Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pendragon911

aktív tag

Ez nem feltétlenül TCL téma, de valamelyest mégis érinti, ugyanis a Google tv rendszerhez kapcsolódik. Szerintetek arra milyen megoldás van, hogy Google tv révén szükséges ugye egy regisztráció, miután egy x felhasználó profillal belépve tudok minden funkciót elérni, használni, értve ezalatt pl. az alkalmazások telepítését, viszont használnák olyan személyek is a TV-t, akiknek szeretném korlátozni a tv funkcióit, értve ezalatt a telepített videó streaming alkalmazások, gmail, stb. használatát. Mivel ezekbe az alkalmazásokba be leszek jelentkezve, így annál egyszerűbb módot keresnék, mint hogy egy tucatnyi applikációból kilépek, elfelejtetem a belépési adatokat, stb, de akkor még mindig ott van minden más, ami a gmail fiókkal elérhető, levelek, play áruház, stb, tehát még abból is ki kéne jelentkezni, majd amikor újra használni akarom, akkor vissza, ez így elég macerás. Létezik-e valamilyen vendég funkció, fiók, amire egy kattintással átállítom nekik, majd ha én használom, akkor vissza a saját peofilra? Esetleg a gmail fiókon belül lehet-e valamilyen új profilt létrehozni, ahol meg tudom adni a jogosultságokat? Nem szeretném, hogy a vendégek széttrollkodják a saját fiókomat, nézzék az én Netflix-emet és minden sz@rt feltelepítsenek :D Azt mondanám, hogy alapvetően majdnemhogy lekorlátoznám sima TV nézésre, de valószínűleg ők is szeretnék az okos tv funkciót elérni és ezt azért mégsem szeretném megvonni, még ha akarja, akkor saját Netflix-et nézhet, meg ilyen, ezeket az alkalmazásokat elérhetővé tenném, előre telepíteném nekik, mint admin vagy úgymond rendszergazda, de ő már más egyebet ne tudjon telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák