Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Akciós a Plüssmesék a Gémklubnál + törzsvásárlói (~19e forint), de nem tudtam meggyőzni magam. Aranyos meg minden (asszonnyal játszanánk ketten), de kb mindenhol az a vélemény, hogy gyerek nélkül felesleges, igazából nekik szól. Van más hasonló, kampány játék, ami nem túl bonyolult, kellőképp "lányos", és a hosszú téli estékre jó? (Könnyű ki- és elpakolni, ~60 perc egy játék) Roxforti csata?
-
Mortein
tag
válasz
#21346560 #4386 üzenetére
390 ft/db (arany) áron van és nem írja a leírás, hogy mekkora 7800ft-ot kicsit sajnálok dobókockára
A gameshopban lenne, ha nem lenne kifogyva, felhívtam őket fogalmuk sincs mikor fog jönni
, ha jön lesz....
Aliexpress meg kb. szeptember-októberre tudna szállítani kici kínaiaktól
Asszem vagy beérem más színnel vagy várok. Nem gondoltam, hogy kicsiny haznánkban ennyire nehéz 12mm-es dobókockát szerezni
-
Dr.NX
addikt
válasz
Mortein #4385 üzenetére
Gondolom Doom Machine.
-
törölt tag
-
Mortein
tag
12 mm-es színes (sárga, fekete) dobókockát nem tudjátok hol lehet kapni? Neten amit kerestem valamelyik biztosan ki volt fogyva.
-
-
Mortein
tag
PnP játékoknál ha elviszem valahova kinyomtatni mire érdemes odafigyelni? Még nem csináltam ilyet.
-
Mexbacsi
tag
válasz
mike1334 #4369 üzenetére
Nekem az volt a bajom a Svájc+Indiaval, hogy nagyon sok esetben a új celkartya húzásnál már olyanokat húztunk fel, amihez ki volt építve az útvonal. Gyakorlatilag a körünk abból állt, hogy húztuk fel a célkártyákat és így folyamatosan kaptunk pontot. Egy házi szabályt hoztunk be, hogy olyan kártyát nem lehet megtartani, amihez már ki van építve az útvonal.
tepenzed
Ezek nálam is fent vannak a listán, amit be kell majd szereznem :) -
tepenzed
őstag
Ki mire vár nagyon a mostani időszakban?
Ezek még nyáron, őszig jönnek:
Brazil - Imperial (gyönyörű grafika, bgg-n fasza értékelés, jónak ígérkezik)
Senkiföldje (baromi jól sikerült duel kártyajáték, lassan aktuális témával, külföldön nagyot ment)
Szunnyadó istenek (ezzel majd egyedül akarok játszani, Szellemek Szigete mellé) -
mike1334
veterán
válasz
KaiotEch #4368 üzenetére
Szívesen
Analóg játék: bontatlan társasok kipróbálása folyamatban...
Hanamikoji: jó játék, de asszonynak nem jött be annyira, meg én se szeretem az "i cut, you choose" mechanikát
Fungi: jó pár kör után, asszony nagy kedvence lett, nekem is bejön, gyakran elő fog kerülni
Ticket to Ride Nordic Countries: amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Kellemesen egymás lábára lépős játék, a világ legegyszerűbb szabályával..nem csodálom, hogy az egész sorozat miért közönség kedvenc...minden Monopolyt lecserélnék rá. Hideg téli estéken még hangulatosabb lesz (két főre melyik térkép jó még? Svájcot, meg Indiát szokták még ajánlani..). -
mike1334
veterán
Csütörtökön megjelent az Everdell pc-re és mobil eszközökre, ha esetleg valakit...
-
Lokarson
tag
-
ZsZso
Közösségépítő
Euronicsben pár társasjáték jó áron kapható. Köztük pl.
Cascadia vadvilága társasjáték
9990 Ft | ÁK: 11050 Ft -tól | -10%Nem hiszem, hogy lesz ennél olcsóbb most, hogy nyert.
-
Mexbacsi
tag
Ha valaki eladná a botaniket vevő lennék rá
-
mike1334
veterán
válasz
Tristis #4358 üzenetére
Botanikot nem ismerem, majd rálesek, stellart néztem, de nem fogott meg. Fox volt, de eladtuk (összesen 3 játék jutott erre a sorsra, a fox, a Harry Potter Sötét Varázslatok kivédése, meg egy Unlock, de az egyszer játszós). Az asszonynak nagyon nem jön be az ütés-vivős, így a jekyll is kimarad
Brass már túl sok, igyekszünk egy óra/3as bgg komplexitás alatt tartani a játékokat -
mike1334
veterán
No a mai nappal, egy időre teljesnek tekintem a 2 főre optimalizált társas gyűjteményem
(na jó, ha használtan felbukkan egy Kereskedők Völgye 1. , meg ha lesz megint közös rendelés 7 Csoda Párbaj: Leaders-re, az felülírja a dolgokat
)
Szóval a játékok:
Fugitive (pnp verzió)
Mr. Jack Pocket
Schotten Totten 1.
Schotten Totten 2.
Hanamikoji
Kereskedők Völgye 2.
Jaipur
Fedőnevek Négyszemközt
Patchwork
Lost Cities
7 Csoda Párbaj
7 Csoda Párbaj: Pantheon
7 Csoda Párbaj: Agora
A Watergate-ügy
Kingdomino
Unmatched: Legendák Ligája Első felvonás
Unmatched: Árny és köd
Unmatched: Piroska & Beowulf
Eldorádó Legendája
Azul
Egy Szép Új Királyság
Juharvölgy Krónikája
The Castles of Burgundy (2019)
Five Tribes
Pandemic
Pandemic Pengeélen
Ticket to Ride: Nordic Countries
Grand Austria Hotel
A Mars Terraformálása: Árész-expedíció+elvileg délután befut a Fungi, illetve szülinapomra Capers: Europe-ot kapok, azok még nincsenek itt fizikailag.
Még, ami birizgélt az a Last will (+kieg), de ezt egyelőre félretettem, ha bejön a GAH, akkor ahhoz jön majd ősszel kieg, talán azt megveszem. Igazából csak "hagyományos" munkáslehelyezős (két fős max a targi, de csak nyelvfüggetlen/magyar érdekel), illetve roll&write nincs a gyűjteményben.
Most már tényleg csak az van hátra, hogy játszunk is velük, mert még jó pár bontatlan sajnos.
Amúgy a próbált játékok többsége bejött, egyedül az Árésznál (túl hosszú, egy-másfél óra felé nem szívesen megyünk), és az Egy szép új királyságnál (nagyon hasonló az árészhoz) érzem azt, hogy elkapkodtam a vásárlást.
És ezúton ia köszönöm minden kedves fórumtársnak, hogy annyit segítettetek ezidáig is
-
Azie
őstag
mtl, vagy közvetlen, vagy van negyedévente kb rá közös.
és ahogy fentebb írták: bgg geeklist -
petyus_
senior tag
én a gamewiz-től szoktam rendelni MTL-t, 1-1 előfordult az elmúlt pár hónapban, hogy nem volt, de pár nap múlva mindig tudtam rendelni.
mike1334: sokan szeretik a sleevekingset egyénként, úgyhogy nem akarlak eltántorítani, én elég háklis vagyok ilyenekre, másnak lehet teljesen megfelel
-
mike1334
veterán
válasz
petyus_ #4349 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet a sleeve kingset hagyom kicsit...lehet marad a swan/szellemlovas (kicsit utánaolvastam, elvileg a szellemlovasé is swan kiadás), azok bejöttek eddig nagyjából.
Keverésnél én a "4 kupacra osztom, aztán az egyik kupacot szétosztom a többi 3 között, majd még egyet a maradék 2 között" technikát alkalmazom. Kicsit lassabb, de tuti rendesen át lesz keverve a pakli
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest