Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
kérdezek egy oltári baromságot
Bekapcsolás nélkül szállítási sérülés látszik a kijelzőn?
kereskedő e-mailjeÁtvételkor ellenőrizze a csomagolás és tartalmának sértetlenségét, erre futárszolgálatunk lehetőséget nyújt.
.....
Minden esetben a futár aláírat egy átvételi elismervényt, melyben nyilatkozza, hogy a terméke(ke)t kibontva, sértetlen állapotban átvette. Amennyiben a termék sérült, jegyzőkönyv felvétele szükséges.
Utólagos jelzést, illetve az ellenőrzés hiányából (nem bontják ki) eredő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
Ok kibontom megnézem, kaptam már üveg ajtót 1M darabban
nejem vette át szerencsére ott nem volt gond cserélték. De be is üzemeljem?A legutóbbi vásárlás boltban volt ott az eladó kiszedte bedugta és úgy adta át. Szerviz is küldte már vissza futárral ott belenéztem a dobozba nem láttam sérülést és nem is volt gond. Mondjuk az út szélén nem is lett volna lehetőség kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nejem vette át szerencsére ott nem volt gond cserélték. De be is üzemeljem?
Vhiktor