- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Kiskutya #3138 üzenetére
Remélem én is! Szégyen, hogy 2020-ban annyit tud a szolgáltató felmutatni...
Rákeresve a Netflix időnkénti akadozásra, ez nem egyedi hiba! Korábban volt már ilyen más Android TV-n is. pl Sony-n.
Volt akinél a háttérfolyamat korlátozása oldotta meg, volt akinél az 5.1-es hang elhagyása. Azaz ha sztereón nézte, nem akadt meg. Én még a Google Play Szolgáltatásokat se felejteném el. Megpróbáltam letiltani de úgy nem volt hajlandó elindulni a Netflix. Így csak a frissítéseit töröltem a Szolgáltatásoknak csak sajnos egy idő után magától frissíti. Esetleg majd megnézem melyik verzió van fent és ha nem a legfrissebb akkor frissítem.
A Play Szolgáltatások nagyon csúnyán belef0shat bármelyik alkalmazás működésébe vagy akár magába a rendszerbe is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest