Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a segítségeteket.
Akkor ezek az In Use könyvek (Grammar, Vocalbury, Phrasal Verbs , Collocations, Idioms és egyebek) elvileg teljes mértékben lefedik az angol tanulást? Tehát akkor elvileg más könyveket nem is nagyon kell használni? Esetleg még az Oxford nyelvtankönyvet fogom átvenni, de akkor ilyen Dohár Péterre nem pazarlom az időt.
Ugye azt már említettem, hogy az Effortless English -t csinálom ezek mellett, könnyített olvasmányokat olvasok, illetve most találtam nagyon jó podcastokat, amik amerikai akcentussal vannak.
Kedves BonFire, láttam egy másik fórumon egy posztodat ahol beszámolsz arról, hogy az Effortless English milyen változásokat idézett elő 1 év elteltével nálad, ott pozitívan nyilatkozol róla. Viszont itt ezen a fórumon pedig utána azt írod, hogy az Effortless English hosszútávon zsákutca volt...
Jó lenne tudni, van -e bármi javaslatod helyette. Az Effortless English jelenleg napi 120 percet vesz el nekem a tanulásból (igaz a buszon utazva hallgatom, meg itthon egyszer). Ha tényleg hosszútávon zsákutca és van nála hatékonyabb módszer szerinted, akkor jó lenne azt tudni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest