- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Deadpool73 #3890 üzenetére
Én mikor TV vásárlás előtt álltam először egy LG 49NANO863NA volt kinézve. Aztán megláttam milyen képe van és örökre elfelejtettem azt a szériát...
Az LG féle WebOS sokkal gyorsabb de cserébe pocsék a képminőség és nem csak az IPS miatt hanem itt hardveres gondok is vannak a panellal. -
darius09
tag
válasz
Deadpool73 #3893 üzenetére
Nekem is volt samsung keményen felhős volt.... Tcl c715-re váltottam nem bántam meg csak azt hogy elsőre is ezt kellet volna választani. nekem ennél is volt nagyon minimális felhő de törölgettem a tv-t mert ugye kel azt is
és megszünt
de jelzem elötte sem volt zavaró ha nagyon figyeltem a sarkoknál láttam de azóta sincs
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
Kiskutya #3894 üzenetére
Rendben köszönöm!A linket is!Mindenképp először kipróbálom,hogy miképp működik boldogulok e vele na meg a felhősödést is megnézem sötét szobában..A Samsungnál 20 cm-ként mintha elemlámpával világitottak volna alul fölül élvezhetetlen volt nézni pedig egy uj Crystal UHD volt..Visszavittem..Örülök,hogy itt vagy és segitesz!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3893 üzenetére
C715nél nem jellemző de bármelyik tv-nél előfordulhat. Ez csak akkor derül ki ha megveszed és teszteled max visszaküldöd ha nem tetszik. A tcl esetében egy fontos dolog teszt előtt mindenképp frissítsd manuálisan a szoftvert a legujabbra mert sokat javult főleg hdr megjelenítésben és a rendszer sebességben a tv. 378 a hivatalos szoftver a legujabb béta meg amit fentebb linkeltem.
-
Kiskutya
veterán
[FW395] Nem teszteltem csak saját felelőségre!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3890 üzenetére
Egyszerű a döntés ha filmezel sötét szobában akkor mindenképp a tcl a va panel miatt. Ha csak világos nappaliba kell akkor az LG is jó! Nekem lg ips paneles tv volt a tcl előtt én soha nem fogok mégegyszer olyat venni. Nekem jobban bejön a va panel.
-
Deadpool73
csendes tag
Üdv mindenkinek!Tv vásárlás előtt állok és baromi nehéz döntenem..Két Tv közül nem tudom melyik lenne jobb mert egyiket sem használtam még illetve nem voltak ilyen Tv-im..Az első TCL 65 C715 a másik LG 65 NANO 793NE .Van már tapasztalat velük kapcsolatban?
-
embe
nagyúr
Emag-Edigital = egy brancs.
Jön a vásárlási hiszti így is megveszik, + vesznek hozzá max. garikiterjesztést, biztosítást. Újabb terméket adnak el a tévével. -
-
tomp
félisten
válasz
-Rolika- #3876 üzenetére
A "sima" 100-as fényerő és Dolby Vision 100-as fényerő teljesen eltérő!
Dolby Vision-ön belül is hatalmas eltérés van.
Pl Alita kellemes.
Our Planet, Gemini Man már "melegít" azaz érezni, hogy fűt a kijelző akkora fényerővel megy.
Szóval ez a fényerő csúszka csak annyit jelent, hogy a kapott eredeti nit mekkora százalékát jelenítse meg. -
-Rolika-
senior tag
Nálam a 65C715 90-100-as fényerőn megy éjjel is és nem süti ki a szemem.
A színei gyönyörűek, de talán a fényerő a leggyengébb pontja. -
embe
nagyúr
válasz
Tomacko #3872 üzenetére
Köszi a választ!
Nem az összeszereléstől félek.
A neten nem találtam a kérdésemre választ. Igazán az érdekelt volna, hogy kell-e mögötte a tér, vagy mehet a falra. Ami tulajdonképpen egy laminált parkettával lezárt nagy ablak.
De igazán nem dőlt el mit veszek, igazából nem feküdtem rá a projektre. -
Tomacko
őstag
Szia.
A dobozban minden van hozzá. Falon van nálunk is. Faék egyszerű összrakni is. Hülye biztos arajz hozzá kb. a lányom is megcsinálta volna, ha hagyom neki
a soundbar-t magára a tv-re fogja a megfelelő 2 kar. Javasolnám a google használatát, gyorsabb is és biztos, hogy a TCL honlapon is meg találsz minden infót.... nem kell várakozni amíg valaki válaszol, én legalábbis nem szeretek tétlen nézelődni
-
Dyraxx
tag
Szerintetek érdemes az 55C715 helyett inkább a Sony Androidos tévéiben gondolkodni? Jobb tévé ezek közül bármelyik nála? :
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/f:sony,kepatlo=130-150,ar=0-230000/?orderby=1
-
Dyraxx
tag
válasz
tothjani81 #3864 üzenetére
de az gondolom a VA panel miatt van. Tényleg, mi a különbség a VA és a HVA között, mert a Displayspecification a panelt HVA-nak írja, míg a többi hasonlót csak VA-nak.
-
kenwood
veterán
-
Dyraxx
tag
válasz
belashx #3624 üzenetére
A hivatalos adat 330 nit.
https://www.tcl.com/hk/en/products/c715/c715-55.html
https://www.tcl.com/content/dam/tcl-dam/region/au/au-mediacenter/downloads/55C715_Product_Specifications.pdfNekem is ez az egyik legfőbb visszatartó erő. Ennek a 10szerese sem ritka, de azért ez kb a legalja a hasonló TV-k között. Akinek van, a fényerő tényleg olyan tré? Nappal alig lehet látni napsütés mellett, meg ilyesmi?
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #3860 üzenetére
Van sávosodás de nem minden fw-n látszik.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #3858 üzenetére
Tomp beszélt szervizzel azt mondta normálisak. Úgy látom nincs szerencséd a tévékkel a Samsung útán még ez is.
-
tothjani81
senior tag
Üdv mindenki! Sajnos úgy néz ki meghibásodotz az x815 tvm. a jobb oldalán egy füghőleges csík jelent meg. Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valakinek szervíztapasztalat?
-
belashx
senior tag
C715 tv és Digi kábel tv párosnál volt valakinek gondja az M4 Sporttal?
Nem találja meg a tévé, pedig pár lehetőséget csekkoltam már. -
tomp
félisten
válasz
ritkaság #3853 üzenetére
1.4-ből létezik nem HS?
Voda boxom egy jelöletlen kábellel van bekötve. Csak annyi van rajta, hogy "HDMI". 4K50 HDR-ig teszteltem. Átmegy Atmos hangsávval együtt.
Pedig azt a kábelt még a UPC adta kb 7éve.
Soudbarhoz egy HS kábel van.
Medialejátszóhoz viszont egy kisujj vastag Ethernet jelöléssel ellátott HDMI-t adtak. -
Botika89
tag
válasz
ritkaság #3851 üzenetére
Most vettem jbl soundbart és adtak vele hdmi kábelt is!úttmutatón írja hogy a bárba is és TV be is az ARC HDMI csattlakozokat kell őssze kötni a mellékelt kábellel!itt a kábelon nem ir semmi arc ot de még nem is találkoztam ilyen kábellel ameiken fel van tüntetve pedig van 4 különböző hdmi kábelom a Jobbik falytákbol! [kép]
-
ritkaság
aktív tag
Nem találom a cikket sajnos. Olvastam, hogy vannak kifejezetten ARC minősítéssel rendelkező HDMI kábelek. Direkt rá van nyomtatva a kábel oldalára. Hogy miben mások azt nem tudom. Talán valaki elmondja.
Ezt találtam:
A HDMI 1.4-től számítva a kábelek típusait a következőképp jelzik:
Standard HDMI kábel – akár 1080i és 720p Standard HDMI kábel Ethernet csatornával Standard Automotive HDMI kábel High Speed HDMI kábel – 1080p 60 Hz, 4K 30 Hz, 3D és "deep color" (mély szín) színskála High Speed HDMI kábel Ethernet csatornával
Tehát az 1.4 nem elég, ahogy írtad HS-nek kell lenni. -
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #3844 üzenetére
Nem tudom en is vágytam rá de rengeteg pénz!most még!de ez most engem ki szolgál pár évig!aztán addigra lejjebb kúszik az atmos ára és akkor jöhet de per pill nekem annyi pénzt amennyi a jbl 9.1 nem er meg konkrétan a duplája amit most vettem!
és úgy vagyok ha veszek akkor jot veszek!ez most jó nekem nagyon is
-
Botika89
tag
válasz
darius09 #3838 üzenetére
Tudod mi az érdekes?ra nézel a bárra és el mosolyogsz aztán mikor meg szólal és társul a sub na akkor a mosoly el tűnik és csak annyit kérdezel ez szólt?
nagyon finom hangok jönnek a bárbbol és tudom hogy hihetetlen de filmnél nem tudom jbl ék mit csináltak de pl akció filmeknel hallod hogy a golyó a füled mellett huz el!vicces mert csak egy bár de igaz!
nem bántam meg !nagyon élvezetes!a Sub az gyilkos!
láttátok volna meg mikor szomszédok meg látták mivel érkeztem!
-
-
darius09
tag
válasz
Kiskutya #3824 üzenetére
Tesztelgettem azért a tv hanszóróinál jobb
van mély is nem ablak rezgető de azért hallani hogy van nem rossz filmeknél meg kifejezetten jó
még azért agyalok rajta igazából azon hogy kel e ennél több és jobb.
Még ezzel szemezgettem:
https://www.emag.hu/sony-5-1-csatornas-hangprojektor-400w-bluetooth-hdmi-arc-hts20r-cel/pd/D44RJMMBM/?X-Search-Id=fb2b768be938da88fa27&X-Product-Id=57700776&X-Search-Page=1&X-Search-Position=12&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view -
Botika89
tag
Nálam a TV távirányítóval tökéletesen működik a soundbar!
ki be kapcs,hangerő,mute! Tv bekapcsnal indul a bar is!ki kapcsnál is együtt működik!tökéletes!
ja és a ps4 pro is rá van kötve a bárra hdmi vel tökéletesen működik!tehát TV hdmi arc megy a bar-ra hdmi arc ott is!bár bol megy hdmi ps4 be!megy úgy ahogy kell!
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya #3834 üzenetére
5.1 itt nem arra utal hogy tényleg 5.1 itt mást jelent!logitech z906 rol váltottam és nem bántam meg!
már reg akartam egy soundbart és erre esett a választásom!
szemezgettem a 9.1 változattal is ami Atmos meg le csatlakoztatható hangszorok stb de az már nekem annyit nem ér meg mint amennyi!🙂
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok! Megjött a soundbar. Még ismerkedünk egymással, de... Az a gondom, hogy ARC kábellel összekötöttem a tv-t (43DP600) és a soundbart, de a közszolgálati tv hangja (M1, M2, Duna...) nem jön át.
Ha elzárom a hangprojektort, akkor ugye a tv szól, de utána megint be kell állítani a T-link működését.
Valakinek van 5lete mi lehet a gond? Ugye csak az ARC kábellal vezérli a tv a soundbart?
-
tomp
félisten
TV átvéve.
Nem hardveres hiba! Ez azért megnyugtató.
Gondolom majd szoftveresen finomítanak rajta mert a 389-es már nagyon minimálisan volt csak foltos sávos.
Már csak segítséget kell szereznem, hogy visszakerüljön a régi helyére. -
-Rolika-
senior tag
válasz
darius09 #3813 üzenetére
YT-on van fent egy részlet a Gemini Man-ből ami DV-s, hát kerestem az állam.
Kiskutya: szerda délelőtt jött meg, este az volt az első
Amúgy le a kalappal a Telekom előtt. Szombat délben megrendeltem, vasárnap reggel 9kor már hívtak és szerda negyed 11-kor már itt is volt. -
embe
nagyúr
Akkor hátha javítva lesz!
Én még sehol sem vagyok a tévé projekttel. Most megy a nappali berendezése. Ülőgarnitúra kipipálva, szekrény még semmi...már több mint 1 hónapja keresgélünk - már ahogy időnk engedi.
De hátha lesz valami akció így év vége felé. De az Emag és az ED is levitte 2 évre a garit. -
-Rolika-
senior tag
Szerdán meghozták a 65C715-öt. Pár dolog.
Xbox One X-el nagyon szuper, semmi késést nem tapasztaltam és gyönyörű a kép
Youtubon néztem ilyen x%-os szürke képeket és elég foltosnak tűnik a kijelző, de ezt eddig használat közben nem vettem észre. Szóval nem érdekel. Viszont YT 4Ks videók hogy is mondjam... brutálisak
Filmeket még nem néztem rajta, azt majd hétvégén akarom kipróbálni.
Az android kicsit lassan reagál, de megszokható.
Ami egyenlőre nem tetszik az az, hogy ha leveszem a hangerőt 0-ra, akkor is ott lesz a kis ikon a jobb szélen, mint mikor megnyomom a mute-ot. wtfA régi LG-n nem volt. Esténként ha fülessel játszom 1-esre kell levennem a hangot.
Ha esetleg valaki tudna nekem küldeni akár priviben saját beállítást játékra meg filmekre azt nagyon megköszönném -
darius09
tag
Sziasztok optikán jól működik a hang?? vagy bluetoothon?
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Gariztatás hogyan működik itthon? Most tervezünk egy TCL tv t beszerezni. Csak szeretném tudni, hogy ha estleg gond lenne, mi a módja a garizásnak. Nekem kell elküldeni, futár viszi ingyen, stb. Vodafontól hoznám el, csomagban, hűséggel, de ott azt mondták tv garizást nem ők csinálják. Mondjuk ez érdekes. -
embe
nagyúr
válasz
Tomacko #3800 üzenetére
Köszi!
Nekem házimozihoz keresek, tehát igazán nem releváns. Csak lehet nyűg lenne a felszerelése.
Falra menne a tévé. A hátlapon lévő "mélynyomónak" mennyire kell a tér? Elbírj a falra szerelést?
A soundbar hátlapján van felfogatás? Tehát falra lehet rögzíteni, vagy polc kell neki? Ugyanis így a saját lába állványa nem lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest