listaár (+ 22 hónapig 12 120 Ft (Teljes vételár: 266 640 Ft)) hanem havi 20.010 Ft / hó x22 az már = 440.000 konvertibilis forint, ami már k. sok! Szóval itt a telekomban nem lehet normálisan megvenni a dolgokat? Árukapcsolás nélkül részletre vagy egészben kifizetve? Mert ha nincs, akkor ez a Tkom erősen felejtős..
-
Dyraxx
tag
válasz
Botika89 #3972 üzenetére
Az ájfonban lévő mágnesek nincsenek a tévé közelében évekig remélhetőleg, mint ahogy egy hangfal, hogy ilyen foltokat okozzanak, hacsak nem ott tartod 0-24-ben. Demég akkor is, feltételezem, hogy nincs bennük 5 colos 1 centi vastag körmágnes, vagy ha igen, akkor az nem egy mobil.
Én csak annyit akartam mondani, hogy ha rendes hangfalat használ az ember, ne közvetlenül a tévé mellé helyezze, mert a hónapok, évek alatt tönkrevághatja a kijelzőt a folyamatos mágneses tér.
Az ember zsebében, fejében (egyelőre még) nincsenek kijelzők, szóval ránk nincs ilyen hatással (pl az iphone), mi csak szimplán rákot kapunk tőle.
És mielőtt azt mondanád, hogy jajj, egy újabb hipochonder, kérdezz rá, hogy átlagosan menyit él egy motorkocsi-vezető a budapesti 2-es / 3-mas metrónál és csodálkozz.
-
Dyraxx
tag
válasz
Kiskutya #3968 üzenetére
Ez a kemény! Hogy van magyar weboldala, specifikus tartalommal Mo-ra (merthogy még a lengyel modellnevek is itt-ott eltérnek az itteniektől) mégse tud senki semmit arról, hogy lenne egyáltalán egy felkereshető disztribútor, de ha van is, nagyon dogdossák.
De azért a boltok valahonnan mégis beszerzik őket és nyilván nem az amazon UK-ról.
Csináljunk képviseletet! van még bőven meghódítandó online platform itthon, Mediamarkt, Euronics, stb. ^^
-
Dyraxx
tag
válasz
Botika89 #3967 üzenetére
Nem értem, hogy mit rugózol ezen a dolgon, a mágneses tér nem tesz jót a kijelzőknek és kész. Se a kicsi mágnes, se a nagy.
A méretezésben kivételek mindig voltak és lesznek is, de szeritnem te a kis hangszórókat hasonlítod a nem olyan kicsikhez. De ha mutatsz nekem egy Vonyx vagy bármi más normális méretű hangfalat, ami soundbarba való bébimágnest használ, akkor megadom magam. De továbbra sem ez volt a poszt mondanivalója...
-
Dyraxx
tag
Tudnátok ajánali egy megbízható, jól tartó fali konzolt a 65 C715-höz?
Az Art 51-est néztem ki, de most olvasom a leírásban, hogy a 65-ös 400x200-as variáció nincs a listában.
https://tv-fali-tarto.arukereso.hu/art/ar-51-p349115355/#termek-leiras
-
Dyraxx
tag
-
törölt tag
válasz
Deadpool73 #3902 üzenetére
Amikor mi tavaly vásároltunk a TCL tévéhez fali konzolt, kérdezi az eladó, hogy milyen típusú a tv, mondjuk hogy TCL. Erre sóhajt egyet, azt mondta "Hallottam róla"... Hát ezzel mindent elmondott, gondolom nem ismerte, gondolom csak annyit hallott róla, hogy kínai, és az alapján ítélte meg. Hogyhogy nincs elterjedve Magyarországon? Olvastam múltkor egy cikket itt, azt hiszem az LG és a Samsung után a TCL-ből adnak el a legtöbbet a világon, ha jól emlékszem! -
lasse001
senior tag
válasz
Kiskutya #3945 üzenetére
A TV FUNKCIÓK BEÁLLÍTÁSA
A távirányítóval lehetősége van TV készüléke vezérlésére is.
Ezt a funkciót a következőképpen tudja igénybe venni:
1. Nyomja le a piros és kék gombokat egyszerre körülbelül 3
másodpercig. Ezt követően a set top box bekapcsoló gomb körüli
LED pirosra vált.
2. Üsse be a 992 kódot, majd a táblázatban lévő kódok közül keresse
ki a TV készüléke típusának megfelelőt, és üsse be azt is. Pl.
Samsung TV készülék esetén az alábbi kódot kell beütni: 992 2448.
3. Tartsa lenyomva a Némítás gombot mindaddig, amíg a TVkészülék el nem halkul.
4. Amennyiben a TV elhalkul, nyomja meg az OK gombot, amivel a TV
funkció beállításra kerülTCL Kod: 2856
-
Dyraxx
tag
válasz
pucu9011 #3936 üzenetére
Ez nálam attól volt (két tévémet is tönkrevágta 1-2 éven belül) mert huzamosabb ideig a hangfal mellett voltak használva. Nem bírják se a tévék, se a monitorok azt a mégneses közeget, amit (ahogy a képen is) a közelében lévő hangfal sugároz. Pont ilyen lett mindkét tévém mire rájöttem, hogy a közeli hangfalban lévő mágnes teszi. Minél nagyobb a hangszóró, annál nagyobb a mágnes is benne. nyilván ilyen soundbarok, 3-7 centis hangszórókkal nem annyira fájnak a tévének mint egy normális hangfal.
Még mindig érdekelne, ki a TCL tévék hivatalos magyar disztribútora.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
65EP660-al van valakinek tapasztalata? -
lasse001
senior tag
Sziasztok. Valaki használ ilyen tv telekom tv boxal?
-
-
rolio1
tag
Mert az a furcsa,hogy ezen keresztül tökéletesen vezérli a műholdvevőt, de ha ez nincs a képen, a HDMI-CEC nem viszi.
És így 2 táv kell... ebben a több éves philips jobb volt... -
rolio1
tag
Sziasztok
Ezt a távirányítót a tv teszi a képre? Vagy a sat tuner?
[kép] -
Dyraxx
tag
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a TCL-nek ki a hivatalos magyar disztribútora?
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3929 üzenetére
Igen ez egy nagyon zavaró volt nekük is..
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3925 üzenetére
Én sem értettem.. isszonyatosan zavart pont amit írrtál te is filmnél... de még az asszonyt is
-
-
Kiskutya
veterán
65c715-re szerintem a v389 jobb mint a 395 érdemes még várni egy köv javításra. Szemre kontrasztosabb a kép mint a 395-nél, nyilván nem egy műszeres mérés de én maradok 389-en!
-
Éne
tag
Sziasztok!
Elég régóta "csendes" szemlélője vagyok a csoportnak, keresgéltem a megfelelő készüléket.
Habár Ti nem tudtatok róla, de meggyőztetek.
Emag akcióban beszereztem egy 65c715-öt.
Beüzemeltem, frissítettem, nézem.
Habár nincs összehasonlítási alapom (egy lg 42la640s az elődje), nem ismerem a piacon lévő többi tv-t, de ez valami csoda számomra.
Köszönöm, hogy meggyőztetek! -
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3912 üzenetére
Jövőre aki Samsungot vásárol részben tcl lesz mivel ő gyártja a panelt. [link]
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3913 üzenetére
[kép] ez volt a samu...
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
darius09 #3904 üzenetére
Én ugyanígy jártam..Mintha csak én írtam volna!Már nincsenek meg a képek amiket küldtem a samsungnak,hogy ez valami szörnyű..Két hétbe telt mire kijött valaki megnézni..Azt mondták,hogy ez tipushiba..Hát akkor viszem vissza nem fogom évekig ezt nézni..Igen fölteszem és letesztelem mindent kipróbálok!Köszi nektek!
-
Dyraxx
tag
válasz
darius09 #3905 üzenetére
Én vagy három éve egyszer lementem a sarki zöldségesbe, kérdeztem honnan van a fokhagyma, mondta a Tibi, hogy Kína. Kérdeztem, tőle, hogy ezt hogy tudod így eladni? Legalább titkolnád.. Mire ő felnevetett és azt mondta: "Ami nem kínai, az nem is eredeti!" - Azóta szállóigévé vált ez a lakótelepen, és meg kell hagyni van is alapja (persze nem a zöldségre értve). Rendesen kinőtték magukat minőség terén. Természetesen még mindig rengeteg a gagyi sz*r kínai cucc, Ali pl. hemzseg tőlük, de van rengeteg brand, ami tudásban, igényességben, minőségben jócskán megelőzte a nyugati konkurrenciát, és még az áruk is szerényebb. 5-10 évvel ezelőtt hallani sem akartam kínai márkákról, most ázért már szemügyre veszem őket.
-
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3901 üzenetére
En a samsungot 2 x csereltettem. 1 nel be világítás a szeleken plusz felhő... A második felhő... Es a keretnel atszurodo háttér világítás... Kiskutya nagyon sokat segített és hallgattam rá. Nem bántam meg vannak hibái de ezekkel együtt is ezt jó tvnek gondolom. A kép dv filmeknel eszméletlen a feketék jók. Ne várj sokat ragd fel majd az uj rendszert sokat javulnak a dolgok. Sok a segítséged a srácok nagyon rendesek itt szivesen segítenek :)
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3902 üzenetére
Valahol sajnos érthető meg mindig sokan úgy gondolják hogy a tcl egy kínai noname tv. Addig amíg a tcl nem kezd valami jó reklmamba hogy megismerjék az emberek neheten fog elterjedni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest