Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #3149 üzenetére
Szia !
Sajna most készlethiány van, állítsd be a raktárfigyelő szolgáltatást.
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #3147 üzenetére
Szia !
Igen akkor is van, de akkor már otthonodra megy a futár nem kell vissza venni a pick pack pontig sem.
-
[CS]Blade2
addikt
Ha Pick Pack pontra rendelek egy fejhallgatót, akkor van garanciafutár?
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
A honlapon nem találtam. Van nektek olyan szervizetek, ahova beviszi az ember a (nem ott vásárolt) gépét, és Ti ránéztek (óradíjért persze)? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Ha valaki rendelkezik teljesen biztos információval arra nézve hogy ez a laptop g vagy n wifi szabvány támogat, az írja már meg! Ahány oldalon nézem, mind mást ír
köszi -
csupe
csendes tag
válasz
eneasos #3137 üzenetére
DT kontra iPon aktuális árlista alapján:
- Phenom II X6 1090T BOX Black Edition > 54.988 kontra 55.887 Ft
- Phenom II X4 965 Black E. BOX > 38.000 kontra 45.591 Ft
- Phenom II X4 955 Black E. BOX > 38.125 kontra 38.220 Ft
- Phenom II X4 945 BOX > 32.488 kontra 33.020Vélhetőleg ellenpéldát is találni, de globálisan nem állja meg a helyét a kijelentésed. Aztán tőlem lehet három a daru.
-
csupe
csendes tag
válasz
eneasos #3134 üzenetére
Mint mondottam volt, részemről devnull. Legolcsóbbak? Nézz meg egy DigitalTrend AM3 árlistát és hasonlítsd össze iPonnal.
Amúgy meg kb. pont semmit nem vet a latba a döntésemnél egy esetleges +- 1-2% ár eltérés, annál többet viszont a bóttal kapcsolatban szerzett pozitív/negatív tapasztalat. Persze ez is csak egy magánvélemény. -
eneasos
csendes tag
-
fereg
tag
Sziasztok,
2009 februárban vásároltam itt egy HD4830-as vga-t.Pár hónapja elkezdte azt csinálni hogy amikor 3D-ből visszaváltott a kép 2D-be akkor szemetelt, a monitor ki be kapcsolt.Ha kikapcsoltam a gépet, és utána vissza, akkor megjavult egy időre, de ha csak resiztem akkor maradt ilyen.Cseréltem drivert, akkor úgy tűnt rendesen működik, tényleg nem volt vele gond...De most 1 hete megint elkezdte ezt csinálni.Olyan is történik néha hogy csak a monitort kikapcsolja pár másodpercre aztán vissza.Másik VGA-val nem tapasztaltam ilyet, azzal rendesen ment.Kérdésem hogy ez garanciás probléma?
üdv
-
KicsiUbul
őstag
válasz
eneasos #3124 üzenetére
Kedves László,
Nem érdekel kitől kapom. Nekem NE adja ki az adataimat, jogilag nézve 3. félnek, mert akárhogy is nézzük ez törvénysértő. Nem azért adtam meg a mailcímet/telszámot/címet hogy a rendelésen kívül bármivel kapcsolatban is megkeressenek...
Ahhoz képest, hogy a biztonságtechnika a szakmád (ha jól tudom) eléggé félvállról veszed ezt -
eneasos
csendes tag
Hát én rajtatok csak röhögni tudok, ennyit parázni hogy kaptatok egy reklámot, nagyon nagy ügy : DDDDD pláne hogy az iponnak egy alcégétől...
nem hiszem el hogy vannak emberek akik ennyire unatkoznak hogy erre verik a nyálukat.
OMG
bolhából elefántot kb.... -
csupe
csendes tag
Hmm. Az alábbiakat találtam, ebből még akár rendőrségi ügy is lehet személyes adatokkal való visszaélés miatt (Lásd. Adatvédelmi tv.):
ArtOrange Kft.
Székhely: 1143 Budapest, Francia út 40/b. (iroda, ügyfeleket nem fogad)
Képviselő: Parádi András
(http://artorange.hu/vasarlasi-informaciok)iPon Computer Kft.
Telephely: 1143 Budapest, Francia út 40/b.
Képviselő: Parádi András
(http://ipon.hu/site/disclaimer)Izgi... :/
-
csupe
csendes tag
válasz
KicsiUbul #3119 üzenetére
Ebben egyetértünk.
Én csak azt mondom, hogy jelen esetben nekem nagyobb problémának tűnik, hogy minden jel arra utal, hogy az iPon nyilvántartásából származnak az adatok.
Jó lenne tudni, hogy ténylegesen A-ból B-be hogy jutottak el az adatok (szándékosan vagy adatlopás történt, etc.), hogy lehessen tudni ki a hunyó.
Az iPon otromba válasza sajnos nem az iPon jóhiszeműsége felé tereli a gyanút. -
KicsiUbul
őstag
-
tlac
nagyúr
Hmm, én is kaptam, de nekem alapból spam-be ment (gmail).
-
KicsiUbul
őstag
válasz
Psychonaut #3115 üzenetére
Érdekes módon a ha a domain.hu -n megnézem ki a domain használója, és rákeresek facebookon egy ipon alkalmazottról van szó...
Ez nekem több, mint aggályos.csupe: azt hiszem ezzel kicsit öngólt lőttek...
