Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
kérdezek egy oltári baromságot
Bekapcsolás nélkül szállítási sérülés látszik a kijelzőn?
kereskedő e-mailjeÁtvételkor ellenőrizze a csomagolás és tartalmának sértetlenségét, erre futárszolgálatunk lehetőséget nyújt.
.....
Minden esetben a futár aláírat egy átvételi elismervényt, melyben nyilatkozza, hogy a terméke(ke)t kibontva, sértetlen állapotban átvette. Amennyiben a termék sérült, jegyzőkönyv felvétele szükséges.
Utólagos jelzést, illetve az ellenőrzés hiányából (nem bontják ki) eredő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
Ok kibontom megnézem, kaptam már üveg ajtót 1M darabbannejem vette át szerencsére ott nem volt gond cserélték. De be is üzemeljem?
A legutóbbi vásárlás boltban volt ott az eladó kiszedte bedugta és úgy adta át. Szerviz is küldte már vissza futárral ott belenéztem a dobozba nem láttam sérülést és nem is volt gond. Mondjuk az út szélén nem is lett volna lehetőség kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest