Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Köszönöm a segítségeteket.

Akkor ezek az In Use könyvek (Grammar, Vocalbury, Phrasal Verbs , Collocations, Idioms és egyebek) elvileg teljes mértékben lefedik az angol tanulást? Tehát akkor elvileg más könyveket nem is nagyon kell használni? Esetleg még az Oxford nyelvtankönyvet fogom átvenni, de akkor ilyen Dohár Péterre nem pazarlom az időt.

Ugye azt már említettem, hogy az Effortless English -t csinálom ezek mellett, könnyített olvasmányokat olvasok, illetve most találtam nagyon jó podcastokat, amik amerikai akcentussal vannak.

Kedves BonFire, láttam egy másik fórumon egy posztodat ahol beszámolsz arról, hogy az Effortless English milyen változásokat idézett elő 1 év elteltével nálad, ott pozitívan nyilatkozol róla. Viszont itt ezen a fórumon pedig utána azt írod, hogy az Effortless English hosszútávon zsákutca volt...
    Jó lenne tudni, van -e bármi javaslatod helyette. Az Effortless English jelenleg napi 120 percet vesz el nekem a tanulásból (igaz a buszon utazva hallgatom, meg itthon egyszer). Ha tényleg hosszútávon zsákutca és van nála hatékonyabb módszer szerinted, akkor jó lenne azt tudni.
    Köszi!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák