Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  iPon Computer

Hozzászólások

(#10001) subaruwrc válasza S_Gaming (#10000) üzenetére


subaruwrc
félisten

hello

hát a vga-tól nem igen lesz boot loopod.

én kipróbálnám egy kicsit erősebb táppal ezt a konfigot

és mindenképpen frissítsd a lapod biosát az elérhető legfrissebbre.

egy bootolható memtest után ..

(#10002) S_Gaming válasza subaruwrc (#10001) üzenetére


S_Gaming
csendes újonc

Köszönöm a választ!

A tápot javasolták mások is, de ez egy 450 W-os táp, amiről semmi extra nem megy, 1 HDD, 1 SSD, 1 System Fan van mindössze, de volt a kártya tesztelve úgyis, hogy le volt húzva minden, az eredmény ugyanaz, 6 nap ilyen próbálgatásokkal telt el. Eleinte nem volt boot loop, azt már az utolsó napon csinálta, akkor adtam fel. A lap LGA 1155-ös, nehezen tudok ilyet szerezni, ha ebbe beledöglik és most a versenyhez kritikus, hogy meg legyen legalább a gép.

A tápot (és a gép nagy részét) 2013 augusztusában vettem újonnan.

Az új kártya 75 W-ot eszik a hivatalos leírás szerint, 400 W-os tápra van szüksége:

http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=274

A mostani kártyám 60 W-ot eszik és szintén 400 W-os tápra van szüksége.

A gépet játékfejlesztésre használom, most nyáron lightmap beégetést csinált, ez minden alkalommal több órás meló, a terhelésről némi adat:

CPU: huzamosabb ideig mind a 4 mag 100 %-on ment, a hőmérsékletek is felszöktek a gyárilag előírt 60 fokra (üresjáratban 25-35), természetesen volt hangja rendesen a ventiknek is, de stabil maradt a gép, még film is ment mellette a másik monitoron. (két monitor van a régi kártyán, az újra egyelőre csak egyet tudtam kötni)
RAM: 70-80%-ban volt kihasználva a 20 GB RAM, szal dolgozott rendesen.

Ezt hetekig toltam, mert a játék optimalizációját kellett kitesztelni erre az őskori kártyára.

Olyan ismerősöm nincs, akihez el tudnám vinni a kártyát, szal jelenleg csak itthon tudom tesztelni a többiek tápjával, de azok szerintem kisebbek az enyémnél. Azért megpróbálom, de szerintem, ha a fentiekbe nem feküdt bele, akkor nagy gond nem lehet ott.

A BIOS már érdekesebb kérdés, a bekarikázott F13 van nekem, de SATA és USB módosítás miatt nem láttam értelmét az update-nek. Kellene? Sőt én tartok az alaplap hibájától is kicsit.

Ez van most:

Edit: Jut eszembe nyáron még USB-s külső ventik is mennek róla (mármint engem hűtenek).

Sőt rajztábla, kormány, midi keyboard, fényvezérlő is megy róla, ezekből az első kettő állandóan rá van kötve. Nyilván most a hétvégén minden le volt véve a teszt során.

[ Szerkesztve ]

(#10003) subaruwrc válasza S_Gaming (#10002) üzenetére


subaruwrc
félisten

beta biosról nem árt egy véglegesre frissíteni
bajod nem lesz tőle

csak futtass memtestet előtte

(#10004) S_Gaming válasza subaruwrc (#10003) üzenetére


S_Gaming
csendes újonc

Igen, közben mások is ezt javasolták, szal mindenképpen meg fogom próbálni. :)

Edit: Memtest is volt a hétvégén, rendben vannak, elfelejtettem írni... :)

Most már csak az a kérdés, hogy kockáztatok-e vele a verseny előtt vagy csak utána csinálom meg. A versenyre sok minden kész van, szal az a legfontosabb, hogy addig legyen gépem. Ha az alaplap kukás lesz, nehezen találok másikat (12.20-ig nincs is rá pénzem és még monitort is kell venni). És tegnap elég reménytelennek tűnt a végén a dolog, a 2. alkalommal már nagyon nehéz volt elérni a BIOS recovery-t.

De abban az esetben csak 1 hónap múlva fog kiderülni, hogy jó-e a kártya (bár amíg ment a gép, jónak tűnt, nagyon magas fps-t hozott a mostanihoz képest) és hát nélküle igen szerény lesz amit beadok, de ezt majd kitalálom akkor.

Jah közben meg van, hogy ipon-os kolléga vagy, tőletek jönne a monitor is. Bocsi, hogy ilyennel nyaggatlak, de elképzelhető hogy 20.-a környékén még 33390 lesz ennek az ára? Az IPS panel miatt nagyon remélem, hogy marad:

https://ipon.hu/webshop/product/philips_240v5qdab_00/1348085

Köszi az eddigi infókat! :)

[ Szerkesztve ]

(#10005) subaruwrc válasza S_Gaming (#10004) üzenetére


subaruwrc
félisten

nem tudom megjósolni az árát semminek sajnos.

(#10006) S_Gaming válasza subaruwrc (#10005) üzenetére


S_Gaming
csendes újonc

Jah csak arra gondoltam, hátha tudod, hogy mikor jár le az akció.

Köszi azért. :)

(#10007) xEon1337


xEon1337
őstag

Sziasztok!

iPonos kollégáktól kérdeznék, hogy mit tanácsolnak (akár privátban is jöhet a válasz)!

Májusban vásároltam nálatok egy Seasonic Prime Gold 650W-os tápot, aminek már az első bekapcsoláskor is kerregett a ventilátora, egy csendes szobában eléggé zavaró, olyan, mintha alacsony fordulaton valami beleérne a lapátokba (magas fordulaton nem hallható). Év elején tervezem a garanciáztatását, viszont a tápos topikban volt olyan fórumtárs, akinek az ugyan ilyen tünetet produkáló, szintén nálatok vásárolt Prime sorozatú Seasonic tápjára azt mondtátok, hogy ez normális...

Kérdésem csupán annyi, hogy - amennyiben az említett sorozatú tápoknál találkoztatok már a jelenséggel - Hozzátok vigyem vagy pedig közvetlenül rendezzem a Seasonic európai szervizközpontjával az RMA-t. Utóbbi esettel sincs semmi bajom, ettől még ugyan úgy fogok nálatok vásárolni a jövőben, csak nem akarok felesleges köröket futni. :R

"Less but better" - Dieter Rams

(#10008) HUN]Repa válasza S_Gaming (#10002) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Azért a biztonság kedvéért én ellenőrizném azt a gépet egy márkás, nagyobb teljesítményű tápegységgel, mert eléggé tápgyanúsnak látszik. "Az új kártya 75 W-ot eszik a hivatalos leírás szerint, 400 W-os tápra van szüksége:" - ez sajnos nem ilyen egyszerű, a 400w az összes feszültség együttes teljesítménye, ettől még egy feszültségágat túl tudsz terhelni,tehát egyrészt fesztültségenként kellene ellenőrizni a teljesítményeket, másrészt a tápegységet, hogy képes-e még leadni akkora teljesítményt, mint a gyári érték és a szükséges érték.

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#10009) HUN]Repa válasza xEon1337 (#10007) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Hát ha nem számít, hogy a kiküldés költsége téged terhel, és az esetleges csere után is közvetlen a Seasonichoz küldöd az esetleg elromlott tápot, mivel a csere gyáriszáma nem onnantól szerepel a rendszerünkben sem a beszállítóéban, továbbá elfogadtad a garanciális feltételeiket, akkor ezzel futsz a legkisebb kört.
A kérdéses tápot nemcsak mi, hanem a beszállítónk, a disztribútor is vizsgálta, tapasztalataikat elfogadtuk, nekünk ezzel a gyártóval még nincs ilyen jellegű ugyanis. Az ügyfél kifogásolta az ügyintézést, erre a beszállító felajánlott egy ismételt bevizsgálást, de erre már nem került sor. Esetleg videózd le a hibát azt eljuttatjuk, ha az alapján garanciálisnak ítélik ez lesz a "legolcsóbb" megoldás, bár nem feltétlenül a leggyorsabb.

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#10010) Milka 78


Milka 78
nagyúr

HUN]Repa :
Írtam neked p.ü-t.