-
csupe
csendes tag
válasz
KicsiUbul #3114 üzenetére
Én is kaptam remek ajánlatot az ArtOrange-tól. Én is egyedi, dedikált e-mail címet használok az iPonhoz (mint minden regisztrációhoz), ergo izgalmas, amikor olyan helyről írnak erre a címre, ahol elvileg nem tudhatnak róla.
Miután az NMHH-nál bejelentést tettem kéretlen elektronikus hirdetés miatt, írtam az iPonnak is. (Az meglepett, hogy vasárnap lévén kb. 40 percen belül válaszoltak). Megérdeklődtem megfelelő műszaki adatokkal alátámasztva, plusz belinkelve a http://ipon.hu/site/disclaimer vonatkozó részét, hogy ugyan biza hogyan került felhasználásra az e-mail címem, mint személyes adat olyan célra, amihez nem járultam hozzá? Az iPon álláspontja:"Tisztelt xy,
Koszonjuk az eszrevetelet, azonban egy 3000Ft-os ajandekutalvanyt nem szamit reklamnak.
Udvozlettel,"(Ha demagóg akarnék lenni, akkor ezek szerint egy pénisznövelésről szóló ajándékutalvány sem számít spamnek).
Válaszoltam nekik, most várok valami tisztességes választ.
-
KicsiUbul
őstag
Sziasztok,
A mai napon vettem észre, hogy az Iponnál használt mailcímemre ArtOrange.hu-tól kaptam spamet. Haverommal beszéltem Ő is kapott, ráadásul máshol nem is használja az adott címet csak az iponnál.
Valaki kapott még innen? Érdekelne a cég álláspontja, hogy hogyan is került ki az email címem mint személyes adatom a cégtől. -
Gorgonka
aktív tag
Közben meg is kaptam az e-mailt, hogy befejeződött a garanciáztatás. Mivel cserélni nem volt mód, levásárolhattam a termék árát (vissza is kaptam volna ha kérem, de úgy is VGA-ra költöttem volna). Meg is rendeltem egy Gigabyte GTX460-at. Azt hiszem ez mindenképpen minőségi csere, Gainwardtól elment a kedvem. Gigabyte kártyát meg még nem kellett visszavinnem/küldenem, hogy nem működik.
Bátran merem ajánlani a boltot bárkinek, türelmes és szakszerű hozzáállást tapasztaltam. Én a továbbiakban is náluk fogok vásárolni.
Köszönök mindentTisztelettel
Rádi Zoltán -
Gorgonka
aktív tag
válasz
HUN]Repa #3110 üzenetére
Értem, ez megnyugtató köszönöm. Ilyen formán akkor a héten még számíthatok a VGA-ra. Nagyon jó lenne, mert jelenleg a másik két újonnan vásárolt hardver (monitor és Nvidia 3D vision szemüveg) is csak igen drága papírnehezékként funkcionálnak a számítógép asztalomon
Mindenesetre amennyiben tényleg simán fog menni minden, továbbra is az ipon.hu-tól fogok vásárolni, tekintettel a jó árakra és a türelmes kiszolgálásra.
Előre is köszönettel
Rádi Zoltán -
SZKEBE75
senior tag
Szia HUN]Repa !
A #3108-as hsz-ben leirtak alapján engem is érdekelne hogy mire lehet számítanom az ipon-nál,ha kezhezvétel után közvetlen kiderül hogy rossz a kártyám és 3munkanapon belül azt visszaküldöm a garancia futárral.
Érdekelne mennyire vagytok rugalmasak,kézhez vétel után küldtök másik karit,hiszen cseregaranciás ,v elkezdtek ülni a dolgon pár hétig?A válaszod előre is köszönöm.
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
Láttam, hogy vannak itt hozzáértők, szeretnék én is kérdezni valamit:
Rendeltem az Ipontól több hardvert, de sajnos az egyik (VGA) nem volt jó, ezért még aznap mikor kézhez kaptam, meg is rendeltem a Garanciafutárt, ami/aki másnap el is vitte. Ez csütörtökön történt. Az Ipon valamiért csak hétfőre kapta meg a csomagot, amikor is kaptam egy e-mailt, hogy a csomagot megkapták és a garanciális ügyintézést megkezdték. Következő sorban pedig a következő állt: "Garancia Típusa: Garancia"
Az lenne a kérdésem, hogy itt nem annak kellene állnia, hogy cseregarancia? Mert 3 napon belül jelentettem, hogy nem működik a kártya. Vagy ilyet nem írnak rá a papírra, hogy cseregarancia, csak annyi, hogy garancia, de ki fogják cserélni, mikor beteszik a gépbe és náluk sem lesz kép?
Remélem feleslegesen izgulok, de megköszönném, hogy valaki hozzáértő hozzá tudna szólni a témához. -
malisonX
aktív tag
Üdv!
Várhatóan érkeznek a napokban új HD6850-esek? Vagy a nagyker is ki van fogyva belőlük?
Köszönöm! -
C64
őstag
-
sdfasdc
csendes tag
Sziasztok!
Komplett gépet szeretnék rendeli az ipon-tól.
A kérdésem az lenne, hogy az alkatrészek dobozait is megkapom a géppel együtt egy kiszállítási díjért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest