- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
Qtya123 #30977 üzenetére
Pontosan c805 és c845 között keresni kell a különbséget ,fényerő különbség azért látszik elsőre , c855 viszont egyértelműen jobb első ránézésre is a c845-tol ,visszont ami árba jó és még jobb lesz c765 szerintem arany közép út , 65c765 360’nagyon jó ár volt de nagyon hamar el
tűnt a akció . Ha most Mini led tv-t vennék csak c765 , vagy jó áron 65c805 vennék , c845 túl van árazva mert alig van már belőle . Érdekes alzaba c765 milyen drága ,amúgy nem tudom mióta de legdrágább bolt lett alza persze vannak jó akciók néha ott de még mediamarkt-nál is drágább mostanában . Azért kiváncsi lennék akinek van itt c765 mik tapasztalatai vele kapcsolatban negatív pozitív vélemény jöhet . Viszont ha 65c805 300 álla be esik akcióba az jó vétel sajna c765 nem most lesz akcióba 300 körül . Novemberbe lehet lesznek jó akciók .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Autós topik
- League of Legends
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest