Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mimey

tag

válasz Celtis #29578 üzenetére

Szia!

Elismerésem a kitartó hibakeresésedért.
    Most volt időm megnézni, és ugyanúgy, mint neked 75C805-as, project ID 37: akad!
    028 tökéletes volt. Áprilisban a kikapcsolt frissítés ellenére 098-ra frissült, azóta vannak a mikrolagok. Most v135, ugyanaz. Számomra elfogadhatatlan.
    Netflix 3 test problémával szoktam próbálgatni. Vérapónál is jelentkezik, ahol írtátok.

Vontar X4 CE 20.5 és mindegy, hogy 4K, DV, HDR10, vagy 1080p anyagot próbálok, mikrolagolnak.

Nem fogok full reset-et nyomni, meg telegram-ról rombolni így idő hiányában, hanem csak használnám a tv-t.
    A többiek csak örüljenek, hogy náluk minden rendben, és látatlanban osztják a népet, mert vagy nem is ilyen típusú tv-vel rendelkeznek, vagy full HD netflix csomaggal (akikre gondolok, magukra ismernek).
    És igen, kipróbáltam gigabites usb LAN adapterrel is, és a helyzet ugyanaz.
    Megérkezett a héten a fire tv stick max gen 2, de még kibontani sem volt időm. Semmi pozitívat nem várok tőle, hiszen a Vontar-ral már kiderült, hogy médialejátszóval - hozzáteszem megfelelő beállításokkal- is adódik a hiba.
    A tv feketéje, színei, stb. tényleg lenyűgöző, de szoftveresen... Nem értem, a TCL-nek miért kellett ránkerőltetnie a frissítést, főleg tudván, hogy hibás, illetve miért nem tudja ezt 4 hónap alatt orvosolni, ha már v028-nál tökéletesen működött.
    Ha meg nem megy, ismerje el, tegye elérhetővé a v028-at, és kész.

Új hozzászólás Aktív témák