Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlueSteel

tag

Celtis, Lackó1984, és én voltam akik említették ezeket a problémákat, én már nagyon részletesen beszámoltam róla, szinte az összes firmware-t teszteltem. Jelenleg az img-s v098-ról ota-n frissített v135 van a TV-men, és nem csináltam reset shop-ot meg semmit, mert legutóbb az csak rontott rajta.

Küldtem Vhiktornak privátban két tesztvideót (két különböző formátum (DV, sima 1080p hdr), ahol borzasztóan látszanak ezek az akadások, egyet megosztottam itt korábban Drive linken is). Nem tudom elképzelni, hogy pl. a gyári lejátszóval ezek nála nem akadnak. Gondolom a tesztben a hivatalos gyári lejátszóval lesz tesztelve a kadenciahelyes lejátszás, nem(csak) a KODI-val. Többen mondják, hogy vegyen az ember külső lejátszót. Akkor kérdem én, minek van a gyári lejátszó, ha semmit nem lehet vele normálisan lejátszani? Nem azért vettem a TV-t, hogy vásároljak hozzá még x forintért lejátszót, mert akad egy sima hdr film is. Az öt éves LG tv-mmel érdekes módon sose volt ilyen probléma. Ennek ellenére, amikor a v028-as szoftver "eltűnt", vettem egy 4k firetv maxot.

A v135-nél gyári lejátszóval szinte minden akad amit lejátszok. DV, 1080p, bármi. De az a durva, hogy a v135-nél most már FireTV 4k max-szal is, telepített KODI-val is van akadás. Pedig megtörténik a frameváltás, kiírja, hogy 24 fps és mégis akad. Teljesen tanácstalan vagyok.

A legjobb a tv-re telepített KODI, itt kevésbé, de előfordul, érzékeny a szemem, észreveszem itt is.

Új hozzászólás Aktív témák