[ Szerkesztve ]

(#10011) bozsozso


bozsozso
őstag

Sziasztok,

Valaki nem tudja hogyan lehet intézni a vásárlástól elállást az iponnál? Nem találtam az oldalukon erre vonatkozót csak azt, hogy személyesen a tüzér utcában. Ezért nem szeretnék oda utazni.

szerk.: az elállási nyilatkozatot megtaláltam, de hogy mi a további teendő azt nem

[ Szerkesztve ]

(#10012) bozsozso válasza bozsozso (#10011) üzenetére


bozsozso
őstag

Vagy esetleg erre valakinek javaslat hogyan lehetne cseréltetni?

Rendeltem egy tplink archer c7 routert szerettem volna ha v4-es verziót kapok amire esélyt láttam mivel egy november eleji hozzászólásban azt jelezték, hogy már ezt a verziót kapta. Mai napon megkaptam a routert természetesen régebbi v2-es verzióval. Nem szeretnék feltétlenül elállni a vásárlástól ha kicserélnék az újabb típusra. Szerintetek van esély erre? Vagy maradjon az elállás és akkor keresek máshol v4-et? Elállásnál a csomagküldés kit terhel? Gondolom a vásárlót igaz?

(#10013) S_Gaming válasza HUN]Repa (#10008) üzenetére


S_Gaming
csendes újonc

Köszi, ki fogom próbálni, amint lesz rá lehetőségem. Először a BIOS-t fogom frissíteni, aztán ha az nem segít, jöhet a táp. De lehet most már mindenképpen megnézem a tápot, ha megy majd vele a kártya akkor is.

Jelenleg úgy áll a story, hogy a verseny menjen le (01.15.), amihez még monitort kell venni, amellett úgysem marad pénz se tápra, se alaplapra. Addig meg harcolok, hogy a HD6570-en valahogy tartsam a framerate-et 30 felett, ami majd inkább full hd-n lesz gáz, most még 1280X1024-en lazán tartja. Kicsit kihívásnak is érzem most már, hogy mit tudok ennyiből kihozni. :D

(#10014) lafaty80


lafaty80
őstag

Hmmm... Ezek a Karácsony előtti leárazások iPon-nál is. Sosem látott árakról most kicsit "olcsóbban"... jaaaaajjjj ennyire még eszembe mindenki mindent :)

[ Szerkesztve ]

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#10015) HUN]Repa válasza bozsozso (#10012) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

A vásárlásnál a megjegyzésbe kellene beírni, ha van ilyen igény, és ha lehetséges teljesíteni fogják - de még praktikusabb ha rendelés előtt kérdezel erre rá. Az elállás megoldás lehet erre, ha fogyasztónak minősülsz és nem gond, hogy esetleg a pénz parkolni fog egy ideig. Mondjuk gondolom ez az ügy megoldódott már valahogy.

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#10016) HUN]Repa válasza lafaty80 (#10014) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Nem pontosan értem mire gondolsz, de a terméklapokon látható az árgrafikon, abból le lehet szűrni szerintem a lényeget. Mindegy, boldog karácsonyt neked és minden fórum olvasónak!

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#10017) detroitrw


detroitrw
addikt

Sziasztok!

Akit érdekel van 1db 500Ft-os kuponom

Érd. PÜ
:R

[ Szerkesztve ]

(#10018) bozsozso válasza HUN]Repa (#10015) üzenetére


bozsozso
őstag

Úgy oldódott meg, hogy beüzemeltem a router-t, mert nem vagyok ennek a visszaküldésnek a híve. Előtte próbáltam érdeklődni, de annyival leráztak, hogy nem tudják megnézni mert nincs bent a raktárukba. :( Messziről jött ember meg azt mond amit akar.

(#10019) HUN]Repa válasza bozsozso (#10018) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

És tényleg nem látják, csak miután megrendelted és beérkezett a beszállító raktárából, mivel nincs raktárkészlet.

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#10020) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Sziasztok,

Garancia futárt akkor is igénybe vehetem, ha már nem a számlán szereplő címen lakom?

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10021) bul07 válasza MaxxDamage (#10020) üzenetére


bul07
nagyúr

Igen
Ha jól tudom eladás esetén az új tulaj is rendelheti a garancia futárt a saját nevére címére akkor csak cím változás miatt miért ne lehetne

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#10022) MaxxDamage válasza bul07 (#10021) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Köszönöm!
Már csak az a gond, hogy a kártya személyes bolti átvétellel lett vásárolva. Szóval nekem kell a boltba juttatnom. Saját költségen (oda vissza) hiába garanciális.

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10023) Vesti95


Vesti95
tag

Srácok nektek mostanában válaszolnak az Iponosok? (kapcsolatfelvétel terméknél vagy garancia email cím)
Nekem nem igazán, kicsit fura, régen még késő este is válaszoltak, most meg egyáltalán nem.

Pl január 6-án írtam nekik, termékkel kapcsolatban mert nem volt egyértelmű melyiket forgalmazzák, de nem jött válasz napokig, így megrendeltem kicsit kockáztatva, de végül az volt ami nekem kellett.
Ezelőtt a garancia email címre írtam, mondjuk ez kb október-novemberben volt, de akkor sem kaptam semmi választ.

Kicsit furcsállom :D Ettől függetlenül még jó boltnak tartom, mert ha valamit megrendelek, másnap de max azután már nálam van az ország másik végén is akár :)

[ Szerkesztve ]

(#10024) zakarmihaly


zakarmihaly
tag

sziasztok! garancia futár elvitte az alaplapom. valaki járt már hasonlóan? kb. mennyi idő szokott lenni az átfutás: pénteken kaptam egy emailt, hogy megkezdték a garanciális ügyintézést

(#10025) bul07 válasza zakarmihaly (#10024) üzenetére


bul07
nagyúr

Bármennyi, lehet egy hét de lehet akár sokkal több is (4-5hét)

Olyan 10-13 munkanap után írsz egy érdeklődő üzenetet hátha addigra tudnak valamit

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#10026) HUN]Repa válasza MaxxDamage (#10022) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Ilyen esetben a GaranciaFutárt csak díj ellenében tudjuk biztosítani.

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#10027) HUN]Repa válasza Vesti95 (#10023) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Elküldöd légyszi az email címed és az üzenetet rma@ipon.hu-ra - amire nem kaptál választ, akkor utána tudok nézni. Van pár ingyenes levelező, ami nem túl stabil. Emellett a Gmail is megviccel néha minket.

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#10028) MaxxDamage válasza HUN]Repa (#10026) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Igen, már megírták e-mailben is :R
Lehet még egy kicsit használom (mert kéne helyette másik, míg Csehbe kiküldik és kiderül mi lesz vele, de most az árak nagyon felmentek és készlet sincs nagyon...VGA) és majd igénylem a GaranciaFutárt, mert még több mint egy év garis és a probléma nem befolyásolja az eszköz működését, de mégis garanciális probléma.

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10029) pucz


pucz
senior tag

Sziasztok!

Mennyi valóság alapja van annak, hogy az áruház kiküldi emailban serial alapján az online számlát / garancia papírt?

Short story:

Vásároltam használtan egy kompakt vizet, aminek a pofátlan módon nekem kéne intézni a garancia levelét- köszönhetően az eladónak, miután az ígérete nem valósult meg, és elmaradt a levél tovabbkuldese.

(#10030) MaxxDamage válasza MaxxDamage (#10028) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

A futár ma jött a csomagért (mert közbe megjött a másik VGA amit használok) és azt tudja valaki, hogy a 2540Ft -ot mikor kell fizetni? Majd mikor hozza vissza a futár a csomagot?

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10031) Repsol600 válasza pucz (#10029) üzenetére


Repsol600
addikt

Írsz egy mailt az rma@iPon.hu címre az adatokkal, és küldik a gari papírt. :K

(#10032) pucz válasza Repsol600 (#10031) üzenetére


pucz
senior tag

Meg volt, atiranyitottak egy másik címre, és hozzá tettek, hogy számla másolatot at bírják küldeni, de garancia jegyet nem áll módukban pótolni.

Úgy érzem, hogy el kaptam a hosszú cicit. Ráadásul a volt tulaj meg pofatlan is. Ha ezeknek tudatába lettem volna, valszeg át sem veszem.

(#10033) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

"Tisztelt xy,

A GaranciaFutártól a terméket a mai napon - 2018-01-25 - átvettük, a garanciális ügyintézés folyamatát megkezdtük."

Remélem még idén vissza is jön a portékám :P

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10034) Repsol600 válasza pucz (#10032) üzenetére


Repsol600
addikt

Számla másolat is elég a garanciához.

(#10035) pucz válasza Repsol600 (#10034) üzenetére


pucz
senior tag

Na, ennek örülök. Már csak jo lenne, ha válaszolnának. :D

(#10036) MaxxDamage válasza pucz (#10035) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Hmm..nekem gyorsan szoktak válaszolni. :B
2 mailre szoktam mailt küldeni. Ügyfélszolgálat és garis részre (címet így most nem tudom)

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10037) winfos


winfos
tag

Sziasztok!

Adott egy hdmi hibás Inno3D GeForce GTX 1060 3GB.
Ipon garis.

Ha nem tudják javítani adnak másik ilyen kaliberű kártyát vagy a számlán lévő összegért kell választani másikat?

köszi

(#10038) L4mie válasza winfos (#10037) üzenetére


L4mie
veterán

Jobban jársz ha cserélik, lesd meg az aktuális árakat :(

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#10039) winfos válasza L4mie (#10038) üzenetére


winfos
tag

Igen pont ezért vagyok dilemmába.

Mert mivan ha nem tudnak szerezni pont ugyanilyen kártyát?

Akkor adnak egy másik típusú 1060 3gb-os kártyát vagy le kell vásárolnom?

(#10040) zakarmihaly


zakarmihaly
tag

nem tudom hogy a folyamatos e-mailek hatására-e, de igazából nincs is jelentősége. 2 hét alatt kicserélték a gyári hibás alaplapomat (10 munkanap) úgyhogy jár nekik a piros pont!

(#10041) h1mpi válasza winfos (#10037) üzenetére


h1mpi
nagyúr

100% hogy levásárlás lesz. Most kb. 30-40%-ot bukna az iPon ha cserélné és már 2000 Ft esetében sem teszik meg

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#10042) Rawulf válasza winfos (#10037) üzenetére


Rawulf
őstag

Épp akartam mondani, hogy szerintem jó eséllyel vissza kéne küldeniük az Inno-nak javításra.

"Please state the nature of the medical emergency."

(#10043) MaxxDamage válasza Rawulf (#10042) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Én a termék (Asus VGA) Cseh szakszervizbe kértem, hogy küldjék, Asus Magyarország javaslata alapján. Vajon oda juttatják el valójában is?

MD
L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10044) Rawulf válasza MaxxDamage (#10043) üzenetére


Rawulf
őstag

Ezt csak ők tudnák megmondani, már ha publikus.
Én csak azt tudom, hogy jelenleg elővételben simán eladják a gyárak az összes közepes és komolyabb videokártyáikat.

"Please state the nature of the medical emergency."

(#10045) MaxxDamage válasza Rawulf (#10044) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Asus Magyarország szerint, azt mondták (telefonon hívtam őket és mailen keresztül is sokat leveleztem velük) hogy Vigyem vissza ahol vettem és ők majd eljuttatják Cseh szakszervizbe, mert Magyarországon már nincs VGA-ra hivatalos szakszerviz. iPon -nak megírtam, Gari futárt megrendeltem, dokukat kinyomtattam (mindent) és mellékeltem, 35.-én a garanciális eljárást elkezdték. (jött erről is mail) aztán majd többet tudok, ha a futár hozza majd a kártyát, vagy újat (cserét kértem, de ha csak a ventis részt cserélnék, már az jó volna)...ki tudja.

MD
L

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#10046) pucz válasza Repsol600 (#10034) üzenetére


pucz
senior tag

Bízok benne! Megkaptam a másolatot...
De bízok az NZXT-ben is, remélem nem megy tönkre. Az lenne a legjobb... :))

(#10047) Zoltn válasza winfos (#10039) üzenetére


Zoltn
senior tag

99.9% hogy vissza akarjak majd adni a penzed. Ha tudod hasznalni a kartyat ne vidd most vissza.

"Music is your only friend. Until the end!"

(#10048) speedernet válasza zakarmihaly (#10040) üzenetére


speedernet
aktív tag

Milyen lap volt ha szabad kérdeznem?
Ugyan ebben a cipőben vagyok de már 12 napja oda van a vas...

(#10049) zakarmihaly válasza speedernet (#10048) üzenetére


zakarmihaly
tag

asrock ab350m pro4

(#10050) speedernet válasza zakarmihaly (#10049) üzenetére


speedernet
aktív tag

Köszönöm.
Enyém Gigabyte de ahogy látom ezek nem igyekeznek annyira.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  iPon Computer
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.