Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Ez nem feltétlenül TCL téma, de valamelyest mégis érinti, ugyanis a Google tv rendszerhez kapcsolódik. Szerintetek arra milyen megoldás van, hogy Google tv révén szükséges ugye egy regisztráció, miután egy x felhasználó profillal belépve tudok minden funkciót elérni, használni, értve ezalatt pl. az alkalmazások telepítését, viszont használnák olyan személyek is a TV-t, akiknek szeretném korlátozni a tv funkcióit, értve ezalatt a telepített videó streaming alkalmazások, gmail, stb. használatát. Mivel ezekbe az alkalmazásokba be leszek jelentkezve, így annál egyszerűbb módot keresnék, mint hogy egy tucatnyi applikációból kilépek, elfelejtetem a belépési adatokat, stb, de akkor még mindig ott van minden más, ami a gmail fiókkal elérhető, levelek, play áruház, stb, tehát még abból is ki kéne jelentkezni, majd amikor újra használni akarom, akkor vissza, ez így elég macerás. Létezik-e valamilyen vendég funkció, fiók, amire egy kattintással átállítom nekik, majd ha én használom, akkor vissza a saját peofilra? Esetleg a gmail fiókon belül lehet-e valamilyen új profilt létrehozni, ahol meg tudom adni a jogosultságokat? Nem szeretném, hogy a vendégek széttrollkodják a saját fiókomat, nézzék az én Netflix-emet és minden sz@rt feltelepítsenek
Azt mondanám, hogy alapvetően majdnemhogy lekorlátoznám sima TV nézésre, de valószínűleg ők is szeretnék az okos tv funkciót elérni és ezt azért mégsem szeretném megvonni, még ha akarja, akkor saját Netflix-et nézhet, meg ilyen, ezeket az alkalmazásokat elérhetővé tenném, előre telepíteném nekik, mint admin vagy úgymond rendszergazda, de ő már más egyebet ne tudjon telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Redmitől kölcsönzött a Poco
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest