Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Múlt évben vettem, egy Samu HD204UI vinyót, ami haldoklik de konkrét a program 100%nak írja, Smartnál van kiírva, Write error rate ami szar, de még küszöbérték felett van eggyel 1/1 100/100ból. Gariba lehet cserélni?
Néha kiakasztja a rendszert ha másolok róla , vagy több dolgot csinálok, zene + utorrent a legkisebb sebességgel (10kbyte/sec és 1k feltöltés).
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Bélaaaa
őstag
válasz Dictator^ #3601 üzenetére
Akkor gariban vissza!
vagy
Megpróbálhatod a firmware-t is frissíteni. Ha tavaly vetted, akkor azon BIZTOSAN a rossz van. A Samu kiadott egy újat, amit ajánlatos feltenni. Pont ezt a hibát javítja, ami nálad is előjött!
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Dictator^
veterán
válasz Bélaaaa #3606 üzenetére
Na igen, de általába ez kisebb terhelés után jön be, merevlemezes topicba megállapitották , hogy szar, de most az iponos srácok nem fognak felette ülni több napig gondolom.
A legtöbbször már uttorent inditás után is bejött, ha a letöltést oda menti, 50 kapcsolat only, de hát 1 seeder 2 peernél is kiakadt, ha 1 kval töltök.
Rá 1 órával meg 999kval töltöttem és nem akadt ki csak mondjuk 3 óra alatt 3x.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Most raktam össze komplett új gépet, SSD nélkül, elég nekem a SATA2 is. (60-80MB/s-el másolok a gyakorlatba, de nem ez a lényeg.)
A HDD egy SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32MB SATA2 HD103SJ , amin 2 partíciót készítettem (400GB-600GB), a 400-asra ment a rendszer (7 X64 Prof.), programok és a játékok. A 600 gigáson a többi "adat".
Azt vettem észre, hogy mikor indul a Windows, a HDD úgymond "kapar/erőlködik", és olyankor kicsit belassúl az egész rendszer. (Többet kell várni pl. még az asztalon betöltődnek az alkalmazások stb.) Ez nem csak rendszerindításkor fordul elő, pl ha megnyitok, több kis fájlt tartalmazó mappát vagy ha olyan oldalra megyek a neten ahol sok környezeti elemet pl képeket kell tölteni.
Kicsit arra hasonlít (a hangja is), mint a régi winchestereknél, amikor töredezett és sokáig olvassa az apró fájlokat.
Kérdésem tehát, hogy ez a normális működés?
-
BotaN
senior tag
Most gariztatok először iPon-nál, azt szeretném kérdezni hogy megkaptam a garifutár visszaigazoló levelét amit ki nyomtatok és mellékelek de az email-ben ami jött nincs kitöltve ez a rész, Rendelési szám:. Mindent kért adatot beírtam a weboldalon, ilyen rublika nem volt, ezt nekem kell utólag kitölteni kézzel (mit írjak oda?), vagy majd ők töltik ki a boltban?
Még egy kérdés, a 480 karakter a szöveges leírásban az szóközöket is figyelembe veszi, összezsúfoltam a leírást amennyire tudtam, de úgy érzem sokkal pontosabb tudtam volna lenni ha mondjuk 1000 karaktert írhattam volna, mert így pár esetleg fontos részlet kimaradt.
Köszi
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
gregorik
senior tag
szia HunRepa,
légyszi töröld a gregorik néven tegnap leadott garanciafutár-igénylést, mert a hidegebb időben megjavult a konfigom.tanácsot szívesen veszek, hogy konkrétan milyen hűtést kéne venni erre a konfigra:
Gigabyte GA-870A-USB3L
Athlon II X3 455
GeForce GTS 250
A-Data 4Gb DDR3 CL8 kit
Samsung 1500Gb HDDmivel sok gépigényes gammával játszom (Dead space 2, Bulletstorm etc.), fontos lesz a jó hűtés, hiába jön az ősz.
[ Szerkesztve ]
-
HUN]Repa
aktív tag
Szia !
Sajnos a szóközt is beleveszi, a rendelési számmal ne törődj (a számla tárgy mezejében találod amúgy) Lassan elkészül minden fejlesztés garancia tekintetében is és sokkal több és jobb hibaleírást lehet majd csinálni reméljük ez nektek is előnyötökre válik majd.
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
BotaN
senior tag
Összekészítettem mindent, a VGA dobozában az összes alkatrész, cd, kézikönyv, garlevél, számla, fénymásolata és a kinyomtatott email, az egészet becsomagoltam egy fehét csomagoló paírral. Az lenne a kérdésem hogy írjam rá a nevem a csomagoló papírra, vagy majd úgyis rátesz a futár egy levonót, és az alapján tudják azonosítani?
-
Dictator^
veterán
válasz HUN]Repa #3608 üzenetére
Ha a merevlemez programja nem ír semmit ki, de rohadtul 100%, hogy a vinyó, akkor nem tudjátok kideríteni, hogy tényleg hibás -e?
Rajta hagyom az adatot ami rajta van, kezdjetek el dolgozni vele, torrentezni rá és megnyitni egy filmet mellette, vagy egy zenét.. és összeakad idővel..
-
BotaN
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy olyan esetben amikor nem tudnak megjavítani egy VGA-t, hanem cserére szorul, akkor van arra lehetőség, természetesen az árkülönbség kifizetésével ne ugyan ennek a gyártónak a 6950-esét kapjam, amit elküldtem, hanem mondjuk egy Asus-t? Vagy ezek a cserék nem a bolton keresztül mennek?
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
nagyúr
Szerintem igen.
Nekem volt olyan, hogy Sapphire 4850-et cseréltek His IceQ 4850-re. Mondjuk az is igaz, hogy nem volt Sapphire és azért ajánlották fel a HIS-t egy az egyben.A másik eset az volt, hogy VTX3D5850 adta meg magát. VTX3D-ből ajánlottak fel 6870-et, de inkább másikat szerettem volna. A felajánlott kártya aktuális árát vették figyelembe és bármit választhattam a különbözet megfizetése mellett.
[ Szerkesztve ]
-
BotaN
senior tag
Köszönöm, a lényeg benne van hogy felajánlanak valamit, nem csak úgy elküldenek egy kártyát szó nélkül. Az én esetemben korai erről beszélni elvégre most viszi el a kártyát a futár, de mivel elég szörnyű hibája van, gondolom kicserélik, és akkor jó ha előre tudom hol és milyen formában érdemes jelezni az ilyen szándékomat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Velem nagyon korrektek voltak , szerintem HunRepa-val álltam levelezésben .
Gyakorlatilag egy hét alatt lezajlott az ügyintézés, igaz én személyesen intéztem és gondolom a hibától is függ a dolog.
Lényeg, a lényeg, hogy többször is volt garanciális ügyintézésem és soha nem kellett asztalt csapkodni, sőt meglepően pozitív csalódás volt a hozzáállás. (Azért volt pozitív csalódás, mert sajnos volt más céggel kapcsolatban elég negatív tapasztalatom és meglepett, hogy egy hasonló profilú cég mennyire máshogy áll a garanciális ügyintézéshez, mint azt általánosságban tapasztalni lehet).Jut eszembe, azért érdemes egy levelet írni a garis mailcímükre, hogy egy esetleges cserénél szeretnél más gyártótól választani.
[ Szerkesztve ]
-
BotaN
senior tag
Persze írok majd oda is egy levelet, csak még nem most, nem akarok tolakodó lenni, először legyen ott a kártya, adják oda a szerviznek, stb. Én is szeretem az ipon-t, kb 600e FT értékben vettem már onnan komplett gépeket, alkatrészeket, monitort, stb, jó az ár és gyorsak is nagyon, csak azért járom ennyire körbe a témát mert soha nem gariztattam még semmit máshol se, nincs tapasztalatom, hogy mit lehet és mit nem, és nem akarok rosszul járni. Habár nem hinném hogy átvernének, elvégre azzal maguk alatt vágnák a fát.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Repa:
Ha vinyónál Smart adatoknál már megjelent egy felkiálltójel , de az érték rendben akkor sem garis még ? Mindenképp saját progija kell a Samunak?
-
BotaN
senior tag
Azt nem tudom hogy gariztatható-e, bár szerintem igen mivel nem úgy működik ahogy kéne neki, hibás. Egér nem lehet olyan nagy, ha jól becsomagolod, akkor add fel postán mivel olcsóbb mint a futár, és nem megbízhatóak. Legalább is amit eddig eladtam cuccokat mind megérkezett épségben.
-
Mr.Csizmás
titán
houston...ipon....we have a problem van egy rosszalkodos alaplapom, elvitellel volt a boltbol, ha garanciafutart kerek, mikor kell fizetni a 2500-at?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gregorik
senior tag
válasz HUN]Repa #3635 üzenetére
helló HunRepa,
a tavaly vett iponos MSI Geforce250-em 3D játékok alatt sajna percek után lefagy (azt hittem, a hőségtől, de már rég nincs hőség). vagy gyári hiba, vagy ennyire tré a gyári hűtő rajta. ha rárakok egy jó hűtőt, nyilván ugrik a jó kis 36 hónapos gari.
mit javasolsz? köszi. -
Gallowgater
tag
Tőlem egy plusz pont az ügyintézésre.
Garanciafutár rendel, az igénylésben kért napra jön, jött a confirm levélben az Iponba történő beérkezésről, majd a garanciális cseréről. 8 munkanap és máris a kezembe volt az új cuccos.
Riszpekt
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
-
N€T0X|N
őstag
Köszönöm a mai korrekt hozzáállást és gyors reagálást memória (amit tegnap vettem) gariztatás ügyében. A jövőben is maradok vásárlótok.
Sent from my keyBoard
-
Dictator^
veterán
Repa.
Most formázom low formattal a Samu HD204UI-t, hogy utána az ESToolst lefutassam (Estoolsban futtatom).
Elég ha egy képet adok róla? Sorozatszám szériaszám rajta van, vagy ti is végigfuttatjátok?
Igazából 12:06kor kezdtem el, és ha jól számoltam ki, ez hajnal 1-2ig fog menni tuti.
Elég ha egy képet rakok majd be, vagy végignyomjátok ti is a low format(fél nap) + 1 napos estools tesztet?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
csak diszkrét érdeklődés, hogy kb. hogy áll a 20574 számú RMA ügy? időbeosztás miatt lenne jó tudni
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #3646 üzenetére
gyors volt, köszönöm
-
stfx
aktív tag
Ismet pozitiv tapasztalatom volt az Iponnal. Hazat, alaplapot, procit meg vinyot rendeltem, de feltem igy futtarral a vinyo miatt. Nagyon korrekten be volt csomagolva a vinyo, hungarocellel vedve, es rendesen lefoliazva. A procin is meglepodtem mikor lattam hogy 1 honapja gyartottak. Es persze mindent frankon a megrendelt aron kaptam meg, pedig szinte minden mar a rendeles napjan dragult, azota meg megtobbet.
-
Zolee888
tag
Sziasztok!
Én kb 2 hónapja vettem tőletek egy komplett számítógépet és kb 3 napja kezdődött,hogy az Internetkapcsolat nagyon sokszor megszakad, illetve többször áramtalanítanom kell a gépet és csak ezután jön be nagy nehezen a net
Másik számítógéppel is tesztelve volt a net kapcsolat és azzal minden rendben voltMInden valószínűség szerint az alaplapba integrált hálókártya ment tönkre
Garanciálisan lehet rendezni a dolgot? Visszaküldhetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest